Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

NIEUW: Feetje Premium Sleepwear

Door 22-10-2020 2468 keer bekeken Geen reacties

Ohh het is het wachten helemaal waard: Feetje brengt een nieuwe collectie pyjama’s uit. De Premium Wear pyjama collectie is vanaf woensdag 28 oktober 2020 te bewonderen (en te shoppen) bij BabyPlanet. Natuurlijk kennen we Feetje al van de bekende wafelpyjama's. Waarom de pyjama's zo gewild zijn? Lees meer...

Het begon met de Feetje wafelpyjama

Ze zijn al jaren lang een begrip in de babywereld: de pyjama’s van Feetje. Misschien heb je er vroeger zelf nog wel eentje gedragen. Het merk Feetje staat al meer dan 25 jaar bekend om haar wafelpyjama. Te herkennen aan een fijne wafelstructuur, waardoor de pyjama super warm en zacht is. Daarnaast hebben de wafelpyjama’s van Feetje een fijne pasvorm. Bij het nekje, buikje, mouwtjes en pijpjes sluit de pyjama perfect aan. Feetje pyjama’s zijn een echte musthave voor baby’s en kindjes t/m 8 jaar. Benieuwd naar de wafelpyjama’s van Feetje? Klik op de banner hieronder of shop de Feetje Pyjama hier.

Feetje wafelpyjama kopen

Feetje nieuwe collectie

Omdat de pyjama’s zo gewild zijn, komt Feetje voor het tweede jaar op rij met een 'limited collectie'. Deze collectie is niet voor niets limited: als ze op zijn… dan zijn ze ook echt op! BabyPlanet heeft gelukkig een grote voorraad ingekocht, maar toch raden we je aan om er snel bij te zijn. Zodat je zeker weten zo’n mooie pyjama weet te bemachtigen voor je kleintje. Vanaf woensdag 28 oktober zijn deze nieuwe Feetje pyjama's verkrijgbaar in onze webshop en bij BabyPlanet in Drachten, Groningen, Assen, Meppel en Sneek. 

Feetje Premium Sleepwear kopen

Feetje Premium Wear limited collectie

Dit keer heet de limited collectie: Feetje Premium Wear. Deze pyjama’s hebben niet de wafelstructuur zoals je van Feetje gewend bent, maar wel de super fijne pasvorm (ook na 15 keer wassen ;-)) én prachtige printjes. En hoe leuk, de collectie komt eind oktober in de BabyPlanet winkels. Daarmee is het een uitermate geschikt cadeautje voor Sinterklaas (voor in de schoen of voor pakjesavond) of voor Kerst. 

Ook voor de grote broer of zus!

De Feetje Premium Sleepwear pyjama’s zijn er in maat 56 t/m 128. Dus ook super leuk voor als je meer kindjes hebt! Zie jij broer en zus al in dezelfde pyjama op de bank zitten? Super leuk toch?

Feetje pyjama printjes

De Premium Sleepwear pyjama’s zijn verkrijgbaar in 5 hippe printjes, nl; Love Lesley, Tiger Taylor, Leopard Lou, Roarr Riley en Star Skyler. Benieuwd naar de pyjama’s en kun je niet wachten om er één te bestellen? Bezoek dan op woensdag 28 oktober deze pagina, of kijk hieronder naar de niewste Feetje pyjama collectie.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...