Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wat is het verschil tussen de Easywalker Jackey en Jackey2?

Door 13-02-2024 999 keer bekeken Geen reacties

Yes! Hij is er! De nieuwe Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL. De buggy die het meest makkelijk opvouwbaar is, beschikbaar is in 4 mooie kleuren en ook geschikt voor lange papa’s en/of mama’s. In deze blog vertellen we je meer over deze nieuwe buggy van Easywalker. Want je bent vast benieuwd wat nu de verbeterpunten zijn ten opzichte van zijn voorganger: de Easywalker Jackey.

Wat is het verschil tussen de Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL? Lees het in de blog van BabyPlanet!Wat is het verschil tussen de Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL? Lees het in de blog van BabyPlanet!

Wat is het verschil tussen de Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL?

Je leest het goed, er zijn twee modellen Easywalker Jackey2 buggy’s. De XL versie doet zijn naam eer aan; deze buggy is namelijk een stuk groter en hoger (lees: geschikt voor de lange papa’s en/of mama’s onder ons). De duwstang is 4 cm hoger dan de gewone Jackey2. Gelukkig is hij net zo gemakkelijk op te vouwen en licht in gewicht. Daarnaast is de XL uitvoering gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dat zijn dus de grote verschillen tussen de Jackey2 en de Jackey2 XL. In deze blog spreken we verder alleen over de Jackey2, om het wat gemakkelijk te houden. 

Voordelen van de Easywalker Jackey2

Hieronder vind je de grootste voordelen van de Easywalker Jackey2 onder elkaar opgesomd:

  • Automatisch opvouwsysteem in één seconde:
    De eenvoudigste manier om met je buggy om te gaan. Met slechts één druk op de knop vouw je de buggy in één seconde op tot een soepel, het wordt een op zicht zelf staand pakketje.
  • Compacte en lichtgewichte buggy:
    Een lichte en compacte buggy, met een gewicht van slechts 8 kg, ontworpen om het gemakkelijker te maken om met je kind rond te bewegen.
  • Volledig rechte zit-positie:
    De stoelpositie is verbeterd om een comfortabelere en gezondere zithouding te bieden. Met een rechtere rughoek en een dieper zitvlak zal je kindje op een natuurlijkere manier zitten. Dit bevordert een betere zithouding zonder ongemak. Het kan vloeiend veranderen van een volledig rechte positie naar een liggende stand.
  • Een fris en eigentijds ontwerp:
    Gemaakt van eersteklas duurzame stoffen, zorgt deze buggy voor duurzaamheid en comfort, terwijl het stoelontwerp ook nog eens modern en stijlvol is.
  • Geschikt voor autostoeltjes:
    In combinatie met een autostoeltje is het geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Te combineren met de meeste merken autostoeltjes dankzij gebruiksvriendelijke adapters (verkrijgbaar als losse accessoire).

Wat is het verschil tussen de Easywalker Jackey en Easywalker Jackey2?

Met behoud van alle voordelen die er al waren, heeft Easywalker een aantal nieuwe functies en verbeteringen aangebracht op het nieuwe model Jackey2. We noemen de 8 verschillen hieronder voor je op:

  1. Uitschuifbare XL zonnekap met zijventilatie en strakke zonneklep gevuld met schuim om kreukels te voorkomen.
  2. Nieuw streeppatroon op de zitting.
  3. Nieuwe duurzame stoffen die duurzaamheid en zachtheid garanderen.
  4. Een strakke, afgeronde bumperstang geeft de buggy niet alleen een stijlvolle look, maar biedt ook meer ruimte voor de armpjes van je kindje.
  5. Meer ruimte voor handen op de duwstang wat een betere rijbeleving geeft.
  6. Haakbevestigingen maken het vastmaken van de 5-punts-gordel een fluitje van een cent!
  7. Grotere mand met meer laadvermogen (5 kg).
  8. Een verbeterde zitting die moeiteloos overgaat van volledig rechtop naar liggend, voor meer comfort en een betere lichaamshouding.

Nog een paar antwoorden op jouw vragen:

  • Wat is de afmeting van een Easywalker Jackey2? Opgevouwen: 26,5 x 59 x 60 cm en uitgeklapt: 86 x 59 x 111 cm.
  • Wat is het gewicht van de Easywalker Jackey2? 8 Kilogram.
  • Hoeveel kilo mag je meenemen in de boodschappenmand van de Easywalker Jackey2? 5 Kilogram.
  • Hoeveel volume kan er in de boodschappenmand van de Easywalker Jackey2? 22 Liter.

Kom je buggy testen bij BabyPlanet.

De Easywalker Jackey is door de jaren heen een populaire buggy geworden. We hebben al veel klanten blij gemaakt bij BabyPlanet met deze super buggy. Nu je hebt gelezen over de voordelen en verbeterpunten van de Easywalker Jackey2, ben je vast benieuwd hoe deze buggy er in het echt uitziet én voelt! Je kunt de Easywalker Jackey2 en Jackey2 XL nu bewonderen in onze webshop of zelfs testen in één van onze vijf winkels. BabyPlanet is gevestigd in Drachten, Assen, Meppel, Groningen en Sneek. We hebben alle beste merken buggy’s onder één dak. Onze deskundige buggy-experts weten je alles te vertellen over de voordelen en verschillen tussen de buggy’s en geven je een echt eerlijk advies. Woon je niet in de buurt? Shop je liever online? Ook dan staan we voor je klaar. Heb je een vraag over de Easywalker Jackey2 buggy? Stel deze gerust via de chat-functie of via een DM op Instagram (@babyplanetnl).

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...