Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wildride Peuterdraagzak kopen

Door 16-04-2024 53 keer bekeken Geen reacties

Je kent het wel. Je wilt 'even snel' met je peuter op pad. Je hebt alleen niet de tijd en ruimte om de buggy of kinderwagen mee te nemen. Daarnaast zit je kindje, nu hij zelfstandig kan lopen, in de fase waarin hij het liefst alles 'zelllluffff' doet. Maar na een half uurtje op pad te zijn, wil je kindje toch liever gedragen worden door papa of mama. Ook als je door een drukke straat loopt, wil je je kindje het liefst oppakken en dichtbij je houden. Het tillen van een peuter, wordt na een tijdje zwaar. Je arm en rug worden stijf. Om het jou en je kindje in deze situaties gemakkelijker te maken, is de Wilderide ontworpen. Een geweldige oplossing bedacht door een aantal jonge ouders in Nederland! Lees gauw meer over de handige Wildride peuterdraagzak in deze blog...

Wanneer gebruik je de Wildride peuterdraagzak?

Een boswandeling, een lange tocht over het strand, op vakantie met het vliegtuig of een uitstapje naar een museum; er zijn genoeg momenten te bedenken waarop een heup draagzak voor peuters uitkomst biedt voor ouders. De Wildride peuterdraagzak neem je makkelijk mee naar plekken waar je met de buggy/wandelwagen niet kunt komen. Geen gedoe meer met het duwen van een kinderwagen of een babydrager op je buik. Heb je soms rugklachten of pijn in je armen na het tillen van je kleintje? Dankzij het ergonomische design til je je kindje goed en heb je geen pijn (naderhand). De Wildride berg je op in je tas en haal je erbij wanneer je 'm nodig hebt voor je kindje. Ervaar het gemak!

Wat is het verschil tussen een buikdrager en de Wildride heupdrager?

De Wildride is ook wel de revolutionaire opvolger van de welbekende buikdrager. De Wildride is een draagzak gemaakt voor peuters en dreumesen. Dankzij het ergonomisch design van de Wildride draagzak zijn rugklachten of pijn in je armen van het tillen, verleden tijd. Een buikdrager gebruik je vanaf de geboorte totdat je kindje peuter wordt. De Wildride heupdrager gebruik je vanaf 9 maanden tot 4 jaar (maximaal 20 kilo). Een stuk langer dus. De Wildride kun je zowel op je rechter- als linkerheup dragen. 

Hoe werkt de Wildride draagzak?

Het optillen, neerzetten en dragen van je kleine dreumes of peuter doe je vanaf nu moeiteloos en zonder pijn. De Wildride heupdrager is echt een super oplossing! Check de video hieronder. De dreumes draagzak is lichtgewicht en opvouwbaar en daarom hét perfecte vervoermiddel tijdens elk avontuur. Vouw de peuter draagzak op en neem jouw Wildride mee in de auto, op de fiets of in je tas onderweg in de trein. Hoe werkt de Wildride draagzak?  De Wildride dreumes draagzak is makkelijk in gebruik. Dit is een groot pluspunt! Het omdoen van de Wildride draagzak dreumes is heel simpel. Hang de peuter daagzak om je nek en bevestig deze schuin over je schouder. Vervolgens kan je peuter in de draagzak worden getild en ben je klaar om op pad te gaan. Je kunt ervoor kiezen om de draagzak onder of over je jas te doen. Bekijk onze video om stapsgewijs te zien hoe je de Wildride peuter draagzak omdoet. Ervaar zelf het comfort en trek eropuit met je mini-me.  

De beste draagzak voor peuters van Dutch design 

Wildride is een 100% Dutch design merk. De draagzakken voor peuters zijn stuk voor stuk gemaakt volgens een duurzaam productieproces. Zo zijn de draagzakken voor dreumesen vervaardigd uit zuiver katoen en gebruiken we een minimum aan plastic tijdens het productieproces. Dit is eveneens het geval voor het verpakkingsmateriaal. Dankzij de verschillende prints en kleuren, is het mogelijk om de peuter draagzak op je outfit af te stemmen. Voortaan draag je jouw kleine in stijl met je mee.

Koop de Wildride peuterdraagzak bij BabyPlanet

Shop de hippe en handige heupdrager van Wildride nu in de BabyPlanet winkels én webshop. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Deze ideale oplossing is geschikt voor alle ouders met een dreumes of peuter in huis. Heb je vragen over de Wildride draagzak? Stel 'm ons gerust! Dit kan via een DM op ons Instagram kanaal

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...