Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Nieuwe kinderwagen: Joolz Hub!

Door 01-05-2018 5430 keer bekeken 2 reacties

Op de beurs in Keulen hadden wij hem al gespot... De nieuwste kinderwagen van Joolz; de Hub! En hoe gaaf is alleen al waar de afkorting voor staat: Hello Urban Beauty. Benieuwd naar deze kinderwagen? Lees hieronder meer!

Nieuwe kinderwagen: Joolz Hub!

Perfect voor in de stad

Met alle gemak rijd je door drukke straten, 'sjoef' je over hobbelige klinkers en stap je zo de tram in. Trap op en af of even keren kan allemaal gemakkelijk of zelfs met één hand. De grote achterwielen zorgen voor extra rijcomfort en met de zwenkende voorwielen manourvreer je je door alle straten.

Update! Lees alles over de nieuwste Joolz Hub+ kinderwagen in dit blog: Joolz Hub+ kopen

Ten opzichte van andere kinderwagens is de Hub uniek doordat je kunt kiezen voor een reiswieg of de mooie cocoon. Met de cocoon kun je de kinderwagen vanaf de geboorte gebruiken tot ongeveer 18 maanden. De cocoon is een extra accessoire voor de wandelwagen en er wordt een matrasje geleverd, die je tot 6 maanden kunt gebruiken.

Zodra je kindje kan zitten, kan de cocoon ook in een zittende positie gebruikt worden. Op een warme zomerdag laat de voorkant voldoende frisse lucht door om de juiste temperatuur van je kindje op natuurlijke wijze te reguleren. Extra handig is dat je de cocoon samen met de kinderwagen in kunt klappen! Je kiest voor de cocoon als je bijvoorbeeld weinig opbergruimte hebt en/of in de stad woont.

Heb je toch liever een reiswieg, dan kan dat ook! Je kindje ligt de eerste 6 maanden in een ruime reiswieg met een zonnekap, dekje, beugel en op een lekker zacht matras. De reiswieg wordt op het frame bevestigd. Je hebt dan een losse reiswieg én wandelwageninzet. Het ergonomische stoeltje gebruik je wanneer je kindje ongeveer een half jaar oud is. De zitting heeft 6 posities, waarbij je kunt spelen tussen volledige zit- en ligstand. Dus lekker slapen of juist de wereld ontdekken; aan jou en jouw kindje de keus welke Joolz kinderwagen jij kiest!

Joolz Hub; perfect voor in de stad

7x Positive Design eigenschappen van Joolz Hub

  1. Compact formaat
    De Hub is 53 centimeter breed, dus zigzaggen door de drukke stad en in die krappe drogisterijen is geen probleem!
  2. Klein inklapbaar
    Reizen wordt een eitje. De Hub is compact inklapbaar, er zit een transportvergrendeling op en met de draagriem draag je de kinderwagen gemakkelijk even om je schouder.
  3. Grote achterwielen
    Je kleintje kan heerlijk dromen tijdens het wandelen in de stad, want de grote wielen zorgen voor extra rijcomfort. Óók voor je kindje.
  4. Sturen met één hand
    De Hub is compact en wendbaar, waardoor je de kinderwagen makkelijk met één hand kunt sturen. Dan heb je je andere hand vrij voor een coffee-to-go!
  5. Zes ergonomische positities
    Zitten, luieren of slapen. De verstelbare zitting kan in zes verschillende posities staan, waardoor je kindje altijd in de perfecte zitstand zit of ligt. Je kindje kan vanaf 6 maanden tot ongeveer 4 jaar in de wandelwagen zitten.
  6. XL zonnekap met UPF 50+.
    Met de zonnekap bescherm je je kleintje tegen de zon en UV-straling. De zonnekap geeft voldoende frisse lucht door de doorkijkventilatie.

In welke kleuren is Joolz Hub te verkrijgen?

Voor de hippe Joolz Hub kinderwagen kun je kiezen uit de kleuren Parrot Blue, Hippo Grey en Quadro Nero. Bij Parrot Blue en Hippo Grey is het frame van de kinderwagen zilver en de duwstang en beugel cognac. De Quadro Nero is 'all black' met zowel het frame als de duwstang en beugel zwart van kleur.

Welke accessoires zijn er bij Joolz Hub te verkrijgen?

  • Autostoeladapters (geschikt voor Maxi-Cosi Cabriofix, Pebble, Pebble Plus, Cybex Cloud Q, Cybex Aton, Nuna Pipa)
  • Verzorgingstas
  • Muskietennet
  • Regenhoes
  • Parasol
  • Bekerhouder
Joolz HubJoolz Hub

Benieuwd naar de prijzen? Bekijk de Joolz Hub in onze webshop of ervaar het rijcomfort in één van onze winkels. Bekijk m hier!


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Joolz Hub+ kopen
23 oktober 2020
Kim
4 juli 2018
Kunnen jullie misschien een Blog maken over de verschillen tussen de Day, Geo en Hub.. wij twijfelen we hebben nu de day1 maar ik wil een nieuwe en wil sowieso een Joolz
Marleen van BabyPlanet
4 juli 2018
Hallo Kim, Wat een goede vraag! Super leuke kinderwagens van Joolz, hé? Een blog over de verschillen, dat gaan we in de nabije toekomst zeker even doen. Ik geef je dan een seintje. Maar, je mag ook gerust (vrijblijvend) langskomen in de winkel. We laten je dan graag de verschillen zien aan de hand van een demonstratie. :-) Graag tot ziens! groetjes, Marleen
Voeg reactie toe
Bezig met laden...