Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Vijf vragen aan 'bouwbaas' Jan Klaver over de nieuwe winkel

Door 15-03-2018 2115 keer bekeken Geen reacties

Naast onze huidige winkel in Drachten wordt er hard gebouwd aan onze nieuwe vestiging. En oooh, wat hebben we er veel zin in. Maar zo'n nieuwbouw, dat is best veel werk en een heel geregel. Gelukkig hebben we daar 'bouwbaas' Jan Klaver voor in huis. Hij onderhoudt alle contacten, van de architect tot de gemeente. We stelden Jan vijf vragen over de nieuwbouw!

nieuwe winkel BabyPlanet

1. Altijd al bouwbaas willen worden, Jan?  

Omdat ik vroeger een blauwe maandag in de bouw heb gewerkt als opperman en metselaar en mijn eigen huis heb verbouwd, zit ik nu bij alle bouwvergaderingen. Er is een hoop om over na te denken, zelfs over de vragen "Aan welke kant komt de ingang van de lift?"of "Waar komt het Wi-Fi apparaat te hangen?". Heel interessant om te volgen hoe professioneel alles in zijn werk gaat. Ik ben de reclameman binnen ons familiebedrijf en werk ook voor derden. Op dit moment doen we alle voorbereidingen voor de reclame-uitingen op het pand en reclame-media-campagne. Geweldig om te zien dat we in deze tijd zo'n grote babywinkel mogen openen.

2. Wat is de status van de bouw van de nieuwe BabyPlanet winkel?

De betonnen vloeren worden gestort, zodat je de oppervlaktes beter kunt inschatten. We kunnen er heel wat kinderwagens, babykamers en accessoires op kwijt.

3. Zijn er ook al dikke tegenvallers geweest tijdens de bouw?

Nee, maar dat wil ik graag afkloppen. Het gaat zeer voorspoedig en we liggen precies op planning ondanks de kou en regen. Wanneer er vorst zou zijn (geweest), ligt de bouw al snel een tijdje stil. Daar doe je niet zoveel aan. Gelukkig kunnen onze bouwers tegen een beetje kou en werken ze gewoon keihard door! Mooi om te zien.

4. Kun je ons alvast een spoiler (nieuwtje) vertellen?

We krijgen een 'experience' ruimte met verschillende ondergronden zodat je je kinderwagen en buggy kunt testen op verschillende bestratingen. Zo komt er een bospad, een strand en een winkelstraat te liggen.

5. Wanneer gaan we écht open? (we kunnen nl. niet wachten…)

We hopen eind mei open te kunnen, het is heel krap dus moeten we extra hard werken en geen tegenvallers krijgen. Ik kan ook niet wachten! Het wordt echt een prachtige winkel. 

Tot zover Jan Klaver aan het woord. Heb jij vragen aan Jan over de nieuwbouw? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. Vinden we leuk!

Nieuwe BabyPlanet winkel in Drachten

Jan Klaver is eigenaar van Jan Klaver Reclameproducties en het familiebedrijf BabyPlanet. Samen met zijn broers Bert en Sietze Klaver nam hij het stokje over van zijn ouders. BabyPlanet is al meer dan 65 jaar een begrip in de babywereld. De derde generatie heeft net haar intrede gedaan binnen het bedrijf. En daar zijn we best trots op!  > Lees hier dan meer over het familiebedrijf

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In het nieuws
Voeg reactie toe
Bezig met laden...