Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Joolz Hub+ kopen

Door 23-10-2020 648 keer bekeken Geen reacties

 

De nieuwste telg in de Joolz familie heet de Jool Hub+. De opvolger van de Joolz Hub en nu al de hipste kinderwagen ‘in town’. Compact en toch super comfortabel. Stijlvol en licht. Voortbouwend op het succes van het vorige model, met een hele reeks verbeteringen. Aan jou nog één ding te doen: Verken alle hoeken van de stad met deze stadse en comfortabele kinderwagen. 

De Joolz Hub plus ofwel Hub+ kinderwagen is flexibel

De stijlvolle Joolz Hub+ kinderwagen is perfect uitgerust voor een ontdekkingsreis door de stad. Dankzij de grote achterwielen rijdt de Joolz Hub+ heerlijk soepel door de stad terwijl je gemakkelijk met één hand stuurt. En als je ‘s avonds nog op pad bent, zijn alle ogen op je gericht door de LED-verlichting op de voor- en achterkant.

Compact pakketje

In de trein springen of een taxi pakken? Je vouwt de Joolz Hub+ moeiteloos op tot een compact formaat dat je over je schouder kunt dragen. Comfortabel wandelen in stijl met een kinderwagen? De Joolz Hub+ kan met één hand worden bediend en heeft een smalle wielbasis. Ideaal voor in de winkel en in het OV!

Complete Joolz Hub dankzij de bijpassende accessoires

Dankzij de geavanceerde vierwielvering geniet je baby van soepele ritjes, zowel zittend als liggend voor een powernap. De XXL zonnekap met ventilatie, voetensteun en rugsteun zorgen samen voor langere dutjes. De Joolz Hub+ heeft alles in huis voor elke fase als ouder. Zo is er een ruime en comfortabele wieg beschikbaar. Autostoel adapters om je autostoel op de wagen te klikken. Of een heerlijk warme cocoon waar je kleintje beschermd in kan wegdommelen. De complete Joolz kinderwagens zijn stijlvol, duurzaam en bieden optimaal comfort.

Reflecterende strepen op de Joolz Hub+ Brilliant Black

Breng licht in de duisternis met de Joolz Hub+ in Brilliant Black. Deze kinderwagen heeft reflecterende strepen waardoor je volop zichtbaar bent. De reflecterende band is overdag onzichtbaar, maar licht op in het donker wanneer het nodig is. Maak kennis met de nieuwe Joolz Hub+ en bezoek één van onze winkels of de webshop.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...