Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Limas draagzak kopen

Door 13-05-2022 330 keer bekeken Geen reacties

Yes! Daar is hij dan; de nieuwste draagzak van Stokke! De Stokke Limas brengt jou en je kindje nog dichter bij elkaar. In deze blog vertellen we je meer over deze fijne ergonomische carrier...

Tijdens onze Huisje Boompje Baby beurs in Groningen werden onze klanten al erg enthousiast toen de draagconsulente de Stokke Limas demonstreerde. Deze ergonomische draagzak is nu verkrijgbaar in onze BabyPlanet winkels en webshop. Kom gauw langs voor een demonstratie óf lees verder...



De Stokke Limas draagzak is er in 3 modellen

De Limas is de nieuwste telg in de grote productfamilie van het Scandinavische merk Stokke. De draagzaklijn bestaat uit een drietal modellen, de Stokke Limas draagzak, Stokke Limas draagzak Plus én Stokke Limas draagzak Flex. De Limas is een echte musthave waarmee ouders en verzorgers hun handen volledig vrij kunnen houden wanneer ze hun baby bij zich dragen, zowel thuis als onderweg. De draagzakken creëren een gevoel van nabijheid en verbondenheid. Daarnaast bieden ze optimaal comfort en ondersteuning vanaf de geboorte. Dit geeft zowel ouders als kinderen een gevoel van vertrouwen, waar en wanneer dan ook.

Het verschil tussen de 3 modellen Limas:
• Stokke Limas draagzak (3,2 tot 15 kg) €129,-
• Stokke Limas draagzak Plus (4 tot 18 kg) €139,-
• Stokke Limas draagzak Flex (4 tot 20 kg) €139,-

Net als alle andere Stokke producten, combineert Stokke Limas elegantie met functionaliteit. De draagzakken zijn een musthave voor stijlvolle en bewuste ouders. Ze zijn zacht en licht van gewicht en bieden bewegingsvrijheid, comfort en ondersteuning. Het hele assortiment is gemaakt van 100% katoen of een combinatie van katoen en linnen. Het verstelbare zitvlak en achterpand in combinatie met de brede schouder- en heupbanden, zorgen voor uitstekend comfort, dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling.

Stokke Limas in vijf kleuren en prints

De Stokke Limas draagzakken zijn verkrijgbaar in vijf effen kleuren en vijf prints. Zo is er voor elke stijl en iedere gelegenheid wel een geschikt model, of je de draagzak nu in huis gebruikt of voor een wandeling door de stad. > Bekijk hier alle kleuren en prints.

Ook onze toppers in de winkel zijn enthousiast. Zo vertelt onze hostess Margreet van BabyPlanet Assen: "De Stokke Limas is een soepele draagzak, gemaakt van 100% katoen of katoen/linnen waardoor hij lekker zacht voelt. De stof sluit mooi passend aan op je kindje's lichaam. Geen kiertjes dus. De draagzak heeft schouderpads die het gewicht op je schouders verzachten. De schouderpads kun je er ook afhalen. Dat vind ik heel prettig en een verschil ten opzichte van andere merken draagzakken." 

Denk jij er over na om een draagzak te shoppen? Kom dan gerust even langs in één van onze winkels. Onze toppers geven jou graag een passend advies en vertellen je over de verschillen. Als het lukt, neem je kindje dan gerust even mee, dan gaan we het direct even uitproberen in de winkel. En kunnen we samen bekijken welke draagzak het beste bij jou én bij je kindje past.

Bekijk de video van de Stokke Limas


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...