Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Bugaboo Giraffe kinderstoel kopen

Door 25-01-2023 148 keer bekeken Geen reacties

Wauw! Met de Bugaboo Giraffe haal je niet zomaar een kinderstoel in huis. Wij zijn helemaal verliefd op het opvallende design van deze stoel. En ook onze klanten worden dolblij van de Bugaboo kinderstoel. Maar naast dat de stoel een eyecatcher in je huis is, is hij super praktisch én duurzaam. De stoel gaat vanaf de geboorte van je baby een leven lang mee. De hoogste tijd om je meer te vertellen over de Bugaboo Giraffe...

Hoe lang kan je kindje in de Bugaboo Giraffe?

De Giraffe kinderstoel is écht een aanwinst in jouw interieur en perfect om je kleintje aan tafel te leren eten. Deze meegroeistoel heeft een opvallend mooi design en is geschikt vanaf de geboorte van je baby tot ongeveer 3 jaar. Maar wil je dat je kindje er langer in zit, omdat hij/zij nog niet goed op een 'gewone' volwassen stoel kan zitten, dan kan dat natuurlijk gewoon. Je gebruikt de Bugaboo Giraffe zolang als jij en je kindje willen! Wist je dat deze kinderstoel wel 100 kg kan dragen? Om maar even aan te geven hoe stevig en sterk hij is. ;-) De stoel kan dus ook super goed gebruikt worden door volwassenen. En dat is dan weer handig als je veel visite hebt. Dan pak je de Bugaboo Giraffe er zo even bij. Dat is handig!

Makkelijk verstelbaar in negen standen!

De diepte en hoogte van de zitting van de stoel kun je in vijf verschillende standen verstellen en de voetensteun in maar liefst negen standen. De Bugaboo Giraffe is door een eenvoudig kliksysteem in één seconde verstelbaar. Er is geen gereedschap nodig. Dit betekent dat de stoel precies past bij elke fase van jouw kleintje en daardoor altijd in een goede houding zit. Van baby tot dreumes tot ondernemende peuter tot ver in de kindertijd. Dat is toch super fijn.

Bugaboo Giraffe accessoires

Wil je de Bugaboo Giraffe vanaf de geboorte kunnen gebruiken? Dan koop je er een Newborn Set bij. De kinderstoel kan uitgebreid worden met nog meer accessoires, bijvoorbeeld een Babyset (voor kindjes vanaf 6 maanden) met bijpassende Kussen Set en een Tray, waardoor je de stoel voor iedere leeftijd kunt gebruiken. Deze accessoires zijn door het handige kliksysteem gemakkelijk op de kinderstoel te plaatsen. Ze zijn los verkrijgbaar in onze winkels én je vind ze in  > de BabyPlanet webshop

Bugaboo Giraffe Rocker schommelstoel

Van de Newborn Set kun je ook een heel leuke wipstoel maken! Genaamd de Rocker! Demonteer de Newborn Set gemakkelijk van de kinderstoel en klik deze op het schommelstoel onderstel. Het wipstoeltje is licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Zo kun je je kindje overal mee naar toe nemen in het schommelstoeltje. Super fijn en praktisch als je de was nog moet weg werken of gaat koken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het onderstel te vergrendelen, zodat het wipstoeltje niet schommelt. En dat is weer handig als je je kindje het (eerste) hapje wilt geven. De Newborn Set is voorzien van veiligheidsindicatoren waardoor je meteen ziet of de Newborn Set goed bevestigd is op het onderstel. De neutrale kleur van het frame past bijna in elk interieur. 

Het Nederlandse merk Bugaboo is een merk om trots op te zijn!

Bij het merk Bugaboo denk je vast als eerste aan... kinderwagens! En dat klopt helemaal. Het Nederlandse merk Bugaboo zette ruim twintig jaar geleden de kinderwagenwereld op zijn kop met een kinderwagen die een hele nieuwe invulling gaf aan hoe ouders tijd konden doorbrengen met hun kinderen. Bugaboo introduceerde een gestroomlijnde functionele kinderwagen waarmee moeilijke dingen makkelijk werden. Deze, voor die tijd, zeer opvallende kinderwagen was opeens wereldwijd te zien! Zo ook op tv in bekende series als Sex and the City. Iedereen had het over die gave kinderwagen uit Nederland. In de twintig jaar die volgden heeft Bugaboo meerdere kinderwagens ontworpen, denk aan de Gecko, de Cameleon, de Fox, de Buffalo, de Butterfy, de Donkey... Twee jaar geleden was het tijd voor iets nieuws! Bugaboo ontwierp een super gaaf weekendbed, genaamd Stardust. En nu in 2023 lanceert Bugaboo haar allereerste kinderstoel: de Giraffe! 

Red Dot Award

Naast de gewonnen Baby Innovation Award, die tijdens de Negen Maanden Beurs 2023 werd uitgereikt, mag Bugaboo nu ook de prestigieuze Red Dot Best of the Best Award 2023 in ontvangst nemen voor de Giraffe kinderstoel. De Red Dot Award is een van 's werelds grootste designprijzen, waarbij de onderscheiding wordt gezien als een teken van innovatie, slim design en functionaliteit. 

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinst van Bugaboo: de Giraffe kinderstoel. Kom gerust even langs in één van onze babywinkels in Drachten, Groningen, Assen, Meppel of Sneek of shop de Bugaboo Giraffe stoel in onze BabyPlanet webshop. Wil je meer weten over deze kinderstoel of over één van de andere Bugaboo producten? Je kunt ons bereiken via onze webshop chat, via een privéberichtje op Instagram óf bezoek één van onze winkels. Wij staan voor je klaar!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...