Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Joolz Aer Cot | De nieuwe reiswieg

Door 09-03-2021 783 keer bekeken Geen reacties

Sinds de lancering van Joolz Aer in 2020, hebben we al veel klanten blij gemaakt met deze super buggy! De 'grote' kinderwagen maakte plaats voor deze comfortabele én super compacte buggy, wat heerlijk! In 2021 komt Joolz met super aanvulling: de Joolz Aer Cot. Een fijne reiswieg die ook nog eens sámen met het Joolz Aer frame is in te klappen. Wij zijn razend enthousiast en vertellen je er graag meer over in deze blog... 

Joolz Aer Cot online shoppen

Inklapbare Joolz reiswieg voor Joolz Air buggy

Onze bevindingen over de Joolz Aer Cot zijn zeer positief. De Joolz Aer wás al super licht; de volwaardige reiswieg (Aer Cot) verandert daar nauwelijks iets in. De Joolz Aer + Cot is heel wendbaar voor wandelingen in de stad, met één hand te besturen én door z'n compacte look, geen sta-in-de-weg in huis. Na het inklappen, blijft er een zeer compact pakketje over. Zelfs mét de reiswieg er op! Dit zie je trouwens niet vaak: een reiswieg die net als het frame inklapbaar is. Hierdoor is de Joolz Aer makkelijker op te bergen in huis én je houdt meer ruimte over in de auto. In totaal weegt het het frame + reiswieg 8 kg. Er zit een fijne draagriem aan. Je kunt de Joolz Aer dus ook makkelijk over je schouder meenemen. Handig! Als je je auto net even een straatje verder van je huis moet parkeren bijvoorbeeld. ;)

Bekijk in de video hieronder hoe je het frame + de reiswieg in 3 seconden inklapt én hoe weinig ruimte de Joolz Aer mét reiswieg inneemt. Het zal je echt verbazen. :)
 
Video Joolz Aer Cot

Optimaal lig-comfort in de Joolz Aer Cot reiswieg

Je kindje kan in alle rust genieten in de Joolz Aer Cot. Het is echt een volwaardige reiswieg, waar je kindje zolang als het moet in mag liggen. Zo'n 5 maanden. Het ademende matras en de uitklapbare zonnekap met ventilatie en zonbescherming (UPF 50+) zorgen ervoor dat je kleintje comfortabel in de reiswieg ligt. Met de veiligheidsbeugel plaats en verwijder je de wieg eenvoudig op en van het frame.


Zitcomfort Joolz Aer buggy

Je zult er versteld van staan hoe licht en comfortabel de Joolz Aer is. Dit merk je niet alleen in het wandelen maar ook in het zitcomfort. Wanneer je kindje uit de reiswieg (Cot) is gegroeid, is het tijd voor het zitje. Hier zit en ligt je kindje voor een langere periode in. Wat opvallend is aan het zitje is de hoge rugleuning. Je kindje kan er dus extra lang in zitten. Ook als je zelf lang bent is deze buggy ideaal; hij heeft een mooie hoge duwstang. Je kunt het zitje in een ligstand zetten, mocht je kindje tijdens het wandelen in slaap vallen. En heb je nog een voetenzak van de kinderwagen die je al in huis hebt? Deze past ook in het zitje van de Joolz Aer.

Joolz Aer Accessoires

Naast de nieuwe Joolz Aer Cot (de reiswieg) zijn er meerdere bijpassende accessoires verkrijgbaar. Wat dacht je van de bumper bar, een soort uitvalbeveiliging waar je kindje zijn/haar handjes op kan laten rusten. Of de adapterset zodat je ook je autostoeltje (bijvoorbeeld de Maxi-Cosi) gemakkelijk op je frame kunt klikken. Of de Joolz Aer Leg Rest; dit is een beensteun waarmee je kindje met de beentjes languit in de buggy kan liggen. Extra comfort dus! Shop hier de bijpassende accessoires voor de Joolz Aer.

Joolz Aer Cot

Joolz Aer buggy met Aer cot reiswieg bewonderen in onze winkels?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Joolz Aer met reiswieg? Wil je met eigen ogen zien hoe comfortabel en compact hij is? Er eventjes achter staan én een proefritje maken? Kom dan langs in één van onze winkels. De openingstijden en telefoonnummers van onze winkels vind je hier. Woon je niet in de buurt en wil je graag persoonlijk advies? We zijn er voor je. :-) Je kunt ons een bericht sturen via de chat in de webshop óf via Instagram of Facebook.

Let op!

Inmiddels is de nieuwe Joolz Air + (Plus) Buggy en de Air+ (Plus) reiswieg geintroduceerd. Klik op de button hieronder om hem te bekijken.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...