Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wat is het verschil tussen de Joolz Geo en Joolz Geo2?

Door 06-07-2017 31430 keer bekeken 27 reacties

Bij BabyPlanet vinden we het altijd leuk als er een nieuwe kinderwagen binnenkomt. Deze week lanceerde het bekende merk Joolz haar nieuwste kinderwagen; de Geo2. Dit is de opvolger van de Joolz Geo. Je leest het goed, bij het nieuwe model is er een tweetje aan toegevoegd. In deze blog vertellen we je graag over de voordelen van de nieuwste Joolz. Daarnaast lees je over de verschillen tussen de Joolz Geo en Joolz Geo2. Maar ook over de verschillen tussen de Joolz Geo2 en de Joolz Day2 (het broertje van de Geo2).

Joolz Geo 2 blog

Geschikt voor één, maar ook voor twee kindjes

De Joolz Geo2 groeit met je gezin mee. Hij is verkrijgbaar als Mono, Duo of Twin. De Mono is gemaakt voor één kindje. Verwacht je een tweede kindje, maar kan je eerste kindje nog niet (lange stukken) lopen? Dan biedt de Duo de oplossing. In de Duo kunnen twee kindjes van verschillende leeftijden. Je kindjes gezellig samen in de wagen en jij je handen vrij. Verwacht je een tweeling, dan klik je net zo gemakkelijk twee reiswiegen op het frame. Zelfs met twee kinderen blijf je dus perfect mobiel.

Lees hier het blog over de nieuwste Geo3

Joolz Geo 2

De voordelen van de Joolz Geo2

Ruimte! Dat is waar de Joolz Geo2 in opvalt in het grote (kinder)wagenpark. De kinderwagen heeft een grote XXL boodschappenmand. Handig tijdens het winkelen of een uitje naar de kinderboerderij. De reiswieg (kinderwagenbak) is ook groot. Je kindje ligt hier tot wel 6 maanden in. In andere kinderwagens is dit vaak maar 4 tot 5 maanden.

Wanneer je kindje uit de reiswieg is gegroeid, zet je de wandelwagenzitting op hetzelfde frame. Deze zitting is trouwens omkeerbaar! In het begin is oogcontact met je kindje wel zo fijn en zet je het zitje naar je toe. Totdat je kindje steeds meer om zich heen wil kijken, dan draai je het zitje gewoon om. Woon je in de stad en ga je graag naar het terras? Je kindje zit lekker hoog in de Joolz wandelwagen, waardoor je hem gemakkelijk aan tafel kunt schuiven.

De Joolz Geo2 is verkrijgbaar in de kleuren Earth, Studio, Quadro en Tailor. Natuurlijk passen de Joolz Essentials ook perfect bij de nieuwe kinderwagen. De Joolz Geo 2 is nu te bewonderen in onze BabyPlanet babywinkels. > Maar natuurlijk ook online te bestellen in de webshop.

Hoe klap je een Joolz Geo 2 in?

Hoe klap je een Joolz Geo2 in?

Ook het inklappen van de kinderwagen is een fluitje van een cent. Zelfs met de wandelwagenzitting erop gaat dit in één beweging. Oh, en hij heeft ook een handige transportvergrendeling! Wanneer je het ingeklapte frame oppakt, valt 'ie dus niet direct uit elkaar. Klik op de video onderaan deze pagina en je krijgt een complete uitleg!

De Joolz Geo2 is te bestellen in de thema's Earth, Quadro, Studio en Tailor. Binnen deze thema's kun je voor verschillende kleuren kiezen. Natuurlijk passen de Joolz Essentials (accessoires zoals dekentjes, hoeslakens etc.) perfect bij deze nieuwste Joolz kinderwagen. > Bekijk hier ons complete Joolz assortiment.

Verschillen tussen Geo en Geo 2

Joolz Geo vs Joolz Geo2

Zoals we je eerder vertelden, is de Geo2 de opvolger van de Geo. Maar wat is nu het verschil tussen een Joolz Geo en een Joolz Geo2? Dat is volgens ons toch wel het design. De Joolz Geo2 oogt groter en is daardoor praktischer. Maar er zijn meer verbeterpunten:

- Waar de Joolz Geo nog luchtbanden had, heeft de Joolz Geo2 massieve banden. De nieuwe banden zijn gevuld met foam. Je hebt dus wel het gemak van een luchtband (denk aan de vering tijdens het wandelen), maar niet de ongemakken zoals een lekke band!
- De reiswieg is groter geworden, en dan vooral in de diepte. Heerlijk die ruimte. Ben je zelf lang en verwacht je dus ook een gemiddeld langer kindje? Dan is de Joolz Geo2 ideaal! Kindjes kunnen hier langer in de reiswieg dan bij andere kinderwagens.
- Geen gedraaide gordels meer in de wandelwagenzitting. Door de openstaande gordels die open 'springen', zit je nooit meer met de riempjes te stoeien. Dat is handig en zorgt voor weinig ergernis. ;-)
- De wandelwagenzitting heeft een luxere zonnekap gekregen. Er zit een doorkijkventilatie in en hij beschermt je kindje zelfs tegen de zon met zijn UV 50 filter. Geen gedoe dus met parasolletjes.

Joolz Day2 vs Joolz Geo2

Joolz heeft twee verschillende modellen, de Day2 en de Geo2. Twijfel je tussen deze twee kinderwagens? En vraag je je af wat het verschil tussen een Day2 en een Geo2 is? We zetten ook deze verschillen even voor je op een rijtje. De verbeteringen aan de Joolz Geo2 liggen in lijn met de vernieuwde Joolz Day2 en inmiddels de Joolz Day3 kinderwagen. Deze werd een paar maanden geleden ook voorzien van een vernieuwd design, foam banden en een zonnekap met doorkijkventilatie.

De Day2 en de Geo2 verschillen in design. Je vindt of de één of de andere mooi. Dat is een kwestie van smaak. Maar er zijn ook praktische verschillen. Zo heeft de Joolz Geo2 de grootste boodschappenmand. Je kunt er makkelijker bij, doordat je de mand naar beneden kunt klikken. Handig voor al je boodschappen. De Geo2 heeft een grotere wandelwagenzitting waarbij de gordeltjes open 'springen' en je geen gedoe met gedraaide riempjes hebt. Het grootste verschil is toch wel dat de Joolz Geo 2 meegroeit met je gezin. Hij is te gebruiken voor één kindje, maar ook voor twee kindjes van de dezelfde of verschillende leeftijd.

Nieuwsgierig naar de nieuwste Joolz kinderwagen? Bekijk de video hieronder.

Voor meer informatie of een testrit, bekijk de Geo2 online of kom naar één van onze babywinkels.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Gerelateerde blogs
Johanneke
9 juli 2017
Hallo, wij hebben ons oog laten vallen op de Joolz Geo 2 Mono Earth in de kleur Hippo Grey maar omdat het een hele nieuwe wagen is willen we graag weten of de Joolz een goede keuze is. Iemand ervaring met de Joolz? Jullie reactie zou ons veel kunnen helpen - Johanneke
Annalies
9 juli 2017
Wij hebben de Joolz Geo en zijn hier ontzettend blij mee. Ontzettend fijne wagen. Rijdt zoveel, overal. En biedt voldoende ruimte. De boodschappenmand is ideaal
Marleen van BabyPlanet
9 juli 2017
Hoi Annalies, fijne kinderwagen hè! Dat horen wij van meer klanten; de ruimte die deze kinderwagen biedt is super! Zowel in de kinderwagenbak als in de boodschappenmand onderin. Handig in praktijk! groetjes, Marleen van BabyPlanet
Anne
9 juli 2017
Wij hebben een joolz geo.. super balen dat sinds kort de geo2 uit is en niemand in de winkels ons dit kon vertellen.. ik had liever de nieuwste gehad met de betere opties.. ben wel heel blij met mijn kinderwagen nu maar de voordelen van de geo2 had ik er graag bij gehAd!
Chantal
9 juli 2017
Wij ook Annelies, helemaal blij met onze Joolz :-)
Christy
9 juli 2017
Hi Johanneke wij hebben de Joolz Day, super wagen! Dus voor mij een dikke 'ja doen'.
Marleen van BabyPlanet
9 juli 2017
Wat fijn dat de Day jullie zo goed bevalt Christy! Super wagen inderdaad! groetjes, Marleen van BabyPlanet
Cinthia
9 juli 2017
Ik hoor wel vaak over lange levertijden )-:
Marleen van BabyPlanet
9 juli 2017
Hoi Cinthia, goed nieuws! Waar andere kinderwagens soms een levertijd van 6 weken hebben, kan de Joolz Geo2 al binnen 2 weken geleverd worden. Groetjes, Marleen van BabyPlanet :-)
Mike
9 juli 2017
Hi Johanneke, wij hadden eerst een Bugaboo maar zijn later naar de Joolz overgegaan omdat deze wat hoger is. Wij zijn allebei lang en het loopt voor ons fijner. Hoop dat je er wat aan hebt. Gr. Mike
Fam. Mertens
9 juli 2017
Wij hebben de Joolz Geo. Dus de voorganger. Wij raden hem iedereen aan. Inklappen is zo gebeurd en hij is erg wendbaar. De bak is iets hoger vergeleken andere merken en de boodschappen is ideaal groot. Ook hebben wij sinds een paar dagen de Sidepack in ons bezit. Net weer wat meer ruimte. Ideaal allemaal!!!
Marleen van BabyPlanet
9 juli 2017
Wat goed om te horen :-) Super fijne wagen is het hè! Bedankt voor je feedback. groetjes, Marleen van BabyPlanet
Pascal
12 juli 2017
Is er al iemand die met de Geo2 rijdt?
Marc en Monique
26 juli 2017
Day2 of Geo2? Wij komen er niet uit want we vinden ze beide mooi! Dat het 1 van de 2 gaat worden is wel zeker, wie heeft de doorslaggevende tip?
Marleen van BabyPlanet
26 juli 2017
Hoi Marc en Monique, en welke is het uiteindelijk geworden? groetjes, Marleen
Lisa
30 juli 2017
Ik wil een Joolz kinderwagen aanschaffen maar vraag mij het volgende af, is er verschil tussen een Geo Earth mono en een Geo Earth 2 mono?
Suzanne
7 augustus 2017
Kan ik de oplossing voor 2 kindjes van de Joolz Geo 2 duo vergelijken met die van de Easywalker Harvey? Is er iemand die deze wagen heeft?
Gea
3 september 2017
Wij zijn heel blij met onze Mutsy maar vinden hem wel wat aan de zware kant. De nieuwe Joolz vinden we heel mooi maar is deze veel lichter, vooral met de kinderwagenbak erop?
Marleen van BabyPlanet
3 september 2017
Hoi Gea, wanneer je een ouder model Mutsy kinderwagen hebt, kan het kloppen dat deze zwaarder voelt dan een Joolz kinderwagen. Woon je toevallig dichtbij één van onze winkels? Kom dan gerust even langs. Dan kun je het verschil ervaren. We laten je graag de verschillen zien. :-) groetjes, Marleen
Corden
19 september 2017
Ik ben benieuwd naar de verschillen tussen de day2 en geo2 Waarom zou je voor de ene of de andere kiezen??
Marleen van BabyPlanet
19 september 2017
Beste Corden, belangrijkste verschil is toch wel dat de Geo2 (later) voor twee kindjes te gebruiken is en de Day2 niet. Voor de rest een verschil in design, dat is een kwestie van smaak. En als laatste is bij de Geo2 alles net even wat ruimer dan bij de Day2. Een ruimere boodschappenmand en wandelwageninzet bijvoorbeeld (waar het kindje in kan zitten, na de reiswieg). Help ik je zo een beetje verder? :-) groetjes, Marleen
Corden
19 september 2017
Hallo Marleen, lees het nu pas. Bedankt. Ik twijfel ivm de kofferbak ruimte en welke er past... geo is degelijker in mijn ogen en heeft de voorkeur
Marleen van BabyPlanet
19 september 2017
Hallo Corden, Wat een keuzes he! Je kiest in ieder geval voor een super kinderwagen (zowel de Day2 als de Geo2). De Joolz Geo2 is misschien ietsje groter ingeklapt dan de Joolz Day2. Natuurlijk kunnen de wielen er af, en dat scheelt vaak ook een hoop. Kom anders gerust eens langs in de winkel, dan testen we het gewoon eventjes. :-) groetjes, Marleen
Emmy
26 september 2017
Ik twijfel heel erg tussen de Geo en de Geo2, kan iemand mij vertellen of de asseccoires op beide passen? Bijvoorbeeld de uitbreidingsset voor een tweede kindje?
Marleen van BabyPlanet
26 september 2017
Beste Emmy, de meeste accessoires passen. De parasol past niet. Die is veranderd. En de uitbreidingsset voor het tweede kindje is nog even een twijfelgeval. Woon je toevallig dichtbij één van onze winkels? Kom dan gerust eens langs! :-) groetjes, Marleen
Michelle
26 september 2017
Beste Marleen, ik lees nu net de vraag van Emmy of de uitbreidingsset van de geo2 ook op de gewone geo past? Ik heb de geo quadro grigio. Ik hoor graag wat het antwoord dus uiteindelijk is geworden. Groetjes Michelle
Marleen van BabyPlanet
26 september 2017
Hoi Michelle, bedankt voor je bericht. We hebben het inmiddels geprobeerd in de winkel en het past. :-) Ik zie je reactie graag tegemoet. groetjes, Marleen
Voeg reactie toe
Bezig met laden...