Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Super Inpakservice

Door 12-11-2021 96 keer bekeken Geen reacties

Het geven van een babycadeau is een feestje! Of het nu een verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of Kerstcadeau is, bij BabyPlanet pakken we alle cadeautjes graag super feestelijk én gratis voor je in. Hoe dat precies werkt bij een online bestelling, lees je in deze blog...



Gratis inpakservice bij BabyPlanet

Ben je op zoek naar een mooi babycadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan kun je natuurlijk terecht in één van de grote babywinkels óf in de webshop van BabyPlanet. Onze toppers in de winkels adviseren je graag bij het vinden van het meest leuke en originele cadeau. Zoek je een cadeau voor Sinterklaas of Kerst, of gewoon voor een zwangere vriendin of de geboorte van een baby? Bij BabyPlanet hebben we voor elke gelegenheid het allerleukste cadeau én inpakpapier. 

Hoe werkt de inpakservice?

Bestel je online? En wil je graag dat wij het cadeau gratis voor je inpakken? Volg dan dit stappenplan:
1. Shop een cadeau in de BabyPlanet webshop. Heb je inspiratie nodig? Klik dan op de banner hieronder!
2. Plaats het product in je winkelmandje en klik op 'door naar afrekenen'. Je komt dan in de checkout terecht.
3. Vul je gegevens in en plaats onderaan deze pagina bij 'bericht' de volgende tekst: Het is een cadeau! Laat ons hier ook weten of het een babycadeau, Sinterklaas- of Kerstcadeau is, dan weten wij welk inpakpapier wij kunnen gebruiken.
4. Extra gratis optie! Wil je een persoonlijk berichtje toevoegen aan je bestelling? Wij schrijven er graag een kaartje bij. Laat jij ons de tekst weten (bij 'bericht')? Dan regelen wij de rest. 
5. Wist je dat het ook mogelijk is om het cadeau rechtstreeks te verzenden naar de ontvanger? In de checkout kun je bij de betaalmogelijkheden kiezen om het afleveradres van de ontvanger van het cadeau op te geven. De factuur van je bestelling gaat dan gewoon naar jouw eigen opgegeven factuuradres.



Inspiratie nodig voor het leukste Sinterklaas cadeau?

We helpen je graag een handje. Klik op de banner hierboven en ontdek de leukste cadeaus vanaf €4,50. Wil je advies of heb je een vraag? Start gerust een chat met ons in de webshop. Zijn we even niet online? Stuur dan een DM via onze Instagram pagina @babyplanetnl. Hier reageren we snel! Ook in de avonden en weekenden. Happy shopping!

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...