Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wat is het verschil tussen de Bugaboo Fox 3 en Fox 5?

Door 21-02-2023 2734 keer bekeken Geen reacties

Het leven van je baby begint in een prachtige buik. Eenmaal geboren biedt de Bugaboo Fox 5 je baby bescherming en comfort zodat jullie samen de wereld kunnen ontdekken. Een multifunctionele kinderwagen die niet alleen lekker licht rijdt, maar ook nog eens super compact is. De Bugaboo Fox 5 is de opvolger van de Bugaboo Fox 3! In deze blog lees je over de voordelen van deze nieuwe kinderwagen én wat de verbeterpunten zijn ten opzichte van z'n voorganger. Lees dus gauw verder... 

Wat is het verschil tussen de Bugaboo Fox 3 en de Fox 5?Wat is het verschil tussen de Bugaboo Fox 3 en de Fox 5?

Nieuw! Bugaboo Fox 5

Wat is er nu mooier dan er op uitgaan met je baby. Lekker buiten, mooie wandelingen maken. Wandelen met de kinderwagen is genieten voor zowel jou als je kindje. De Bugaboo Fox 5 is de ultieme all-terrain kinderwagen, voor de beste wandeling óóit. Met geavanceerde vering in de wielen en het frame, een super makkelijke wendbaarheid, een slaapoplossing voor als je ergens gaat overnachten én nog veel meer. De Bugaboo Fox 5 zit boordevol handige functies die het wandelen voor jou én je kindje nog verder verbeterd. Bugaboo gaat met de Fox 5 kinderwagen verder op zijn duurzaamheidsreis en is gemaakt van bio-materiaal. Verderop in deze blog lees je meer over de duurzame materialen die gebruikt zijn voor deze kinderwagen. 

Geen Bugaboo Fox 4?

De Bugaboo Fox 5 is de opvolger van Bugaboo Fox 3. Nu horen wij jou denken... "Waarom is er geen Bugaboo Fox 4?". Nou, dat zit zo; de Nederlandse Bugaboo wordt ook verkocht in China, en gezien daar het getal 4 wordt beschouwd als een ongeluksgetal, heeft Bugaboo dit getal overgeslagen. En nu je dit feitje weet, zal je dit bij andere grote merken ook (gaan) herkennen!

Waarom geen Bugaboo Fox 4?Waarom geen Bugaboo Fox 4?

Voordelen van de Bugaboo Fox 5 kinderwagen

Met de Bugaboo Fox 5 haal je een super hippe kinderwagen in huis. Een echte eyecatcher. Naast dat deze kinderwagen echt een beauty voor het oog is, heeft hij veel praktische voordelen. Voordat we de verschillen tussen de Fox 3 en Fox 5 doornemen verderop in deze blog, vertellen we je graag over de voordelen van de Bugaboo Fox kinderwagen:

  • Grote antilekbanden en geavanceerde vering garanderen de soepelste wandeling
  • 5-punts quick-click veiligheidsgordel met extra voering voor ultiem comfort en optimale bescherming
  • Ontworpen om met één hand te kunnen manoeuvreren
  • Ergonomische stoel die in zit- en ligstand kan
  • Geavanceerde breezy wieg inclusief luchtdoorlatend wiegmatras
Bugaboo Fox 5 online kopen bij BabyPlanet.Bugaboo Fox 5 online kopen bij BabyPlanet.

Wat zijn de verschillen tussen de Bugaboo Fox 3 en Fox 5?

Voortbouwend op het ontwerp van de populaire Bugaboo Fox 3, heeft de Bugaboo Fox 5 in zijn ontwerp fantastische verbeteringen ingebouwd. Hieronder een opsomming van de verbeteringen en vernieuwingen. 

  • Nieuw: De Bugaboo Bassinet stand! Dit is een nieuwe slaapoplossing. Ga je een nachtje weg met je kindje? Maak dan van de reiswieg in een slaapoplossing met de Bugaboo Bassinet stand. Check de foto hieronder. Bassinet is een ander woord voor 'reiswieg'. Deze handige nieuwe accessoire is in slechts vier klikken klaar voor gebruik, én het laat een baby toe om in de reiswieg te slapen wat vertrouwd, bekend en comfortabel voelt. Voor extra functionaliteit biedt de geïntegreerde mand ruimte voor het opbergen van kleine voorwerpen tijdens het gebruik. Handig! Deze nieuwe Bugaboo accessoire is perfect om thuis te gebruiken (bijvoorbeeld in de woonkamer waar je kindje overdag kan slapen) en om in te overnachten als je met je gezin op reis gaat. Er zit een reistas bij geleverd zodat je de Bassinet stand gemakkelijk mee kunt nemen.
  • Waar je bij de Bugaboo Fox 3 nog beide handen nodig had om de kinderwagen in te klappen, kan dit bij de Fox gewoon met één hand! Gemak dus: klap de kinderwagen in, stel het stuur af of kantel de stoel naar achteren, allemaal met slechts één hand.
  • De Bugaboo Fox5 groeit mee met je kindje: een verstelbare voetensteun en zonnekap, een uitschuifbaar zitje... het past zich aan aan je groeiende peuter, met een totale verlenging van 10 cm. Een verbeterpunt ten opzichte van de Bugaboo Fox 3.
  • Verbeterde wendbaarheid: het nieuwe frame ontwerp heeft het zwaartepunt 5 cm verschoven, waardoor het nog makkelijker is om met één vinger te navigeren en meer wandelruimte mogelijk is.
  • Extra ruimte: om nog meer spullen en boodschappen mee te kunnen nemen, is de boodschappenmand voorzien van uitschuifbare kleppen voor extra ruimte.
  • Nieuwe styling optie: de zonnekap van de Bugaboo Fox 5 is verkrijgbaar in een aantal stijlvolle kleuren, waaronder de exclusieve nieuwe ‘Astro Purple’. Paars is weer helemaal terug van weggeweest!
  • Hoogwaardige detaillering: het nieuwe ontwerp van de voorbrug in het frame zorgt ervoor dat hij zelf blijft staan. Het frame heeft minder witte knoppen dan bij de Fox 3 én een nieuw wielontwerp. De nieuwe stiksels en branding zorgen voor een exclusieve look en feel.
Verschillen en voordelen van de Bugaboo Fox 5 en Fox 3.Verschillen en voordelen van de Bugaboo Fox 5 en Fox 3.

Een Better Planet met Bugaboo

De onderdelen van de Bugaboo Fox 5 zijn ontworpen om de impact op het milieu zoveel mogelijk te verminderen, dit is in lijn met de 'Push to Zero' doelstelling van Bugaboo om in 2035 netto nul te zijn. Over de materialen is dus heel goed nagedacht. Een Better Planet voor jouw kindjes, dat is toch wat je als ouder wilt? :-) De Bugaboo Fox 5 is gemaakt met hoogwaardige materialen en een PFAS-vrije waterafstotende coating. Daarnaast is hij geproduceerd met bio-based materialen volgens een massabalans-benadering, waardoor de CO2-uitstoot tot 20% wordt verlaagd. De handgrepen voor de duwbeugel van de kinderwagen zijn gemaakt van 100% vegan leather. De Bugaboo kinderwagen is ontworpen in Nederland en gemaakt in de eigen fabriek in China. Echt een merk om trots op te zijn!

Bugaboo Fox 5Bugaboo Fox 5

Ben je benieuwd geworden naar de Bugaboo Fox 5? Kom dan gerust langs in één van onze grote BabyPlanet winkels. Je kunt dan even een proefritje maken en meerdere kinderwagens met elkaar vergelijken. Onze kinderwagenexperts geven je graag een goed én eerlijk advies. Daarnaast leggen ze rustig uit hoe compact de kinderwagen kan worden ingeklapt, welke accessoires je er het beste bij kunt gebruiken en we kijken even of hij in jouw/jullie auto past. :-) Woon je niet echt in de buurt en shop je de Bugaboo Fox 5 liever vanuit je luie stoel? Klik dan op de knop!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...