Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Kom naar de Huisje Boompje Baby beurs

Door 05-02-2024 885 keer bekeken Geen reacties

Ben jij in blijde verwachting van een kindje, heb je al een klein hummeltje op deze aardbol rondlopen óf wil je je verdiepen in het vader- en moederschap? Kom dan samen met je partner, kindje(s), moeder, vrienden of buurvrouw naar het Huisje Boompje Baby familie event op 12, 13 & 14 april 2024 in Martiniplaza in Groningen. Ein-de-lijk een groot en leuk baby & kids event in Noord-Nederland! En BabyPlanet is er bij... Jij ook? Lees gauw verder...

Huisje Boompje Baby event in het Martiniplaza te GroningenHuisje Boompje Baby event in het Martiniplaza te Groningen
Klik op deze banner en ´vlieg´ direct naar de Huisje Boompje Baby ticketshop. Let op: deze kortingscode is geldig t/m 11 april 2024.

Huisje Boompje Baby event in Groningen

We noemen het ook wel: het grootste baby & kids event van het Noorden. Want zeg nou zelf, zo vaak wordt er niet een beurs met zóveel aanbod op het gebied van zwangerschap, baby's en kids georganiseerd... in Noord-Nederland. Huisje Boompje Baby vindt voor de derde keer plaats, dit jaar op 12, 13 en 14 april in Martiniplaza, een groot beursgebouw in Groningen. Op de beurs vind je 15.000 m2 aan inspiratie, informatie én mooie producten voor jouw kindje(s). Daarnaast is er veel te doen voor papa's, mama's en natuurlijk ook voor de kinderen. Dat klinkt echt als een hele grote beurs hè? Dat is het ook! :-) 

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om te spelen, lekker te relaxen, er is een wellness gedeelte waar je je kunt laten vertroetelen, maar ook een daddy lounge. Je kunt deelnemen aan workshops, je kindje verzorgen, lekker te eten, drinken én bijkletsen. Een heerlijk dagje uit! Het Huisje Boompje Baby event is er voor jou én je partner, je vriendin, (schoon)moeder óf gewoon voor het hele gezin! Er is een leuke kids area; je kunt je kindje(s) dus gerust meenemen. En kindjes t/m 12 jaar kun je gratis meenemen naar dit gezellige familie event!

Huisje Boompje Baby beurs met bekende merken zoals Koeka, Joolz, Maxi-Cosi, Cybex en Meyco.Huisje Boompje Baby beurs met bekende merken zoals Koeka, Joolz, Maxi-Cosi, Cybex en Meyco.

Bezoek het BabyPlanet Plein!

BabyPlanet en Martini Ziekenhuis zijn de twee grote partners van Huisje Boompje Baby. Daar zijn we natuurlijk apetrots op! We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten op ons grote en gezellige BabyPlanet Plein. Het Martini Ziekenhuis heeft ook een plein op het event, waarop je alles omtrent de zorg van je kindje (en jezelf!) vindt. Je kunt er zelfs 'live' een keizersnede meemaken. Wist je dat in het Martini Ziekenhuis jaarlijks de meeste kindjes van het Noorden geboren worden? Leuk weetje, toch? :-) Wij zullen dus samen groots aanwezig zijn op de beurs; je kunt niet om ons heen! :-)

Op het BabyPlanet Plein vind je natuurlijk een grote BabyPlanet stand waar onze eigen toppers aanwezig zullen zijn, maar ook stands van de beste babymerken! Zoals Joolz, Maxi-Cosi, Stokke, Cybex, Koeka, Meyco, Little Dutch, Nanami, Flow Amsterdam, Jollein en nog veel meer . :-) We nemen heel veel te gekke beursacties mee. Een mega-goede reden om naar Huisje Boompje Baby te komen. Zo ontvang je 15% korting op veel beddengoed merken en krijg je gratis musthave accessoires bij aankoop van een kinderwagen of buggy op ons Kinderwagenplein! Lees gauw verder...

Bezoek het BabyPlanet Plein op de Huisje Boompje Baby beurs in het Martiniplaza te Groningen.Bezoek het BabyPlanet Plein op de Huisje Boompje Baby beurs in het Martiniplaza te Groningen.

Test je nieuwe kinderwagen!

Een kinderwagen is één van de grootste aankopen van de uitzetlijst. Een belangrijk keuzemoment dus tijdens de zwangerschap! Kom jouw favoriete kinderwagens uitproberen op het Kinderwagenplein. Daar is een parcours uitgelegd, waar je je nieuwe 'bolide' kunt testen. Wel zo fijn voordat je besluit welke voor jou het meest praktisch (én mooi) is, toch? En... je shopt je kinderwagen dus mét een fijne korting tijdens Huisje Boompje Baby. Hoe dat werkt? Heel gemakkelijk. Tijdens Huisje Boompje Baby bestel je je kinderwagen bij één van onze BabyPlanet toppers. Een aantal weken later krijg je van ons een telefoontje dat je je kinderwagen kunt ophalen in het bij jouw gewenste BabyPlanet filiaal. Wij maken de kinderwagen rij-klaar voor je. Dat betekent dat wij 'm helemaal voor je monteren (geen gesjouw met dozen) en jullie krijgen nog een laatste complete uitleg van ons. Uiteraard lopen we even mee naar jouw/jullie auto om de kinderwagen in de auto te zetten. Je ontvangt dus, naast die super leuke beurs korting, gewoon de complete BabyPlanet service! 

Bestel hier je tickets voor het Huisje Boompje Baby event in het Martiniplaza te Groningen.Bestel hier je tickets voor het Huisje Boompje Baby event in het Martiniplaza te Groningen.

Kortom, het nieuwe Huisje Boompje Baby event moet je gewoon bezocht hebben! Zien we je op 12, 13 of 14 april in Martiniplaza in Groningen? Volg alle ins & outs over de beurs op Instagram: @huisjeboompjebabyevent. Op de hoogte blijven van leuke en scherpe acties tijdens de beurs? Volg dan ook BabyPlanet op Instagram: @babyplanetnl. We'll keep you posted!!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...