Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wat is het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+ (Plus)?

Door 20-02-2023 10659 keer bekeken Geen reacties

Oeh la la! De Joolz Aer+ is echt de ‘ultimate ride’ die getest is als dé nummer 1 buggy door de Consumentenbond. Wat deze buggy zo speciaal maakt? En wat de verschillen zijn met zijn voorganger, de Joolz Aer? Je leest het allemaal in deze blog…

Wat is het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+ (Plus)?Wat is het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+ (Plus)?

Heel veel blije klanten met een Joolz buggy

Sinds de lancering van de Joolz Aer in 2020, hebben we bij BabyPlanet al véél klanten blij gemaakt met deze super buggy! De Joolz Aer is super licht, heeft een super fijn zitcomfort én is zo compact dat hij zelfs als handbagage mee kan in het vliegtuig. Een ideale buggy als je met je gezin op vakantie gaat. Deze maand lanceert Joolz de opvolger van de Aer, de Aer+. De buggy was al fantastisch, maar heeft een aantal verbeterpunten gekregen. En deze vertellen we je verderop in deze blog.

Joolz Aer Plus buggyJoolz Aer Plus buggy

Kinderwagen aan de kant; tijd voor een buggy!

Wanneer je in verwachting bent, koop je een kinderwagen voor je kindje. De kinderwagen heeft een reiswieg waar je baby de eerste 5 a 6 maanden in ligt én een wandelwageninzet waar je kindje vanaf 5 a 6 maanden tot wanneer het gaat lopen, in zit én ligt. Je zou denken: “Waarom heb ik dan nog een extra buggy nodig?" Een kinderwagen met wandelwageninzet, ook wel het zitje genoemd, zit natuurlijk heel comfortabel voor je kindje. Deze wagen is super geschikt als je lange wandelingen maakt, bijvoorbeeld door het bos of naar de stad. Maar de kinderwagen neemt ook veel ruimte in. Wanneer je een dagje weg wilt, neemt het bijvoorbeeld best veel ruimte in in je auto. Of thuis in de gang kan de kinderwagen best een sta-in-de-weg zijn. Op zo’n moment verlang je naar een lichte en compacte buggy... en dat is nu precies waarom je de Joolz Aer koopt.

Wat is het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+

Zoals eerder in deze blog genoemd, is de Joolz Aer+ de opvolger van de Joolz Aer. De vernieuwde buggy heeft een aantal verbeterpunten ten opzichte van zijn voorganger, de Joolz Aer. Wat die punten van verbetering zijn, lees je hier:

Volledige ligstand

De Joolz Aer heeft een half verstelbare rugleuning, terwijl de Joolz Aer+ een volledig verstelbare rugleuning en voetensteun heeft. Hierdoor kan de Joolz Aer+ worden aangepast aan de groeiende behoeften van het kind. De Joolz Aer+ heeft dus een extra platte ligstand gekregen. Als je kindje in slaapt valt tijdens het wandelen, kan de buggy zitting helemaal plat gelegd worden. Naast de fijne ligstand kan de buggy ook rechtop gezet worden. In een goede zitstand (lees: waar je kindje niet 'onderuit zakt'). De rug van het zitje is, naast mooi recht, extra lang. Je kindje kan daarom extra lang in deze buggy, ook wanneer je kindje 3 jaar is en je de buggy toch nog even voor een lange afstand wandelen wilt gebruiken. Heb jij een kindje wat langer dan gemiddeld is? Ook dan is de Joolz Aer zeer geschikt; vanwege de extra lange rugleuning zal een lang kindje hier beter in passen. 

Ultra grote zonnekap inclusief ventilatie

Lekker slapen in de Joolz Aer+ zónder dat de zon in het gezichtje van je kindje brandt? Dan is de extra grote zonnekap echt een pluspunt ten opzichte van de voorganger. De nieuwe kap trek je bijna helemaal over de zitting heen. Geen zon dus, maar wel schaduw en voldoende ventilatie doordat er een fijne ventilatiestrook in de kap zit.

Comfortabel zitje

Naast dat de zitting van de buggy nu geheel in de ligstand kan, is het harnas verbeterd. De gordel (het harnas) is nu met één hand open te klikken met de speciale click & go gesp. Het zitje oogt wat strakker afgewerkt en steviger in onze ogen. 

Opvouwbaar mét veiligheidsbeugel

Bij de Joolz Aer+ shop je een Bumper Bar, oftewel een veiligheidsbeugel als extra accessoire. Waar je bij de Joolz Aer de Bumper Bar altijd moest demonteren als je de buggy inklapte/opvouwde, is dat bij de Joolz Aer+ verleden tijd! Je kunt de buggy mét Bumper Bar erop inklappen en je hoeft deze er niet meer van tevoren af te halen. 

Verbeterde vering in het frame

Ook het frame van de buggy is verbeterd. De wielen zien er anders uit. Ze hebben nu dezelfde look als de wielen van de Joolz Day+ en Geo3. Er zit meer vering in het frame (bij de wieltjes) en dat wandelt nog prettiger!

Bijgeleverde accessoires

Bij de buggy ontvang je een gratis reistas. Dit is een tas waar je de Joolz Aer buggy in kunt vervoeren óf opbergen als je ‘m een tijdje niet gebruikt. De kleur van deze reistas is veranderd. Bij de Joolz Aer was de reistas nog rood, nu is hij zwart. Nog een accessoire is de regenhoes. Deze zat standaard bij de Joolz Aer, maar bij de Joolz Aer+ wordt deze helaas niet meer meegeleverd. Je bestelt de regenhoes nu dus apart van de Joolz Aer+. Shop hier alle losse accessoires voor de Joolz Aer+

Shop de nieuwe Joolz Aer + (Plus) Buggy online bij BabyPlanetShop de nieuwe Joolz Aer + (Plus) Buggy online bij BabyPlanet
Joolz Aer+ en Joolz Aer+ accessoiresJoolz Aer+ en Joolz Aer+ accessoires

Naast de verschillen tussen de Joolz Aer en Joolz Aer+, vertellen we je nog graag even over de voordelen van de buggy, die niet gewijzigd zijn. En die je echt moet weten!

De Joolz Aer+ (Plus):

  • Klap je in één seconde in met één hand! Dat is handig, als je net je overvolle boodschappentas in de andere hand hebt.
  • Is geschikt voor thuis én op reis. Licht en compact en neemt weinig ruimte in.
  • Weegt maar 6 kilo. Dat is echt heel licht. Je kunt de buggy zelfs ingeklapt meenemen op de fiets, in je bakfiets óf over je schouder door middel van de handige schouderriem.
  • Is zeer compact! Ingeklapt is hij 45x53,5x21,5 cm. Daardoor is hij vliegtuig-handbagage proof!
  • De Joolz Aer+ is ingeklapt een zelfstaand pakketje.
  • Er zit een automatische transportvergrendeling op de buggy, wanneer je deze inklapt. Dat houdt de buggy bij elkaar.
  • Heeft een extra hoge ‘rug’, daardoor ideaal voor extra lange kindjes.
  • De Joolz Aer heeft sinds een dik jaar een reiswieg, genaamd de Jool Aer Cot! Dus wil je de Aer+ direct al vanaf de geboorte van je kindje gebruiken, dan kan dat!

De Joolz Aer heeft inmiddels twee internationale awards en diverse lokale awards gewonnen. De Red dot Award 2022 voor zijn strakke en elegante design. Het mechanisme voor snel opvouwen met één hand en de fijne transporteerbaarheid maken het dagelijks leven voor ouders gemakkelijker. De iF Design Award voor de eerste multifunctionele buggy-formaat kinderwagen met een inklapbare wieg, die gebruikt kan worden als een alternatief voor grote kinderwagens. In Nederland heeft hij de Baby Innovation Award in de wacht gesleept en is als beste getest door de Consumentenbond. Naast deze geweldige predicaten, beoordelen klanten deze buggy van Joolz met een gemiddelde van 4.8 uit 5 én scoort de Joolz Aer 98% tevredenheid!

Joolz Buggy Joolz Aer+ (Plus) versus Joolz Aer buggyJoolz Buggy Joolz Aer+ (Plus) versus Joolz Aer buggy

NIEUW: Levenslange garantie

Naast de super service van BabyPlanet, ontvang je binnenkort bij aankoop van de Joolz Aer+ een levenslange garantie van Joolz. Je leest het goed, levenslang!! Hiervoor kun je je buggy registreren op de garantieregistratie-pagina van Joolz. Meer informatie hierover ontvang je bij je aankoop bij BabyPlanet. Dat is toch extra fijn? 

We begrijpen dat je inmiddels razendbenieuwd bent naar de nieuwe Joolz Aer+. Deze vernieuwde buggy is vanaf 27 februari 2023 leverbaar in onze winkels en webshop. Kun je niet langer wachten? Dan is de Joolz Aer+ nu al te pre-orderen in de BabyPlanet webshop!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...