Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Xplory X Signature kopen

Door 01-03-2022 133 keer bekeken Geen reacties

Stokke, het Scandinavische merk van luxe en tijdloze kinderproducten, onthult de nieuwste toevoeging aan zijn wereldberoemde Xplory productlijn: de Stokke Xplory X Signature. Deze prachtige én stijlvolle kinderwagen is nu verkrijgbaar in onze BabyPlanet winkels. En dat deze kinderwagen echt 'one of a kind' is, lees je in deze blog...

Stokke Xplory X Signature

Je kent de Xplory vast wel; de opvallende Stokke kinderwagen met die ene stang in het midden. De Signature Edition heeft dezelfde tijdloze en hoogwaardige uitstraling als de originele Xplory kinderwagen, maar is verfraaid met een volledig zwart onderstel met een luxe matgouden duwstang. Daarnaast heeft deze nieuwe kinderwagen goudkleurige logo's op de opvallende zwarte kap. Resultaat? Een elegante, maar toch subtiele afwerking. Wil jij een proefritje maken? Kom dan gerust langs bij BabyPlanet vestiging in Groningen of Drachten, of lees gauw verder...

Stijlvolle verzorgingstas Signature

Met nieuwe accessoires zoals de hippe en elegante zwarte verzorgingstas Xplory X Signature kunnen mama's over de hele wereld hun liefde voor stijl uiten. De tas bevestig je gemakkelijk aan het kinderwagen frame, maar is ook stijlvol genoeg om in de hand te dragen. Echt een eyecatcher en anders dan bij andere kinderwagens!

Stokke Xplory X Signature

De Stokke Xplory X Signature is elegant, functioneel én duurzaam

Zoals bij elke kinderwagen in deze iconische Stokke collectie, gaat ook bij de Signature een luxe uitstraling gepaard met de hoogwaardige functionaliteit. De unieke zithoogte, verstelbaarheid en 360-graden zwenkwieltjes versterken de verbintenis tussen ouder en kind, terwijl ze samen veilig op pad gaan. Stokke begrijpt dat moderne ouders verder kijken dan de buitenkant. Daarom is voor de nieuwe Stokke Xplory X Signature kinderwagen een stap verder gegaan bij het ontwerp. De stof van de kinderwagen is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is geproduceerd door We aRe SpinDye, waardoor het gebruik van chemicaliën wordt verminderd met 90%, het waterverbruik met 75% en de totale CO2-voetafdruk met 25%. Dit alles maakt de Signature een zeer duurzame kinderwagen! 

Jacob Kragh, CEO van Stokke zegt het volgende over de Signature: “Het doel van deze iconische kinderwagencollectie, namelijk nabijheid en verbinding tussen ouder en kind bevorderen, is natuurlijk ontzettend belangrijk. Tijdens het ontwerp van de Stokke Xplory X Signature Edition hebben we het ontwerp nog beter afgestemd op de wensen en waarden van ouders, terwijl ze samen met hun kind de wereld ontdekken, op avontuur gaan én vertrouwen opdoen. De Stokke Xplory X Signature is echt een spraakmakend product, wat betreft stijl én design.” 

Here we grow

De nieuwe Stokke Xplory X Signature is de eerste kinderwagen die op de markt komt sinds Stokke eind vorig jaar haar nieuwe slogan 'Here We Grow' wereldwijd introduceerde. Deze slogan benadrukt het belang van verbinding, leren en ontwikkeling. Het ondersteunt ouders in hun weg naar meer zelfvertrouwen én om de beste versie van zichzelf te worden. Samen eropuit gaan en de wereld om hen heen ontdekken versterkt de belangrijke band tussen ouder en baby. Benieuwd naar deze en meer producten van Stokke? Check de webshop of bezoek één van onze BabyPlanet winkels.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...