Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Gratis naam graveren in je Stokke Tripp Trapp

Door 16-12-2022 440 keer bekeken Geen reacties

De Stokke Tripp Trapp is bijna niet meer weg te denken in het interieur van een jong gezin. Deze kinderstoel groeit met je kindje mee én dus óók met je gezin. Wil jij ook zo'n handige Tripp Trapp stoel én geef je 'm graag een speciale touch? Personaliseer de stoel dan met de prachtige naam van je kindje. Gewoon bij BabyPlanet! :-) Wij graveren je kinderstoel gratis. Of je nu een nieuwe Tripp Trapp koopt óf al eentje thuis hebt staan. Hoe dat werkt? Lees gauw verder…

Een éigen kinderstoel!

Ben jij ook zo trots op de naam van je kindje? Dat snappen we! Dit is de naam die jij of jullie samen hebben bedacht. Hoe bijzonder! Nu je kindje er is, mag de naam gezien worden! Met de speciale graveermachine van Stokke is het mogelijk om de mooie naam van je zoon of dochter in je Tripp Trapp kinderstoel te laten graveren. Dát staat pas bijzonder! Zo krijgt je kindje echt een éigen stoel. 

Gratis je Stokke Tripp Trapp graveren! Exclusief bij BabyPlanet.nl

Het graveren van een Tripp Trapp gebeurt met de speciale Stokke graveermachine. Doormiddel van een speciale lasertechniek is binnen no-time de naam van je kindje in de stoel gegraveerd. Deze graveermachine vind je bij BabyPlanet in Drachten! Graveren is gratis en zo gepiept. Woon je niet in de buurt en bestel je de Tripp Trapp liever online? Ook in de webshop van BabyPlanet kun je je kinderstoel bestellen en kiezen voor de optie ‘gratis graveren’. Daarna kun je de naam van je kindje invullen (maximaal 14 leestekens) en de bestelling voltooien. De Tripp Trapp wordt dezelfde werkdag nog gegraveerd met behulp van de graveermachine én kan direct dezelfde dag nog verstuurd worden.  > Bestel hier je gegraveerde Tripp Trapp kinderstoel. 

Een leven lang een eigen stoel

Wist je dat een Stokke Tripp Trapp een leven lang meegaat? De stoel groeit met je kindje mee; van kinderstoel tot gewone ‘volwassen’ stoel! Vanaf de geboorte tot wanneer hij/zij op later op kamers gaat! Maar, dat duurt natuurlijk nog héél lang.. ;-) Komt er een broertje of zusje bij? Dan komt er ook een nieuwe kinderstoel bij aan tafel. Met een gegraveerde Tripp Trapp heeft ieder kindje zijn/haar eigen stoel… een leven lang!  Bestel hier jouw gegraveerde Stokke Tripp Trapp.

Al een Tripp Trapp in huis?

Heb jij thuis al een Stokke Tripp Trapp en wil je deze graag nog laten graveren? Dat kan! Want hoe leuk is het dat alle kinderen thuis een eigen gegraveerde stoel hebben? Gelukkig hoef je niet de héle stoel mee te sjouwen naar de winkel; alleen het rugplankje is voldoende. Graveren kan direct, is gratis én... zo gepiept! De Stokke graveermachine staat bij BabyPlanet Drachten. Woon je niet in de buurt, maar wel vlakbij BabyPlanet Groningen, Assen, Meppel of Sneek? Dan kun je er voor kiezen om je rugplankje naar één van deze filialen te brengen. Wij nemen je rugplankje dan mee naar Drachten en laten 'm daar graveren. Je bent je rugplankje in dit geval een weekje kwijt. 

Wat als ik mijn Tripp Trapp wil verkopen?

We horen jou denken; heel leuk zo'n gepersonaliseerde stoel, maar wat als ik hem over een aantal jaar toch wil verkopen? Ook dat mag geen probleem vormen. Je kunt namelijk een nieuw rugplankje kopen voor maar €20,-. Wil je graag een nieuw (blanco) rugplankje in de kleur van jouw Tripp Trapp stoel? Kom dan gerust even langs in één van onze BabyPlanet winkels. 

50 Jaar Tripp Trapp stoel

De Tripp Trapp stoel van het Noorse topmerk Stokke is zo populair. Wist je dat deze kinderstoel in 1972 het levenslicht zag en is uitgegroeid tot een echte musthave voor je kindje. Dat is inderdaad al 50 jaar geleden! Grote kans dus dat jij vroeger ook op een Stokke Tripp Trapp hebt gezeten. Het fijne van deze kinderstoel is dat zowel baby’s als peuters en volwassen er heerlijk op kunnen zitten. Dat maakt de Tripp Trapp stoel een echte ‘Chair for life’. We vinden het natuurlijk super leuk als jij je gegraveerde Tripp Trapp met ons en je vrienden deelt. Plaats daarom een foto van je Tripp Trapp op Instagram met de hashtags #HelloBabyPlanet, #Stokke en #chairforlife. Vinden we super leuk!!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...