Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Sleepi: het meegroeibed voor je kindje

Door 07-07-2020 1687 keer bekeken Geen reacties

Stokke Sleepi: vanaf de geboorte tot 10 jaar! Je hebt ‘m vast al eens gespot: het ovalen babybedje van Stokke. De Sleepi! Dit prachtige wiegje gebruik je vanaf de geboorte tot wel 10 jaar! Dat klikt natuurlijk wat gek, hoe kan een kind van 10 dan nog steeds in een Sleepi slapen? Dat komt omdat het een meegroeibed is. In deze blog vertellen we je daar graag meer over.

Van wieg en ledikant tot juniorbed

Wanneer je een kindje krijgt wil je hem/haar (vooral in het begin) graag zoveel mogelijk dichtbij je. Je vindt het dan fijn dat het kindje de eerste maanden in een wiegje naast je eigen bed slaapt. Zo kun je je kindje bewonderen terwijl je zelf in bed ligt én je kunt gemakkelijk je kindje optillen als jij (of je partner) ’s nachts een voeding geeft. Het leuke aan de Stokke Sleepi wieg is dat je door de spijltjes naar je (slapende) kindje kunt kijken, terwijl je zelf lekker in bed ligt. Na een paar maanden is je kindje uit een wiegje gegroeid. Hoe lang je kindje in een wieg ligt is verschillend. Het ene wiegje en kindje is groter dan het andere. In de Stokke Sleepi wieg kan je kindje ongeveer 6 maanden liggen. Maar in praktijk gaat je kindje al wat eerder richting een groter babybed: het ledikant.

Wat zo fijn is aan de Stokke Sleepi is dat je het bedje kunt aanpassen naar de leeftijd en fase waar je kindje in zit. Het Sleepi meegroeibedje is voor zowel een pasgeborene, een baby, een peuter als een junior een heerlijke slaapplek. Met de Extension Kit maak je van een wiegje een ledikant en van een ledikant een peuterbed. Deze verlengstukken zijn gemakkelijk te bestellen in de kleur van je bedje. Shop hier de Stokke Sleepi en alle bijpassende accessoires.

Eyecatcher in de babykamer

Naast dat de Sleepi super praktisch is, is het een echte eyecatcher in de babykamer. Geen (standaard) rechthoekig ledikant, maar een mooie rond babybedje. Verkrijgbaar in de drie kleuren: Naturel, Wit en Hazy Grey.

Duurzame kwaliteit van Stokke

De Stokke Sleepi is van duurzame massief beukenhout gemaakt. Hierdoor is het babybed van super kwaliteit en kan het ook echt 10 jaar mee. Dat is Stokke! Ben je geinteresseerd in de Stokke Sleepi? Bekijk dan gauw de kleuren en mogelijkheden in onze webshop. Of bezoek één van onze BabyPlanet winkels. Heb je vragen over de Stokke Sleepi? Onze toppers staan altijd voor je klaar. Je kunt ons onder andere bereiken via de chat-knop rechtsonder in beeld.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...