Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Voordelen van het Bugaboo Stardust campingbed

Door 22-03-2021 558 keer bekeken Geen reacties

Bugaboo introduceert... een campingbedje! Niet iets wat je direct zou verwachten van één van Nederlands grootste kinderwagenmerken. Maar oh oh oh, wat is 'ie gaaf. De Bugaboo Stardust is een mooi, strak en praktisch campingbed. Nu te bewonderen in onze BabyPlanet winkels en in de webshop. In deze blog vertellen we je er alvast meer over...

Bugaboo Stardust

Eventjes weg met je kindje? Bugaboo Campingbedje mee

Nou... laat dat ‘eventjes’ maar achterwege. Als je een weekendje weg gaat met je kindje, zit je auto afgeladen vol. Herkenbaar? ;-) Zelf heb je voldoende aan één koffertje, maar voor je kindje mag er veel meer mee. Kleding, speelgoed, voeding, de kinderwagen, de autostoel én… een campingbedje. Een campingbedje is een ‘ledikant’ wat je kunt inklappen tot een klein pakketje, waardoor het makkelijk te vervoeren is. Een campingbed noemen we ook wel een weekendbed. De namen zeggen het al; het is een bedje om mee te nemen op reis. Een weekendje weg, op vakantie of een nachtje logeren bij opa en oma. Maar ook ideaal als je lekker met je gezin in de tuin zit. 

Bugaboo Stardust campingbed

Het Bugaboo Stardust campingbedje is in 1 seconde uitklapbaar en staat direct stevig op zijn pootjes. Babyspullen die snel en makkelijk werken, daar houdt iedere papa en mama van! Met het unieke, all-in-one design en de gepatenteerde luchtvaarttechnologie (ja echt!) kan de Bugaboo Stardust in 1 seconde worden uitgeklapt en na gebruik in 3 seconden worden ingeklapt. Hoe gemakkelijk en handig is dat!

Het uitklapbare campingbedje heeft een geïntegreerd matrasje dat je op twee hoogtes kunt verstellen, ideaal dus voor pasgeboren baby’s én iets grotere kindjes. Verstel de hoogte met de rits en je kunt je pasgeboren kindje uit het bedje tillen zonder dat je heel ver voorover hoeft te buigen. Fijn!

De duurzame, hoogwaardige materialen (zonder chemicaliën) en het ademende mesh aan de zijkant, zorgen voor optimaal comfort en een verbeterde luchtstroom. Het bedje pak je na gebruik handig in de meegeleverde opbergzak en door het compacte formaat past het campingbedje gemakkelijk in elke auto en kan je het thuis overal opbergen. Nieuwsgierig geworden? > Bekijk de Bugaboo Stardust in onze webshop.

Bugaboo Stardust

Voordelen van de Bugaboo Stardust

Wat maakt de Bugaboo Stardust bijzonder? Je denkt vast, er zijn veel campingbedden verkrijgbaar, ook in een lagere prijsklasse. Dus wat maakt deze Stardust nu zo speciaal? We hebben een opsomming voor je gemaakt met voordelen.

• De Bugaboo Stardust wordt geleverd inclusief een meerlaags goed matras (waar je kindje ook goed ’s nachts op kan slapen). Bij andere campingbedden wordt geadviseerd een los (dikker) matras erbij te kopen.

• De bodem van de Bugaboo Stardust is verstelbaar in twee standen. Je kindje slaapt de eerste 6 maanden in de hoge stand (net als in een ledikant). Gaat je kindje rollen en zitten, dan verplaats je de bodem naar beneden. Met een verhoogde bodem hoef jij niet ver te bukken als je je kindje in bed legt. Wel zo fijn. Die verhoogde bodem zie je trouwens niet heel vaak bij campingbedden. Echt ideaal!

• De Bugaboo Stardust is súper makkelijk inklapbaar. Binnen een paar seconden staat het bedje in én uit elkaar. Je hoeft maar twee handelingen te doen, een handeling met je beide handen en een handeling met je voet. Bij andere campingbedden ben je echt een stuk langer bezig.

• De Bugaboo Stardust weegt maar 6,7 kilo. Dit is een stukje lichter dan andere campingbedden.

• Waar je bij andere campingbedjes eerst de bodem/matras uit het campingbed moet halen als je het in wilt klappen, hoeft dat niet bij de Bugaboo Stardust. Hier kun je de matras gewoon laten liggen en klap je het bedje in mét matras.

• De Bugaboo Stardust is kwalitatief een goed en degelijk bed. De bekleding is piekfijn afgewerkt. En bij het horen van een ‘click’ weet je zeker dat het bedje goed vast en stevig op de grond staat.

Bugaboo Stardust kopen

Kleuren en accessoires van de Stardust

De Bugaboo Stardust is er in twee kleuren: de Grey Melange en de Black. Het formaat van de matras in het campingbed is 51 x 91 cm. Dit is niet een standaard maat. Daarom adviseren we je het Bugaboo Stardust hoeslaken er direct bij te shoppen. Deze zit mooi strak en passend om de matras.

Benieuwd hoe de Bugaboo Stardust werkt? De toppers in onze BabyPlanet winkels geven je graag een demonstratie. Liever thuis al even kijken hoe makkelijk de Stardust in- en uitklapt? Check dan de video hieronder. Wil je meer weten of heb je vragen? We helpen je graag verder. Stuur ons een berichtje via de chat in de BabyPlanet webshop of via Instagram of Facebook.

Campingbedje Bugaboo Stardust inklappen en uitklappen


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...