Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Shop 'till you drop days!

Door 21-03-2024 734 keer bekeken Geen reacties

Van 22 maart t/m 1 april ontvang je bij binnenkomst in één van de vijf BabyPlanet winkels een kortingsstickersvel. Met maar liefst 10 kortingsstickers wordt het de komende dagen extra leuk babyshoppen!! Waar plak jij een kortingssticker op? Ga jij voor die mooie zomerjas? Of dat mooie dekentje van Koeka? Of een babybadje? Deze actie geldt alleen in onze 5 gróóóóte babywinkels. Om de drukte in de winkels te verspreiden, geven we jou 10 dagen lang de tijd om naar de winkel te komen en te genieten van de kortingen. Op Tweede Paasdag zijn we extra geopend in Drachten en Groningen. Maar er is nog meer...

Shop till you drop days bij BabyPlanet | Aanbiedingen en kortingen.Shop till you drop days bij BabyPlanet | Aanbiedingen en kortingen.

Korting plakken in onze 5 BabyPlanet winkels

In deze blog laten we je alvast het stickervel zien. Zie jij een leuke korting? Maak dan gauw een sprintje naar de BabyPlanet winkel in Drachten, Sneek, Groningen, Assen of Meppel! Er staan actievoorwaarden op het stickervel. Lees deze goed. Zo gelden de kortingen niet op producten die al zijn afgeprijsd, mag je één sticker per product gebruiken en geldt één stickervel per persoon. 

Korting plakken met een stickervel in de 5 BabyPlanet winkels.Korting plakken met een stickervel in de 5 BabyPlanet winkels.
Cadeau-kaart ter waarde van 10% bij aankoop van een kinderwagen of babykamer | BabyPlanetCadeau-kaart ter waarde van 10% bij aankoop van een kinderwagen of babykamer | BabyPlanet

Shop een kinderwagen en ontvang een BabyPlanet cadeaukaart!

Je leest het goed! Koop jij tijdens de Shop till you drop Days een kinderwagen van de merken Joolz of CYBEX? Of een babykamer van QUAX? Dan ontvang je er een BabyPlanet cadeaukaart bij met een waarde van 10% van je aankoop. Dat loopt al snel op naar een cadeaukaart met meer dan €100,00 shoptegoed! En zoals we allemaal weten komt een cadeaukaart goed van pas als je een baby verwacht. Je shopt deze actie in onze winkels en online in de BabyPlanet webshop. Benieuwd welke kinderwagens en babykamers meedoen aan deze super actie? Klik op de button hieronder.

Shop de lente deals bij BabyPlanet.Shop de lente deals bij BabyPlanet.

BabyPlanet Drachten en Groningen zijn 2e paasdag geopend. Bekijk de openingstijden.BabyPlanet Drachten en Groningen zijn 2e paasdag geopend. Bekijk de openingstijden.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...