Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Hoe bevalt de Easywalker Jimmey kinderwagen?

Door 29-04-2022 1314 keer bekeken Geen reacties

Ontdek de Easywalker Jimmey! Extra ruim en comfortabel, super-de-luxe afgewerkt, heel makkelijk te bedienen en geschikt voor elk weertype. Dus of jullie er nou hartje zomer op uit gaan of samen de sneeuw willen trotseren, met Jimmey is elke wandeling een feestje. Lees meer over de Jimmey in deze blog...

Welke kinderwagen past het beste bij jou?

Je hebt het al vaker gehoord: Als je een kindje verwacht, verandert er één en ander in je leven. Had jij je een tijdje geleden kunnen bedenken dat je je zou gaan verdiepen in kinderwagens? Welke kinderwagen het beste bij jou (en je partner) zou passen? We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet in kinderwagen-land. De keuze is reuze. Gelukkig staan de toppers van BabyPlanet klaar om jou een passend én vooral eerlijk advies te geven. In onze winkels kun je ervaren hoe de kinderwagens voelen en er achter wandelen. We laten je graag zien hoe makkelijk het is om een kinderwagen in te klappen en hoe deze in jouw auto past. Shop je liever online en wil je persoonlijk advies? Stuur ons gerust een berichtje/DM via Instagram. 

Eens in de zoveel tijd komt er weer een nieuwe kinderwagen op de markt! En dat is dit keer de Easywalker Jimmey. Easywalker is al jarenlang een bekend en vertrouwd kinderwagenmerk uit Nederland. De kwaliteit en het gebruiksgemak van Easywalker is super!

We vertellen je graag onze bevindingen van de Easywalker Jimmey in deze blog. Lees dus gauw verder!

Welkom Easywalker Jimmey!

De Easywalker Jimmey is het nieuwe broertje van de Easywalker Harvey! Sinds deze maand te bewonderen in onze BabyPlanet winkels én in de webshop. Onze kinderwagenexpert Karin van BabyPlanet Drachten is enthousiast: "De Jimmey heeft een mooie robuuste uitstraling! Hufterproof en dus geschikt voor ieder terrein. Ook super geschikt als jij en/of je partner een stuk langer is! De kinderwagen is mooi strak afgewerkt en de grote afneembare boodschappenmand is ideaal! Je zet de boodschappen in één keer op je aanrecht. Onze klanten reageren echt super enthousiast!" 

Easywalker Jimmey reiswieg

Met de Easywalker Jimmey is geen avontuur te gek. Deze luxe en comfortabele kinderwagen is, zoals onze Karin al zei, geschikt voor alle soorten terreinen. Je gebruikt de kinderwagen vanaf de geboorte van je kindje t/m 3 jaar. Je kindje ligt de eerste zes maanden in de reiswieg. De reiswieg is extra ruim, zacht gevoerd en voorzien van een beschermkussen én een anti-refluxmatrasje. Het matrasje is voorzien van een natuurlijke en huidvriendelijke Tencel matrashoes. Dat voelt super zacht aan voor het kwetsbare babyhuidje! De bodem van de reiswieg is voorzien van ventilatie, waardoor je kindje altijd voldoende frisse lucht krijgt. Ook de achterkant van de reiswieg en de kap heeft ook van een luchtvenster. 

Easywalker Jimmey wandelwageninzet

Is je kindje uit de reiswieg gegroeid? Dan haal je reiswieg van het kinderwagenframe en plaats je het wandelwagenzitje er op. Dit zitje gebruik je tot je kindje klaar is om zelfstandig te lopen en geen kinderwagen meer nodig heeft. Het zitje van de wandelwagen kun je in een comfortabele lighouding plaatsen. Daarnaast is het zitje omkeerbaar. Je kunt je kindje gezellig naar je toe plaatsen of van je af, zodat je kindje de wereld kan ontdekken. 

Easywalker Jimmey met Maxi-Cosi

Naast de reiswieg en het zitje, kun je je Maxi-Cosi autostoel op hetzelfde kinderwagenframe plaatsen. Super handig als je kindje nét even ligt te slapen in de autostoel in de auto en je hem/haar niet wakker wilt maken. Je hoeft je kindje dus niet over te plaatsen naar de kinderwagen, maar laat hem/haar verder slapen in de Maxi-Cosi en plaatst deze met behulp van adapters op het kinderwagenframe. Verder kun je de Jimmey uitbreiden met een groot pakket accessoires.

De Jimmey is maar 12 kilo en ook nog eens super duurzaam! De bekleding is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met de komst van je kindje ben je je vast steeds meer bewust van een groene toekomst. Dat de kinderwagen van je kindje hier aan bijdraagt, geeft direct al een goed gevoel, toch?. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de Easywalker Jimmey in het echt bewonderen? Kom gerust langs in één van onze BabyPlanet winkels voor een 'proefritje'. Shop je liever online? Bekijk dan de video voor een demonstratie van de Easywalker Jimmey kinderwagen. Happy shopping!

Bekijk de video van de Easywalker Jimmey


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...