Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Nieuw! CYBEX Cozy Beige

Door 10-01-2024 144 keer bekeken Geen reacties

Wanneer je een kindje verwacht, kom je in een nieuwe (baby)wereld terecht. Je mag mooie spullen uitzoeken voor je kindje, waaronder een kinderwagen en een autostoel! De kinderwagens en autostoelen van CYBEX zijn praktisch, hebben een super goede kwaliteit én zijn fashionable. Met de CYBEX mag je shinen op straat! Kinderwagens en autostoelen van CYBEX mogen gezien worden. In deze blog vertellen we je meer over de kleuren en in het bijzonder de nieuwe kleur: Cozy Beige. Lees gauw verder…

Cybex kinderwagen Platinum Cozy BeigeCybex kinderwagen Platinum Cozy Beige

Welke kinderwagen kies ik?

Wanneer je gaat shoppen voor een kinderwagen en autostoel, is het belangrijk om naar jouw levensstijl en de praktische kenmerken van het product te kijken. Houd je van boswandelingen of ben je meer een stadsmens? Wil je een compacte of royale kinderwagen? In de winkels van BabyPlanet vertellen we je graag meer over de verschillen tussen de verschillende merken kinderwagens en autostoelen. Bij BabyPlanet kijken we welke kinderwagen en autostoel het beste bij jóu (en je partner) passen. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt in merk en model kinderwagen en autostoel, ga je nog een stapje verder. Welke kleur krijgt jouw kinderwagen? En wil je dat de autostoel een bijpassende kleur krijgt? Alles is mogelijk!

Welke CYBEX modellen zijn er?

De CYBEX kinderwagens en autostoelen zijn er in verschillende modellen bij BabyPlanet. De CYBEX kinderwagenmodellen hebben de volgende namen: Priam, Balios S Lux, Talos S Lux en de Gazelle S. Ook voor de CYBEX autostoeltjes kun je bij BabyPlanet terecht. De volgende modellen shop je in de BabyPlanet winkels en webshop: Cloud T i-Size, Sirona T i-Size, Sirona GI i-Size, Anoris, Solution T i-Fix en Pallas G i-Size. Veel keuze he? Gelukkig hebben we bij BabyPlanet alle kennis in huis. Daarnaast is de buggy Coya in verschillende kleuren verkrijgbaar bij ons. Je leest meer over de mega compacte CYBEX Coya buggy in een ander blog.

Op deze afbeelding: Cybex autostoel Cloud T-iSize, Kinderwagen Priam en de Buggy Coya.Op deze afbeelding: Cybex autostoel Cloud T-iSize, Kinderwagen Priam en de Buggy Coya.

Welke kleur CYBEX kies ik?

Kies je voor een product van CYBEX, dan wordt deze gegarandeerd geleverd in een kleur die helemaal bij jou past! Stijlvol en chique! Nieuw bij CYBEX zijn de Platinum Colors. En aan deze serie is een nieuwe kleur toegevoegd: Cozy Beige. Bij het kiezen van een kleur hebben we het niet alleen over de stof, maar ook over het kinderwagenframe.

CYBEX Platinum Cozy Beige

Het CYBEX kinderwagenframe dient als basis voor je kinderwagen en is verkrijgbaar in vier elegante kleuren: Rosegold, Chrome met zwarte details, Chrome met bruine details en Matt Black. Daarnaast kun je een bijpassende stof denken uit de Fashion Collections, Design Collaborations en dus de Platinum Colors. De nieuwe kleur Cozy Beige is toegevoegd aan de Platinum Colors en is wat ons betreft echt een plaatje! Je vindt deze kleur in alle CYBEX modellen kinderwagens en autostoelen. De Cozy Beige kleur is vanaf begin maart 2024 te bewonderen in onze winkels. Een beige kleur kinderwagen of autostoel geeft een warm, lief en zacht uiterlijk! Je hoeft niet bang te zijn dat vlekken extra goed zichtbaar zijn: de stoffen van CYBEX zijn goed afneembaar waardoor vlekjes zo verwijderd worden. Shop hier de Cybex Priam Platinum Cozy Beige kinderwagen.

We zijn heel benieuwd wat jij van de kleuren van CYBEX vindt (en dan natuurlijk vooral de Cozy Beige)! Heb je vragen over CYBEX of kinderwagens en autostoelen in het algemeen? Onze toppers staan altijd voor je klaar. Ze luisteren goed en geven écht goed en eerlijk advies. In onze vijf BabyPlanet winkels in Drachten, Groningen, Assen, Meppel en Sneek. Maar ook online of telefonisch! Een berichtje via Instagram kan natuurlijk ook: ga naar @babyplanetnl.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...