Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

De nieuwe Bugaboo Fox

Door 05-02-2018 12698 keer bekeken Geen reacties

Winkelen in de stad of ruige wandelingen in het bos; met de nieuwste kinderwagen van Bugaboo gaat het altijd gemakkelijk. Zonder moeite duw je de Bugaboo Fox naar voren en zwier je door bochten. Alle gemakken van de nieuwe kinderwagen zijn optimaal en dat gaat in ieder geval niet ten koste van de looks... Wauw! Deze hippe kinderwagen is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij BabyPlanet. Bewonder de Fox nu in onze webshop en babywinkels. En lees in deze blog alvast meer over alle voordelen en verschillen ten opzichte van de andere Bugaboo kinderwagens.

Bugaboo Fox

Bugaboo heeft een aantal mooie kinderwagens op de markt; de Cameleon, Bee, Donkey, Buffalo, Butterfly en de Runner (voor de joggende papa's en mama’s). De Fox wordt volgende maand toegevoegd aan dit mooie rijtje. De Bugaboo Fox is modern door de mooie materialen en vormen. Daarbij kun je de kinderwagen helemaal naar jouw smaak samenstellen, doordat je kunt mixen & matchen met de vele kleuren in stoffen, wieldoppen en handgrepen. Helemaal leuk! Benieuwd naar de levertijden en de prijzen? Lees eerst de blog over de nieuwe Bugaboo Fox 5

Wat zijn de voordelen van de Bugaboo Fox?

Het frame is ultralicht, heeft een soepel vouwmechanisme en de kinderwagen is in één stuk opvouwbaar. De bagagemand is toegankelijk om al je boodschappen in te stoppen. De Bugaboo Fox is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zodat de kinderwagen voor meerdere kindjes te gebruiken is én je kunt met de tijd meegaan, want een nieuwe kleur kap is zo besteld en gemakkelijk te bevestigen.

Hoe klein wordt de Bugaboo Fox? 

Een Bugaboo kinderwagen staat er om bekend dat hij klein opvouwbaar is. Hij past gemakkelijk in iedere auto. De Fox is in één stuk opvouwbaar. Voor in kleinere auto's is de kinderwagen ook geschikt, want je kunt hem nog compacter opvouwen door de stoel/wieg en de wielen los te halen van het onderstel. Hoe gemakkelijk dit gaat, kun je zien in de video. Klik hiervoor op de banner hieronder. 

Bugaboo Fox vs Bugaboo Cameleon 

De Fox heeft het meeste weg van de Cameleon, maar heeft hier en daar toch verschillen. Wat is het verschil tussen de Bugaboo Fox en de Bugaboo Cameleon? Ten eerste is dat het verschil in gewicht. De Fox weegt minder dan 10 kilogram en is daarmee ruim een kilo lichter dan de Cameleon. Daarnaast zijn de eindeloze combinaties van kleuren een verschil. Bij de Fox is het zélfs mogelijk de kleur van de duwstang en wieldoppen aan te passen. De Fox is voor alle terreinen geschikt om op te wandelen. Of je nu in de stad over kinderkopjes en trottoirs wandelt, of op besneeuwde bospaden. De Bugaboo Cameleon is wat ons betreft meer een stadskinderwagen (door de kleine zwenkwieltjes) en de Fox meer een all-terrain kinderwagen. Nog een verschil; in plaats van de handrem van de Cameleon heeft de Fox een voetrem.

Bugaboo Fox hoger dan de ‘lage’ Bugaboo Cameleon

Een ander belangrijk verschil is dat de stoelpositie van de Fox hoger is dan die van de Cameleon. Hierdoor kan je kindje meer zien, kun je makkelijker bij de boodschappenmand én til je je kindje gemakkelijker uit de kinderwagen. Onze klanten noemen een Bugaboo Cameleon vaak ‘te laag’. Daarmee bedoelen ze niet de duwstang, maar de reiswieg en de zitting die laag op het frame staan. “Je moet dan zo bukken om je kindje te pakken”. Dat klopt wel. Dit merk je ook wanneer je bijvoorbeeld met je kindje op een terrasje zit. Je kindje kan dan niet goed bij de tafel; zit te laag. Bij de Bugaboo Fox is hier op gelet. De reiswieg en het zitje staan hier hoger op het frame. Wat ons betreft een groot voordeel dus!



In welke kleuren is de Bugaboo Fox te combineren?

En dan die eindeloze kleurencombinaties. Hoe zit dit? Je stelt je Fox samen in vier stappen. Lees maar even mee ;-)
1. Wanneer je je eigen Bugaboo Fox samenstelt, begin je bij het frame. Je kunt kiezen voor een zwart of aluminium frame.
2. Vervolgens kies je de kleur van de reiswieg en de zitting (Black, Red Mélange, Blue Mélange, Grey Mélange of Green Mélange).
3. Daarna kies je de kleur van de zonnekap. Je hebt keuze uit Fresh White, Olive Green, Sky Blue, Ruby Red, Neon Red, Sunrise Yellow, Soft Pink en Black.
4. Nieuw bij de Bugaboo Fox is de keuze voor de kleur duwstang en wieldoppen. Kies bijvoorbeeld voor een Black, Dark Brown of Cognac duwstang. Voor de wieldoppen heb je keuze in White, Dark Red, Glossy Black en Wood. Wood? Ja, dat lees je goed: wieldoppen met een houtlook!

Belangrijkste kenmerken van Bugaboo Fox

• Geschikt voor pasgeboren baby’s tot peuters van 17 kg
• Gewicht Bugaboo Fox: 9.9 kg
• Geavanceerde vering in de voorwielen & het midden scharnier
• Verwisselbare wieg & stoel bekleding, zonnekap, handgrepen én zelfs wieldoppen
• Grote, gemakkelijk toegankelijke bagagemand met handige vakken
• Alle stoffen zijn te wassen in de wasmachine
• Hoge stoel positie: 59 cm vanaf de grond
• Ingebouwde bevestigingspunten, zodat je accessoires makkelijk kan bevestigen zonder adapters.
• Grote wielen aan de voorkant: 8.5 inch, achterwielen: 12 inch
• Haal de stoel van het onderstel met 1 hand
• Stoel is met 1 hand van stand te veranderen
• Voetrem volgens ball-pen principe (vastzetten en losmaken door het voetpedaal in te drukken)



Wanneer is de Bugaboo Fox te verkrijgen? Sinds 1 maart is de Bugaboo Fox zowel online als in de winkels te verkrijgen bij BabyPlanet. Nieuwsgierig? Kom langs in één van onze winkels en test hem zelf! De Bugaboo Fox heeft de kwaliteit, looks en het comfort. There's nothing like a Bugaboo.


Let op!

Inmiddels is er de nieuwe Bugaboo Fox 5. Bekijk deze nieuwe Bugaboo en lees de blog over de verschillen!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...