Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Op pad met de Easywalker Rudey kinderwagen

Door 09-09-2020 1609 keer bekeken Geen reacties

Welkom bij de club! De Easywalker Rudey is de nieuwe comfortabele en luxe kinderwagen die heel lang meegaat. Veel ruimte in de boodschappenmand, een grote reiswieg en ideaal als je wat langer bent dan gemiddeld! Lees gauw verder!

Kinderwagen gemaakt van duurzaam materiaal

Met het oog op de toekomst van je kindje, is de Easywalker Rudey gemaakt van duurzame materialen. Zo is de bekleding gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Fijn idee toch, dat je bij de aankoop van deze Easywalker kinderwagen ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

Lekker lang genieten van de Easywalker Rudey

De eerste 6 maanden kan jouw kindje in de luxe reiswieg liggen. Deze reiswieg, ook wel kinderwagenbak genoemd, is voorzien van een extra dik anti-reflux matras. Je kunt het matrasje dus een beetje omhoog zetten, mocht je kindje last hebben van reflux. Anders dan andere kinderwagens heeft de kap van de Rudey een doorkijkvenster, wat jouw kindje optimale ventilatie biedt.

Als je kindje na een half jaar uit de reiswieg is gegroeid, zet je heel gemakkelijk het zitje, ook wel wandelwageninzet genoemd, op hetzelfde frame. Hier kan je kindje in zitten én ook nog eens lekker om zich heen kijken. Het zitje kan naar je toe worden gezet, maar ook andersom zodat je kindje nog meer kan zien. De rugleuning is te verstellen in drie posities. Handig als je kindje in slaap valt, dan leg je de rugleuning lekker in de ligstand. Het zitje is voorzien van een stevige maar comfortabele 5-puntsgordel. Daarnaast is de voetensteun te verstellen in lengte en positie. Het zitje groeit zo dus mooi met je kindje mee.

Easywalker Rudey vs. Easywalker Harvey

Wat maakt de Easywalker Rudey nu anders dan bijvoorbeeld de Easywalker Harvey? Houd je van groot en robuust? Dus een grote reiswieg, een grote boodschappenmand (lekker praktisch), lange stukken (outdoor) wandelen én ben je zelf langer dan gemiddeld? Dan is de Rudey wat ons betreft echt iets voor jou! De Easywalker Harvey is meer een stadswagen; compacter en wendbaarder. Daarnaast heb je bij de Harvey de mogelijkheid om 2 kindjes in één wagen te vervoeren. Je kunt nl een reiswieg en een zitje tegelijkertijd op één frame plaatsen. Dat is handig als er een tweede kindje bij komt. Benieuwd naar meer verschillen? Kom gerust langs in onze winkels en maak direct een proefritje. Woon je niet in de buurt, start dan een chat in deze webshop (rechtsonderin het scherm). We vertellen je graag meer!

> Check hier de Easywalker Rudey in de webshop.

Easywalker Rudey kopen

Rij-comfort, ook voor papa en mama

De Easywalker Rudey biedt je kindje, maar ook jou een optimaal rij-comfort. Er zit een fijne vering in alle vier wielen (die trouwens anti-lek zijn). De duwstang van de Rudey kinderwagen is voorzien van een leather look band, wat een luxe uitstraling geeft. Achter de rugleuning van het zitje zitten extra opbergvakken. Onderin de wagen zit een grote boodschappenmand. En ga je even weg voor boodschappen of visite? Dan klap je de kinderwagen gemakkelijk in (eventueel met het zitje er op vast) en stop je hem in de kofferbak/achterbak van je auto.

Exclusieve pre-order bij BabyPlanet

Benieuwd naar de Easywalker Rudey? BabyPlanet Groningen en BabyPlanet Drachten mogen de kinderwagen als eerste in Nederland aan je showen. Vanaf donderdag 10 september 2020 is de kinderwagen exclusief te bewonderen én te bestellen bij deze BabyPlanet winkels.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...