Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Veilig shoppen met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Door 20-09-2018 6237 keer bekeken Geen reacties

Hoera! BabyPlanet heeft er een certificaat bij: het Thuiswinkel Waarborg certificaat. Hier zijn we dolblij mee! Want dit certificaat/keurmerk geeft aan dat jij helemaal veilig en met zekerheid kunt shoppen in de webshop van BabyPlanet. Benieuwd wat dit precies inhoudt? Lees dan gauw verder...

Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels zijn er meer dan 2.200 webshops aangesloten, waaronder Coolblue, Wehkamp en nu dus ook BabyPlanet! Je ziet het keurmerk Thuiswinkel Waarborg onderin de webpagina van de webshop staan. Zo weet je dat je in een veilige shop zit die eerlijk handelt. Een webshop met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk voldoet aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund, dus je weet zeker dat je goed zit. Dat shopt toch een stuk relaxter?

Dat zekerheid belangrijk is voor jou als klant, weten we inmiddels maar al te goed! Er worden helaas steeds meer gevallen bekend van oplichting. Denk hierbij aan hacking, fishing of e-mails met foute links. Om zeker te zijn dat je bij een veilige, betrouwbare website koopt en/of een account aanmaakt, wil je toch graag weten of het goed zit met jouw gegevens.

BabyPlanet heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk

Nu BabyPlanet een Thuiswinkel Waarborg webshop is, mag je uitgaan van tenminste 10 zekerheden. Zo kun je bij BabyPlanet veilig en achteraf betalen. Met het heldere aanbod in de webshop, weet je precies wat je koopt. Daarnaast kun je verwachten dat wij op een zorgvuldige en veilige wijze met jouw persoonsgegevens omgaan. 

Bekijk hier het Thuiswinkel Waarborg Certificaat van BabyPlanet met tenminste 10 zekerheden!

BabyPlanet behoort nu tot de gecertificeerde Thuiswinkel Waarborg webshops! Zo kunnen we onze klanten nog blijer maken en samen verder groeien naar de beste webshop voor babyspullen van Nederland & België.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...