Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Stokke Limas workshop in Groningen en Drachten

Door 23-01-2023 130 keer bekeken Geen reacties

Wil jij binnenkort je kindje gaan dragen, maar twijfel je tussen al het aanbod op het gebied van ergonomisch dragen? Kom dan naar de Stokke Limas Draagzak workshop die we in onze winkels in Drachten en Groningen organiseren op zaterdag 18 en zondag 19 februari. De workshop wordt verzorgd door onze eigen draagspecialiste Peggy. In deze gratis workshop vertelt Peggy over de verschillen tussen alle merken en modellen draagzakken. Daarnaast gaan jullie samen kijken en testen, welke draagzak het beste bij jou (en je partner) past. Shop je deze dag een draagzak, dan ontvang je dubbele Family Member spaarpunten. :-) Lees gauw verder... 

Stokke Limas draagzak workshop in Groningen en DrachtenStokke Limas draagzak workshop in Groningen en Drachten

Wat kun je verwachten tijdens de Stokke Limas Draagzak workshop bij BabyPlanet?

Onze eigen draagspecialiste Peggy verwelkomt jou (en je partner) graag bij de workshop op zaterdag 18 februari bij BabyPlanet Groningen of zondag 19 februari bij BabyPlanet in Drachten. Er doen maximaal zo'n 8 personen mee aan de workshop. Peggy vertelt, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee én wat lekkers, over de voordelen van het ergonomisch dragen én de verschillen tussen de draagzakken. Peggy geeft ook individueel advies over draagzakken. Welke het beste bij jou (en je partner) past. Uiteraard krijg je ook antwoord op de vraag: "Hoe draag ik een draagzak?"

Hoe meld ik me aan voor de workshop?

Aanmelden voor de workshop is heel eenvoudig. Meld je van tevoren aan in de desbetreffende winkel. Of bel voor Groningen naar tel. 050-3111363 of Drachten tel. 0512-512688 en vraag naar de workshop. Wist je dat je tijdens de workshop onze draagzakken zelf kunt testen met je eigen kindje er in, of als deze nog lekker in de buik zit, met een test-baby (een pop ;-)) die hetzelfde gewicht heeft als je kindje straks. De workshop duurt maximaal twee uurtjes. 

Dubbele spaarpunten!

Shop je tijdens de Stokke Limas Draagzak workshop een draagzak en ben je BabyPlanet Family Member? Dan ontvang je dubbele spaarpunten. Wat dat inhoudt? Bij iedere euro die je besteedt in onze winkels en webshop, ontvang je een spaarpunt. Bij 500 spaarpunten onvang je €20,- shoptegoed. En bij 1000 spaarpunten ontvang je €50,- shoptegoed. Shoppen voor je baby en tegelijkertijd sparen voor shoptegoed, dat klinkt als een win-win toch? Ben je nog geen Family Member? Dit is gratis én zo gepiept in onze winkels. Meer lezen over dit spaarprogramma van BabyPlanet? Lees meer

Workshop Stokke Limas draagzakWorkshop Stokke Limas draagzak

Waarom je kindje in een draagzak dragen?

Er zijn verschillende voordelen om een draagzak te gebruiken. In deze blog bespreken we er graag een aantal:

  1. Natuurlijk is het veilig en vertrouwd om zo dichtbij papa en/of mama te zijn. Vanuit een veilige positie kan je kindje de wereld ontdekken en de prikkels om zich heen verwerken. Dit geeft je kindje een enorm gevoel van veiligheid voor de toekomst. Ook op emotioneel vlak voelt je kindje zich veilig en dichtbij jou als ouder.
  2. Handen vrij! Kindjes die veel huilen, last van krampjes óf reflux klachten hebben, vinden het extra fijn om gedragen te worden. Dragen zorgt ervoor dat de stress van een huilend kindje verminderd wordt, door dichtbij papa en mama te zijn. Maar het is ook handig voor jou; door je kindje te dragen kun je je kindje lange tijd bij je houden, maar heb je toch je handen vrij.
  3. Een nóg hechtere band met papa. Het is voor een vader soms best lastig om vanaf de geboorte van het kindje een even hechte band op te bouwen als de moeder. Door je kindje te dragen wordt het eenvoudiger om deze band te creëren.
  4. Dragen in speciale situaties. Alle kindjes vinden het erg fijn om gedragen te worden. En je kindje dragen tijdens een speciale situatie is daarom ook zeker mogelijk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: een prematuur en/of dysmatuur kindje, heupdysplasie, kindje met klompvoetjes, dubbel dragen met twee kindjes, kindje met Syndroom van Down of een ouder met een beperking.

Wat zijn de voordelen van een Stokke Limas draagzak?

Bij BabyPlanet vind je draagzakken van de beste babymerken. Denk aan Tula, Ergobaby en natuurlijk Stokke. Net als alle andere Stokke producten, combineert Stokke Limas elegantie met functionaliteit. De draagzakken zijn een musthave voor stijlvolle en bewuste ouders. Ze zijn zacht en licht van gewicht en bieden bewegingsvrijheid, comfort en ondersteuning. Het hele assortiment is gemaakt van 100% katoen of een combinatie van katoen en linnen. Het verstelbare zitvlak en achterpand in combinatie met de brede schouder- en heupbanden, zorgen voor uitstekend comfort, dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling.

De draagzaklijn van Stokke Limas bestaat uit een drietal modellen, de Stokke Limas draagzak, Stokke Limas draagzak Plus én Stokke Limas draagzak Flex. De Limas is een echte musthave waarmee ouders en verzorgers hun handen volledig vrij kunnen houden wanneer ze hun baby bij zich dragen, zowel thuis als onderweg. Want wat is er nu heerlijker dan je kindje dichtbij je én je handen vrij! De draagzakken van Stokke creëren een gevoel van nabijheid en verbondenheid. Daarnaast bieden ze optimaal comfort en ondersteuning vanaf de geboorte. Dit geeft zowel ouders als kinderen een gevoel van vertrouwen, waar en wanneer dan ook.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de gratis Stokke Limas Draagzak workshop op zaterdag 18 februari bij BabyPlanet Groningen of op zondag 19 februari bij BabyPlanet Drachten. Onze Peggy staat voor je klaar en neemt alle tijd voor je tijdens de workshop. Kun je nu helaas niet op één van deze twee dagen aanwezig zijn, maar wil je wel heel graag advies over draagzakken? Uiteraard ben je altijd welkom in onze BabyPlanet winkels. In iedere winkel is een draagzak expert aanwezig om jou te adviseren. Onze babywinkels zijn gevestigd in Drachten, Groningen, Assen, Meppel en Sneek.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...