Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Joolz Geo2 vs. Joolz Geo3. Wat is het verschil tussen deze kinderwagens?

Door 27-05-2022 8285 keer bekeken Geen reacties

De Joolz Geo kennen we als een no sweat kinderwagen. De Joolz Geo2 heeft een make-over gekregen en heet nu Joolz Geo3! Een upgrade! In deze blog geven we antwoord op de vraag: Wat is het verschil tussen de Joolz Geo2 en Geo3? Lees gauw verder...



Denk je aan de Joolz Geo, dan denk je aan een stoere en grote kinderwagen. Hij oogt ruim en is ook erg fijn voor lange mensen. Het frame is mooi hoog, waardoor je goed achter de kinderwagen staat en loopt. Een super grote boodschappenmand, waar alles in past wat je nodig hebt tijdens een wandeling, all terrain wielen met vering en vergeet de luchtige ventilatie niet om het hele seizoen te kunnen wandelen. Deze Joolz kinderwagen is echt top! En vooral lekker groot en mooi in zijn design.

De Joolz Geo3 is gemaakt voor kindjes vanaf de geboorte tot 22 kilo. Dat betekent dat je kindje er zo lang als het moet in kan liggen en zitten. De eerste 6 maanden gebruik je de reiswieg en daarna plaats je de wandelwageninzet (oftwel het zitje) op hetzelfde frame. Het zitje gebruik je veel langer dan de reiswieg. Deze kun je in zitstand en ligstand plaatsen. Je kindje kan naar je toe zitten, maar ook van je af. Daarnaast is het zitje op tafelhoogte. Je kindje kan dus vanuit het zitje aan tafel zitten. Ideaal als je bijvoorbeeld op een terrasje zit! :-) 

Van Mono naar Duo

Wordt jouw kleintje grote broer of zus? Of ben je in verwachting van een tweeling? Dan biedt de Joolz Geo3 ook mogelijkheden. Je kunt op het frame door middel van een uitbreidingsset twee reiswiegen bevestigen, of een reiswieg en een zitje, of twee zitjes! De Joolz Geo3 groeit dus met je gezin mee. 

De Joolz Geo3 is nu te bewonderen in alle BabyPlanet winkels. Onze klanten reageren direct al enthousiast! Ben jij ook benieuwd? Kom gerust langs voor een ‘proefritje’ in één van onze grote babywinkels. Of bestel de kinderwagen online in onze webshop.


Wat is het verschil tussen de Joolz Geo2 en Joolz Geo3?

De Geo3 is de opvolger van de Geo2. Een upgrade…. En wat voor één! Wat onze BabyPlanet toppers betreft is de Joolz Geo3 een compleet nieuwe kinderwagen. Wat direct al een groot verschil is ten opzichte van de Joolz Geo2 is het design. De Geo3 is nog strakker afgewerkt. Vooral bij de reiswieg is dit te zien. Kijk maar eens naar de afbeelding hieronder.


Mega grote boodschappenmand

Wat de Geo ook kenmerkt is de ruime boodschappenmand. Bij de Geo2 was deze al groot en diep, maar bij de Geo3 is hij nog meer super-sized. Je kunt maximaal 15 kilo (of 60 liter) in de boodschappenmand doen. Dat is heel veel! Let op dat je er niet meer in vervoert; daar wordt een kinderwagen frame niet veel beter van. 



Nog gemakkelijker de reiswieg van het frame halen

Nog een verschil is hoe je de kinderwagenbak/reiswieg op het frame bevestigt en er weer van afhaalt. Bij de Geo2 drukte je nog op twee witte knoppen op beide zijkanten, waarna je de reiswieg van het frame haalt (en er weer op klikte). Bij de Geo3 gaat het nog sneller: door middel van één handeling (met één hand) kun je de reiswieg van het kinderwagenframe afhalen. 

Nog meer verschillen tussen de Joolz Geo2 en Joolz Geo3

  • Lichter in gewicht en kleiner opvouwbaar. De Geo3 weegt 13 kilo. Dat is 1,3 kilo lichter dan de Geo2!
  • Grotere voorwielen te opzichte van de Geo2.
  • Extra grote UPF50+ zonnekap die ook nog eens waterafstotend is.
  • Ook ’s avonds op pad, dankzij de nieuwe reflecterende strips op de wielen.
  • Extra ventilatie in de reiswieg. Wel zo lekker voor je kindje!
  • De reiswieg staat iets hoger op het frame. Wel zo fijn voor je rug!
  • Minder kunststof onderdelen op het frame. Oogt strak in design, maar kwalitatief ook beter.
  • Extra comfortabele kinderwagen zitje (wandelwageninzet), voor alle seizoenen geschikt.
  • In de reiswieg bevindt zich een ademend matras. Deze is zowel aan de bovenkant als onderkant ademend.
Joolz Geo 3 kinderwagenJoolz Geo 3 kinderwagen

We kunnen ons voorstellen dat je super benieuwd bent naar de Joolz Geo kinderwagens. De Geo3 gaat de Geo2 vervangen. Je zult de Geo2 dus langzaamaan zien verdwijnen in de winkels. Maar wil je toch nog even de wagens met elkaar in het echt vergelijken? Kom dan gauw langs bij één van de BabyPlanet babywinkels en maak direct even een proefritje! Geen tijd om langs te komen en shop je liever online?


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...