Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Pakjesdagen!

Door 19-11-2021 701 keer bekeken Geen reacties

Kun jij ook niet wachten om die blije koppies te zien bij het uitpakken van de cadeautjes? Bij BabyPlanet vind je originele cadeaus vanaf €5,-. En hoe leuk: aankomende week shop je de cadeaus ook nog eens met korting! Bij binnenkomst ontvang je namelijk een héél leuk stickervel met kortingsstickers.


Shop je decembercadeau met korting!

Van 22 november t/m 28 november ontvang je bij binnenkomst een stickervel met kortingsstickers! Dat maakt shoppen nóg leuker toch? De kortingen op dit stickervel zijn alleen geldig in onze babywinkel in Drachten, Groningen, Assen, Meppel en Sneek. Hieronder zie je de stickers! Heb je de 10% kortingssticker gespot? Deze kun je natuurlijk ook gebruiken voor een grotere aankoop, zoals een kinderwagen of een babykamer.

kortingsstickers

Super Inpakservice

Shop je cadeautjes nu bij BabyPlanet en maak gebruik van de Super Inpakservice. We pakken de cadeautjes extra leuk voor je in en uiteraard is dat gratis, ook als je in de webshop bestelt. Geef bij in de opmerkingen van je online bestelling aan dat het een Sinterklaas óf Kerst cadeau is, dan regelen wij de rest.

Sinterklaas cadeau-tips

Korting in de webshop

Woon je niet in de buurt van de winkels? Lukt het je niet om deze week langs te komen? Of shop je liever online? Maak dan gebruik van de kortingscode sint5 in de  webshop. Je ontvangt dan €5,00 korting op je order. Deze korting geldt op orders in de webshop vanaf €50,- en helaas niet op Feetje pyjama's, reeds afgeprijsde producten en acties. Op deze pagina geven we je inspiratie voor de leukste december cadeaus.

Good to know

Bij BabyPlanet willen we de drukte in de winkels verspreiden in verband met de corona maatregelen. Daarom heb je een week lang de tijd om één van onze winkels te bezoeken en te profiteren van de korting. Voor Black Friday zijn er extra acties: deze starten ook op maandag 22 november in onze winkels en webshop. Benieuwd? Bekijk ze hier.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

 

Voeg reactie toe
Bezig met laden...