Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Cybex Anoris T i-Size is de veiligste autostoel!

Door 23-05-2022 181 keer bekeken Geen reacties

 

Bijna 30 jaar geleden droomde Martin Pos, de oprichter van het Duitse merk CYBEX, er van om het beste en veiligste autostoeltje ter wereld te produceren én aan te bieden. En dat is hem gelukt! De Cybex Anoris T i-Size is uitgeroepen The Safest Car Seat Ever! Lees gauw verder…



In 2005 richtte Martin Pos CYBEX op. Door zijn unieke focus op design, veiligheid en functionaliteit, ontwikkelde het merk CYBEX zich al snel tot een marktleider op het gebied van babyproducten. De autostoelen en kinderwagens van CYBEX zijn niet meer weg te denken in de babywereld. CYBEX heeft inmiddels meer dan 450 prijzen gewonnen voor veiligheid en design. Denk aan de Red Dot, ADAC en nu ook een Baby Innovation Award voor de veiligste autostoel ooit: de CYBEX Anoris T i-Size. 

Waarom is de CYBEX Anoris T i-Size de veiligste autostoel?

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wáárom de Anoris deze prijs heeft gewonnen. Wat maakt de CYBEX Anoris T i-Size de veiligste autostoel ooit? Dankzij de revolutionaire airbag technologie van de Anoris T i-Size, is deze autostoel 50% veiliger dan vergelijkbare modellen zonder airbags én naar achteren gerichte kinderautostoelen. Deze autostoel biedt een ongekend niveau aan veiligheid. Binnen een paar milliseconden blaast de airbag zich op als er zich een offset-crash voordoet. Hierdoor worden het hoofdje, de nek en het lichaam van je kindje super goed beschermd, nog vóórdat de crash het lichaam kan beïnvloeden.

Voor welke leeftijd?

Met de CYBEX Anoris T i-Size autostoel vervoer je je kindje super veilig en comfortabel in de auto. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden tot ongeveer 6 jaar! Dat is best lang hé? > Shop 'm hier!

Bevestigen van de CYBEX Anoris T i-Size in de auto

Waar veel andere modellen tegen de rijrichting in geplaatst worden in de auto, gaat de CYBEX Anoris T i-Size met de rijrichting mee. Dit zorgt voor optimale oriëntatie én maximale beenruimte, in elke fase van de groei van je kindje. De CYBEX Anoris T klik je heel gemakkelijk vast aan de isofix bevestigingspunten die je in auto hebt. De steunpoot stel je in op de juiste hoogte, zodat de autostoel stabiel blijft staan. Het handige installatiesysteem met led-verlichting voorkomt dat je de autostoel fout installeert. Een fijne extra zekerheid!

Bevestigen van je kindje in de CYBEX Anoris T i-Size

Wat ook zeer opvallend is aan deze autostoel, is dat je kindje niet met gordels vastzit, maar met een soort veilgheidskussen. Nadat je de autostoel eenvoudig hebt geïnstalleerd in de auto, zet je moeiteloos je kindje vast in de autostoel en ben je in mum van tijd onderweg. Het One-Click impact shield is het veiligheidskussen waarmee je je kindje in een klik bevestigt in de autostoel. Op die manier is het niet nodig om met gordels te worstelen en is je kindje goed beschermd bij een frontale botsing. Je kindje zit comfortabel in de ergonomisch gevormde kuip waarbij het lichaam goed wordt ondersteund. De autostoel is in drie standen te verstellen zodat je kindje ook slapen tijdens de autorit. Heerlijk, toch? > Bekijk de autostoel gauw in onze webshop.



Ben je nieuwsgierig geworden naar de CYBEX Anoris T i-SIze autostoel? Kom dan naar BabyPlanet Drachten om ‘m in het echt te bewonderen. Je kunt je kindje er zelf in bevestigen en kijken hoe hij of zij in deze super veilige autostoel zit én ligt. > Natuurlijk is de autostoel ook gemakkelijk in de BabyPlanet webshop te bestellen

Bekijk de video van de Cybex Anoris T autostoel


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...