Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Joolz Day+ vs Joolz Day3 | Wat is het verschil?

Door 13-07-2020 15530 keer bekeken Geen reacties

Hij is er! De nieuwste kinderwagen van Joolz. De Joolz Day+ is de opvolger van de Joolz Day3. Een venieuwd slim ontwerp! De Joolz Day+ heeft een aantal handige nieuwe extra’s. Maar wat zijn nu de verschillen ten opzichte van de Joolz Day3? In deze blog vertellen we je er graag meer over...

Wat is het verschil tussen Joolz Day3 en Joolz Day+

The Joolz Family

Zo’n 15 jaar geleden kwam de eerste Joolz Day op de markt. Deze hippe Nederlandse kinderwagen werd meteen een groot succes. En zoals dat gaat in de babywereld, kreeg de Day er na een paar jaar een broertje bij: de Geo. Een grotere kinderwagen waar je ook twee kindjes mee kon vervoeren. Weer een paar jaar later kwam de lichte Joolz Hub kinderwagen erbij én in het voorjaar van 2020 de Joolz Aer. Deze laatste twee wagens zijn de extra ‘compacte broertjes’ van de Joolz familie. De Joolz Day is inmiddels aan haar vierde 'druk' toe; de Joolz Day+ is vanaf juli 2020 verkrijgbaar in de winkels en webshop van BabyPlanet.

De Day Plus ofwel Day+ is een complete kinderwagen

Joolz Day+ is een 3 - in - 1 combi kinderwagen. Dat betekent dat je een reiswieg op het frame kunt plaatsen (waar je kindje de eerste 6 maanden in ligt), daarna plaats je een wandelwageninzet op hetzelfde frame (ook wel het zitje/stoeltje waar je kindje vanaf 6 maanden in zit). Daarnaast kun je een autostoeltje op het frame plaatsen met behulp van adapters, bijvoorbeeld van het merk Maxi-Cosi.

Slim ontwerp

Als ouder van een kleintje heb je handen echt vol. Daarom is de Joolz Day+ zo ontworpen dat hij zoveel mogelijk met één hand te bedienen is. Wat ons betreft een echte ‘plus’ aan deze kinderwagen ten opzichte van andere kinderwagens! Als je je kindje bijvoorbeeld in het zitje in de slaapstand wilt zetten, dan kun je de zitting nu met één hand in de lig- of zitstand zetten. Echt super handig!

Joolz Day+ kinderwagen kopen

Wat zijn de verbeterpunten van de Joolz Day+?

Alle verbeterpunten zijn tot in de kleine puntjes uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de nieuwe kenmerken:

  • De Joolz Day+ heeft reflecterende wielen gekregen. Daarnaast bevindt er zich een voor- en achterlampje op het frame. Super handig dus als je in ’s avonds een wandeling maakt.
  • De Joolz Day+ is met één hand te bedienen. Zo kun je met één hand de wandelwageninzet (het zitje) in de ligstand zetten.
  • Op het dekje van de reiswieg zit nu een opbergvak. Hier kun je je telefoon makkelijk in opbergen.
  • De veiligheidsbeugel die je gebruik op de reiswieg en het zitje is gemakkelijker in gebruik. Je kunt de beugel helemaal roteren en buigen als je hem losklikt (met één hand uiteraard :-)
  • De reiswieg is voorzien van luchtventilatie. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de warme dagen, maar ook heel leuk voor als je kindje alvast de wereld wil ontdekken.
  • De kleuren van de Joolz Day Plus zijn vernieuwd. Ze hebben zeer eigentijdse namen gekregen. Wat dacht je van Gorgeous Grey, Marvellous Green, Gentle Blue, Radiant Grey, Brilliant Black, Classic Blue en Awesome Anthracite.
Joolz Day+ online shoppenJoolz Day+ online shoppen

Wil je meer zien ? Bekijk de video van de Joolz Day+

Joolz Day+ Accessoires

Uiteraard is de kinderwagen uit te breiden met handige accessoires. Wat dacht je van een lekkere warme voetenzak (slaapzak) tijdens de koude dagen? Of adapters zodat je je Maxi-Cosi autostoeltje op het frame kunt klikken? Daarnaast raden onze klanten een Joolz Comfort Cover aan. Een zonnekap die je bevestigt aan de kap van de reiswieg en het zitje.

Wanneer is de Joolz Day+ verkrijgbaar?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwste Joolz kinderwagen? Vanaf nu is de Joolz Day+ te bewonderen en bestellen in onze webshop. Wil je liever een testritje maken? Bezoek dan één van onze grote babywinkels.

Sparen voor korting?

Ben je al BabyPlanet member? Je spaart dan voor gratis shoptegoed bij iedere aankoop. En dat kan bij de aankoop van een Joolz kinderwagen al lekker oplopen. Als member ontvang je ook aanbiedingen in je mailbox. Lees hier meer over de voordelen die je hebt als BabyPlanet Family Member.

Joolz Day+ online kopenJoolz Day+ online kopen

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...