Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Xplory X Gold Edition

Door 25-10-2022 171 keer bekeken Geen reacties

Het bekende Scandinavische merk Stokke lanceert een limited edition kinderwagen: de Stokke Xplory X Gold Edtion! Er zijn wereldwijd maar 2.000 stuks van gemaakt en BabyPlanet heeft hiervan een kleine oplage weten te bemachtigen. Lees in deze blog meer over deze iconische kinderwagen!

Stokke Xplory XStokke Xplory X

Iconische Stokke Gold Edition kinderwagen

Wauw! De Stokke Xplory X Gold Edition is een ware showstopper met zijn matgouden frame en goud metallic details. Bij het ontwerpen van deze kinderwagen speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Dit is in zowel de productie als het gebruik van de kinderwagen te zien. Zo zijn de metallic details aangebracht door een innovatief kleuringsproces waarbij er geen water wordt verbruikt. Het proces dat door We aRe SpinDye® in gang wordt gezet, zorgt voor minder verspilling van natuurlijke materialen. De kinderwagen is dus lief voor jou en je kindje én draagt bij aan een BetterPlanet!

Stokke Xplory X Limited EditionStokke Xplory X Limited Edition

2000 Gold Edition kinderwagens van Stokke

Voor papa's en mama's die op zoek zijn naar en fashionable en elegante kinderwagen, tilt de nieuwe Gold Edition de Stokke Xplory X kinderwagen-familie naar een hoger niveau. Het glinsterende goud op de kap en de boodschappentas is echt prachtig! Het matgouden frame combineert heel mooi met het zwart op de reisiwieg; dit geeft diepte en balans. Ben je benieuwd naar de Stokke Xplory X Gold? Kom 'm dan bewonderen in onze BabyPlanet winkel in Drachten. We hebben een beperkte voorraad! In totaal zijn er wereldwijd maar 2.000 Gold Edtion kinderwagens verkrijgbaar. Weet jij er eentje te bemachtigen? Dan loop jij straks met een echte eyecatcher op straat. Wees er dus snel bij! 

Stokke XploryStokke Xplory

Stokke Xplory X Gold Edition

Zoals bij elke Stokke Xplory X kinderwagen, is de esthetiek van de Stokke Xplory X Gold én de hoogwaardige functionaliteit, synoniem voor alle Stokke producten. Wist je dat het zitje van deze kinderwagen extra hoog op het frame staat? Zo heb je extra goed oogcontact met je kindje. Hou jij er van om lekker op een terrasje te zitten? Dan schuif je de Xplory X zo aan tafel en zit je kindje goed op tafelhoogte.

Deze kinderwagen is ontworpen om ouder en kind dichter bij elkaar te brengen terwijl ze samen de wereld om hen heen ontdekken. Shop de Stokke Xplory X Gold Edition nu bij BabyPlanet in Drachten of in onze webshop.


Stokke Xplory X Gold Limited Edition uitverkocht

De Stokke Xplory X Gold Edition is een succes gebleken. Deze unieke éénmalige versie was uitverkocht voor we het wisten. Maar gelukkig is de Stokke Xplory X kinderwagen ook nog in andere varianten verkijgbaar. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en kleuren.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...