Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Xplory X vs Stokke Xplory V6

Door 02-03-2021 1225 keer bekeken Geen reacties

Hello Stokke Xplory X! De vernieuwde Stokke kinderwagen brengen jou en je kindje nog dichter bij elkaar. In deze blog vertellen we je over de voordelen van deze kinderwagen. Daarnaast nemen we de verschillen ten opzichte van de voorganger, de Stokke Xplory V6, met je door. Lees verder...

Stokke kinderwagen

Ben jij in blijde verwachting van een kindje? Gefeliciteerd! Wanneer je kindje straks geboren is, vind je het heerlijk om er op uit te gaan met elkaar. Hoe fijn is het om dat met een kinderwagen te doen waarbij jij en je kindje altijd in contact staan. De Stokke Xplory kinderwagen is inmiddels een icoon onder de kinderwagens. Met zijn opvallende design ga je op pad met een echte eyecatcher!

Opvallend design Stokke Xplory

Wat je direct al opvalt bij de Stokke Xplory is het frame wat bestaat uit o.a. een opvallende stang. De reiswieg en wandelwageninzet (het zitje) worden hoog op het frame bevestigd. Dat zorgt ervoor dat jij en je kindje elkaar goed kunnen zien. Je kindje ligt/zit dus extra hoog in deze kinderwagen. Hoe leuk dat als je kindje straks in het zitje zit, niet naar 'langslopende benen' kijkt, maar naar 'gezichten'.

Kinderwagen te gebruiken vanaf de geboorte tot 22 kg

Dankzij het super Scandinavische design kun je de Stokke Xplory kinderwagen moeiteloos manouvreren. Jawel, je kunt 'm zelfs met één hand duwen. Er zijn verschillende accessoires die je op het frame kunt bevestigen. In de eerste maanden gebruik je de reiswieg en het autostoeltje, deze kun je beide op het frame klikken. Na een half jaar is je kindje groot genoeg om in het zitje te liggen en zitten. Er zijn dus drie accessoires die je op je frame kunt klikken: de reiswieg, het autostoeltje én het zitje. Dit zorgt er voor dat je kindje vanaf de geboorte tot peuter (tot een gewicht van wel 22 kg.) in deze kinderwagen past. 

Stokke Xplory X kinderwagen bestellen

Wat is het verschil tussen de nieuwe Stokke Xplory en de Xplory V6?

Op 1 maart 2021 is de nieuwste Stokke Xplory X gelanceerd. Wat een super mooie kinderwagen! Wat je direct opvalt is dat alles wat strakker oogt. Nóg strakker, moeten we eerder zeggen. De stof is van een ander materiaal en zit strakker om het frame bevestigd. Daarnaast zijn er 5 nieuwe kleuren! Wil je de kleuren in het echt zien? De kinderwagen is te bewonderen in de BabyPlanet winkels. In de introductieperiode zal de kinderwagen exclusief bij BabyPlanet Drachten te bewonderen zijn. Wil je zeker weten of jouw kleur kinderwagen te bewonderen is in één van onze babywinkels? Neem dan van tevoren gerust even contact met ons op.

De verschillen van deze Stokke kinderwagens op een rijtje:

• De stof is strakker bij de Xplory X en is nog mooier aan het frame bevestigd. Daarnaast is de stof nog meer waterafstotend. Er zijn 5 nieuwe kleuren.

• De reiswieg ventileert nog meer. In de bodem van de reiswieg zitten speciale luchtgaatjes. Daarnaast kun je de kap openritsen/ventileren. Het dekje bovenop de reisiwieg gaat nu beter vast doormiddel van een rits.

• Het gordelsysteem van het zitje zorgt er voor dat je kindje goed vast zit. Het is met één hand open te klikken. De schouderpads zitten nu beter vast aan de gordel en blijven goed op hun plek (op de schouders van je kindje).

• In het zitje zit een verkleiner om de overgang van reiswieg naar zitje te verkleinen. De verkleiner vult het zitje op zodat ook kindjes van 5 maanden heerlijk in het zitje kunnen liggen. De verkleiner is bij de Xplory X iets comfortabeler geworden. Het zitje lijkt een klein zitoppervlakte te hebben, maar dit is juíst goed! Het zorgt er voor dat je kindje (naast liggen) er ook goed rechtop in kan zitten en niet onderuit zakt.

• De boodschappenmand is strakker vormgegeven. Bij de Xplory X open je de boodschappenmand met één rits. Bij de Xplory V6 gebeurt dit met meerdere ritsjes en drukknopen.

De Stokke Xplory X is te bestellen in 5 mooie kleuren:

• Royal Blue
• Ruby Red
• Rick Black
• Modern Grey
• Golden Yellow

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Stokke Xplory X kinderwagen? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Bekijk hieronder het fillmpje van deze kinderwagen, bewonder de Stokke Xplory X in de BabyPlanet webshop óf kom voor een proefritje naar één van onze babywinkels. Onze toppers helpen je graag verder en geven je écht goed advies! Wil je een shop-afspraak maken? Neem dan contact op met een BabyPlanet winkel.

Bekijk de video van de Xplory X


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...