Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

CYBEX Learning Tower kopen

Door 29-12-2023 17 keer bekeken Geen reacties

Met trots presenteren BabyPlanet en CYBEX je de LEMO Learning Tower. ​​De nieuwste toevoeging voor de CYBEX LEMO kinderstoel. De bekroonde en ultra-slimme, ergonomische en innovatieve stoel perfect voor elke fase in het leven. Met de nieuwe Learning Tower Set wordt het lichaam van het kind veilig ondersteund, zodat ze samen met hun ouders kunnen ontdekken en leren.

​​Nu kan je kindje altijd bij het aanrecht!

De Learning Tower Set is speciaal ontworpen om het lichaam van het kind te ondersteunen en het op de hoogte van de ouders te brengen om deelname aan huishoudelijke activiteiten aan te moedigen, hun gevoel van onafhankelijkheid te ontwikkelen en leren te stimuleren. Het verfijnde ontwerp en de antislip siliconen zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Deze set kan moeiteloos met één hand en zonder gereedschap op het frame van de stoel worden geïnstalleerd. Bovendien is hij compact genoeg om gemakkelijk te worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt, zodat hij geen extra ruimte inneemt in huis. De LEMO Learning Tower is in alle kleuren van de LEMO beschikbaar, en wordt als apart accessoire verkocht voor 79,95,-. 

Combineer de Learning Tower met de Lemo kinderstoel

Shop de CYBEX Learning Tower nu in combinatie met de LEMO kinderstoel bij BabyPlanet. De super hippe design LEMO stoel vormt een plaatje in je huis. Of je deze nu bij de eettafel of in de keuken plaatst. Met de Learning Tower heeft je kindje nog langer extra veel plezier van de stoel!

 

 Binnenkort shop je de CYBEX Learning Tower bij de BabyPlanet winkels en online in onze webshop. 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...