Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Tula draagzak online kopen

Door 03-11-2017 4118 keer bekeken Geen reacties

Nieuw bij BabyPlanet: de draagzak van Tula! De ergonomische draagzak biedt comfort voor je baby en jou. De Tula Free to Grow is extra hip door de leuke designs.

Tula Draagzak

Veilig en gezellig in de Tula Draagzak Free to Grow

De kleinste baby's worden op de buik gedragen met de Tula Free to Grow draagzak. Je baby is heerlijk dichtbij je; veilig en gezellig. Natuurlijk kunnen oudere kindjes op de rug gedragen worden. Maar in het begin gebruik je alleen de buikdrager wat voor dat extra geborgen gevoel zorgt. De draagzak gebruik je vanaf de geboorte totdat je kindje kledingmaat 86 of 92 zit.

Ergonomische draagzak

Je kindje zit altijd goed in de ergonomische draagzak van Tula, doordat er drie verschillende standen zijn: de pasgeborenestand, de babystand en de dreumesstand. Je kindje zit hierdoor in de juiste houding en zijn of haar gewicht wordt evenredig verdeeld over jouw bovenlichaam. Optimaal draagcomfort is hierdoor voor bijna iedereen met ieder postuur mogelijk. Daarnaast is de draagzak te verstellen bij het rugpand, de tailleband, het zitvlak, het borstriempje en de gevulde schouderbanden.

Draagzak in hippe kleuren | Tula

Draagzak in hippe kleuren

De hippe stoffen en kleuren van de draagzakken maken het extra leuk om je kleine dicht bij je te dragen. Ben je benieuwd naar de draagzak? Je mag altijd langskomen in onze babywinkel en de draagzak proberen met onze 'proefbaby'. Onze dames in de winkel adviseren je graag bij het uitzoeken van de geschikte draagzak.

Tula draagzak online kopen met korting

Natuurlijk kun je de Tula draagzak ook gemakkelijk online bestellen in de BabyPlanet webshop. Wanneer je de ergonomische draagzak op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt, wordt hij de zelfde dag nog verstuurd. Maak nu gebruik van de kortingscode sterren5 en je ontvangt direct €5,00 korting op de Tula draagzak (ook geldig in onze babywinkels op vertoon van deze blog, t/m 31 december 2017). En nog meer goed nieuws: we verzenden de Tula draagzak gratis in heel Nederland & België.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Voeg reactie toe
Bezig met laden...