Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Cybex Coÿa buggy kopen - Wat zijn de voordelen?

Door 03-04-2023 403 keer bekeken Geen reacties

Hello Cybex Coÿa! Ga jij bijna op vakantie met je kindje en wil je niet, naast een verhuiswagen aan babyspullen, de (grote) kinderwagen meenemen? Maar gewoon een compacte buggy? Eentje die weinig ruimte inneemt en licht in gewicht is? Eentje waar je kindje lekker in kan slapen? En eentje die er ook nog eens hip en fashionable uit ziet? Dan is de Cybex Coÿa écht iets voor jou! In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen van deze 'highclass' buggy...

Details maken het ontwerp

In 2005 richtte Martin Pos het merk Cybex op. Door zijn unieke focus op design, veiligheid en functionaliteit, ontwikkelde het merk Cybex zich al snel tot marktleider op het gebied van babyproducten. De autostoelen en kinderwagens van Cybex zijn niet meer weg te denken in de babywereld. In 2023 introduceert Cybex een nieuwe exclusieve buggy, genaamd Coÿa. Deze buggy is een toevoeging aan de luxueuze Platinum-lijn van Cybex. Deze lijn is kenmerkend door zijn chique uiterlijk (denk aan de gouden frames). In het ontwerp van de Coÿa is op ieder detail gelet. De Coÿa is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een iconische buggy om altijd en overal 'in stijl' te reizen. Het onberispelijke minimalisme, de maximale bruikbaarheid én het extra comfort maken Cybex's allereerste ultracompacte Platinum buggy tot een luxueuze eyecatcher, of het nu gaat om het shoppen in de stad, het maken van een wandeling in het park of het reizen met een vliegtuig. Lees verder over de voordelen van deze buggy. We nemen ze puntsgewijs door.

1. Meenemen als handbagage

Het eerste voordeel wat we met je willen bespreken gaat over het op reis gaan met de Cybex Coÿa! Ga je binnenkort (voor het eerst) op vliegvakantie met je kindje? Dan snappen we dat je extra voorbereiding nodig hebt om de reis voorspoedig te laten verlopen. Zorg voor de meest luxe reiservaring met, waar kan, gemak! Waar je normaal buggy’s en kinderwagens moet afgeven voor het bagageruim van het vliegtuig, kun je de Cybex Coÿa gewoon meenemen, door de gate, het vliegtuig in. Deze ultracompacte buggy kan binnen enkele seconden worden opgevouwen. Hij wordt zo klein dat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen in een bagagecompartiment. Zo kunnen jij en je kindje ontspannen genieten van de vlucht. Ben je benieuwd naar de afmetingen en het gewicht van de Cybex Coÿa? Verderop in het blog vertellen we je hier meer over.

2. Ergonomische ligpositie en geïntegreerde beensteun

Optimaal comfort voor je baby. Dat willen we, toch? Je kunt de rugleuning gemakkelijk met één hand in een ergonomische ligstand brengen. Samen met de geïntegreerde verstelbare beensteun kan je kindje heerlijk comfortabel liggen. Ideaal voor de wat langere wandelingen, op vakantie bijvoorbeeld. Je kindje kan lekker in slaap vallen terwijl jij je wandeling maakt... of lekker gaat shoppen, op een terrasje zitten met je vriendin etc.

3. Gordelsysteem met treksluiting

Nóg een voordeel! Je kindje zit stevig en veilig vast met het mooie gordelsysteem van de Cybex Coÿa. Met het unieke harnas met treksluiting is het bevestigen en losmaken van je kindje binnen enkele seconden gepiept. Je hoeft hiervoor maar één hand te gebruiken. Ideaal!

4. Gereed voor het reissysteem

De Cybex Coÿa is de perfecte buggy voor al je stadsuitstapjes met je kleintje, al vanaf dag één. Want vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd kun je elk van de bekroonde Cybex-autostoelen voor baby’s bevestigen op de buggy. En dat is errrrg fijn! Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat je naadloos kunt overschakelen van autorijden naar wandelen, zónder je baby wakker te maken.

Vanaf welke leeftijd gebruik je de Cybex Coÿa?

Je vraagt je misschien wel af vanf welke leeftijd je kindje in de Cybex Coÿa past. Op zich kun je deze stijlvolle buggy al vanaf de geboorte gebruiken, door gebruik te maken van het travelsysteem. Hiermee bevestig je de babyautostoel (bijvoorbeeld de Cybex CloudZ) gemakkelijk óp de buggy. In de CloudZ kan een kindje zelfs plat liggen in de slaapstand. En dát is belangrijk voor een de rug van een (pasgeboren) baby. Met ongeveer 6 maanden, wanneer je kindje's rug steviger en sterker is geworden, kan hij/zij in de buggy liggen en zitten. Zoals eerder beschreven kan deze buggy in zowel een ligstand als een zitstand worden gezet. Een logische tweede vraag is dan: Tót welke leeftijd kan je kindje in de Coÿa? Het kan zeker t/m 3 jaar. Maar meestal loopt je kindje dan al en wil het niet meer in de buggy zitten. Kortom... je kindje kan eigenlijk 'zolang als het moet' in deze buggy vervoerd worden. 

In welke kleuren is de Cybex Coÿa verkrijgbaar?

De Cybex buggy kan worden gebruikt vanaf de geboorte (met autostoeltje) tot ongeveer 4 jaar oud en is verkrijgbaar in een modern kleurenpalet stoffen: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink en Leaf Green. Daarnaast kies je uit één van de 3 kleuren frames: chrome, matt black of rosegold.

Hoe groot is de Cybex Coÿa?

Deze buggy is klein en compact. Je kunt 'm daardoor thuis gemakkelijk opbergen, maar het is ook fijn dat hij weinig ruimte inneemt in de auto, opnebaar vervoer of bijvoorbeeld in je bakfiets! Opgevouwen is de buggy het meest compact: 180 mm x 440 mm x 520 mm. De Cybex Coÿa weegt maar 6,6 kilo. Een mooi klein pakketje dus!

Ben jij razend benieuwd geworden naar de mooie Cybex Coÿa buggy? Dat begrijpen wij helemaal. We nodigen je daarom graag uit voor een 'proefritje' in één van onze BabyPlanet winkels. Neem je kindje gerust mee, dan kun je het rijplezier optimaal ervaren. Uiteraard is de Coÿa ook te bewonderen en te bestellen in de webshop. Ben je al Family Member? Dan spaar je met deze buggy heel veel punten voor gratis shoptegoed. Meer weten over het gratis BabyPlanet Family Membership? Lees meer

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...