Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Wat is het verschil tussen Babyzen Yoyo2 en Joolz Aer?

Door 14-02-2020 12210 keer bekeken Geen reacties

Ben jij het meenemen van je kinderwagen bij ieder uitje een beetje beu? Ga je bijna op vakantie en zoek je een lichte en vooral ook compacte buggy? Veel van onze klanten kiezen voor de Babyzen Yoyo2 of de Joolz Aer buggy. Een stevige buggy die toch heel licht en compact is. Vaak krijgen we de vraag: wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee buggy’s? Joolz Aer vs BabyZen Yoyo2. In dit blog lees je er alles over. Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze. 

Kinderwagen aan de kant: tijd voor de buggy!

Voorheen kozen we allemaal na de kinderwagen voor een paraplu buggy. Je weet wel, die buggy die je achter op je fiets bevestigt om even snel een boodschapje bij de supermarkt te doen. ;-) Maar er is een nieuwe trend gaande in de 'buggywereld'. We willen graag een stevige buggy voor de langere afstanden. Een buggy die compact en licht is, maar een stevig frame en zitting heeft. Een buggy die je makkelijk mee kunt nemen op de fiets, maar ook als handbagage mee kan in het vliegtuig!

Wat is het verschil tussen de Babyzen Yoyo2 en de Joolz Aer buggy

De Babyzen Yoyo2 en Joolz Aer buggy zijn twee van dit soort buggy’s. Ze lijken erg op elkaar; kunnen beide in een lig- en zitstand, mogen als handbagage mee in het vliegtuig en zijn super licht en compact. Maar wat is nu eigenlijk het verschil met andere buggy's? Hieronder bespreken we de voordelen van beide buggy’s.

Babyzen Yoyo kopen

De voordelen van de Babyzen Yoyo2

De Yoyo2 is de pionier onder de luxere buggy's. Hij gaat nog maar een paar jaar mee, maar is nu al wereldbekend! Je ziet 'm in wereldesteden als Parijs, New York, Dubai... De Babyzen Yoyo2 buggy kenmerkt zich vooral door z'n sterke frame. Je kindje kan er tot wel 22 kilo in. Normaal is je kindje dan een jaar of 5. Natuurlijk gebruik je de buggy niet tot en met 5 jaar, maar dit gewicht geeft vooral aan hoe sterk het frame van de buggy is. De Yoyo2 is vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken. Je kunt er namelijk een babynestje in bevestigen waarin je baby’tje kan liggen. Het frame van de Yoyo is er in het wit of in het zwart. Je koopt er een buggy-zitting (het Colourpack) bij in een kleur naar wens én eventueel een babynestje voor de eerste maanden. Daarnaast is er een bijpassende voetenzak en tas verkrijgbaar. Nog een verschil met de Joolz Aer: achter de BabyZen Yoyo2 kun je een meerijdplankje bevestigen. Handig, als grote broer of zus nog net te klein is voor het lopen van lange afstanden. Daarnaast kun je je autostoeltje er op plaatsen, in combinatie met adapters. De BabyZen Yoyo2 is ingeklapt 52 x 44 x 18 cm en weegt 6,2 kilo! Je krijgt er een transporttas bij. Bij de Yoyo2 6m+ is de regenhoes een losse accessoire. Koop je de Yoyo2 vanaf 0m+ (dus met een babynest) dan zit de regenhoes er gewoon bij.

Babyzen Yoyo2 vs Joolz Aer


De voordelen van de Joolz Aer

Heb je een mooie kinderwagen, maar zoek je er een goede buggy bij? Dan heeft de Joolz Aer ook zeker goede voordelen. Zo heeft de Aer een brede en hoge duwstang. Handig, als je zelf lang bent. Op het oog is het een wat grotere buggy. De zitting van de buggy is ook groot. Door de mooie hoge rugleuning kan je kindje super lang in deze buggy vervoerd worden. Je kindje kan er tot 18 kilo in. Dat is tot een jaar of 3,5 - 4 jaar. Uiteraard wil je kindje daarna wel graag zelf lopen. De Joolz Aer buggy klap je gemakkelijk met één hand in één seconde in. Dat gaat iets sneller en gemakkelijker dan met de Yoyo2. Er zit een handige draagband bij waarmee je de buggy over je schouder kunt dragen. Ook handig om op de fiets mee te nemen. De Joolz Aer is ingeklapt 53 x 45 x 23 cm. Deze buggy weegt 6 kilo! Je krijgt er een transporttas én een bijpassende regenhoes bij. 

Bekijk hier hoe gemakkelijk je de Joolz Aer inklapt

Of je nu kiest voor een Babyzen Yoyo2 of voor een Joolz Aer, beide buggy’s hebben een super kwaliteit. Shop de buggy nu bij BabyPlanet, word lid van de BabyPlanet Family Club en spaar voor gratis shoptegoed. Lees hier meer


Let op!

Inmiddels is de nieuwe Joolz Air+ (Plus) buggy geïntroduceerd. Klik hieronder om hem te bekijken.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...