Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

De beste Feetje pyjama voor je baby

Door 18-11-2019 2888 keer bekeken Geen reacties

Misschien heb je hem zelf nog aan gehad vroeger: de wafeltjes pyjama van Feetje. Al meer dan 25 jaar is deze (nog steeds populaire) pyjama bekend om zijn herkenbare wafelstructuur. Volgens onze mama’s in de winkel zijn ze heerlijk warm en zacht. Een echte musthave voor baby’s en kindjes t/m 8 jaar.

Feetje pyjama

Waarom de wafel pyjama van Feetje?

De babypyjama heeft bij het kraagje, mouwen en pijpjes een boord, waardoor ze nauw aansluiten. Zo heeft je kindje geen last van eventuele tocht en blijft je kind lekker warm. De stof is zacht en warm; een perfecte combinatie voor dé lieverlingspyjama! Ook na de vele wasjes blijft het pyjamaatje prachtig van kwaliteit (in vergelijking met andere pyjama’s).

Wanneer heeft je baby een pyjama aan?

Je wilt dat je baby veilig en comfortabel slaapt 's nachts en dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt al vroeg beginnen met een pyjama. De pyjama's van Feetje zijn er dan ook al vanaf maat 56 en gaan (bij BabyPlanet) tot en met maat 128. Veel mama's kiezen er de eerste weken voor om hun kindje in een boxpakje of wikkelromper met lange mouw te laten slapen, omdat het omkleden (over het hoofdje) niet zo soepel gaat. De pyjama van Feetje is een ‘lust voor het oog’, dus helemaal niet erg om deze al wat eerder aan te doen. Je kindje ligt lekker in de pyjama bij jullie voor de tv en als hij/zij in slaap valt, hup, naar bed! :-)

Pyjama met of zonder slaapzak?

Al na een paar weken kan je baby een pyjama aan, in combinatie met een slaapzak of een deken. Als moeder voel je wel aan wat goed en warm genoeg is. Wat je kindje 's nachts aan heeft, hangt ook van de temperatuur in de babykamer af: een goede temperatuur is tussen de 16 en 18 graden. Aan de voetjes en het nekje van je baby kun je voelen of hij het te warm of te koud heeft. Op de koudere dagen kun je er voor kiezen om de pyjama met een winterslaapzak te dragen (met of zonder mouwen) en een dun dekentje of geen deken. In de zomer is het lastiger om de temperatuur in de kamer te regelen, maar dit is helemaal niet erg. Een pyjama met een katoenen of hydrofiel slaapzak is vaak warm genoeg.

In welke kleuren en maten is de Feetje pyjama?

Bij BabyPlanet hebben we de pyjama’s vanaf maat 56 t/m maat 128! Dat is dus voor kindjes van de geboorte tot ongeveer 8 jaar. Hoe leuk is het als je kinderen allemaal dezelfde heerlijke pyjama aan hebben?! Zowel in onze vijf winkels als in de webshop hebben wij de volgende kleuren:
• Roze
• Okergeel
• Roze melange
• Blauw melange
• Groen melange
• Grijs melange

Feetje pyjama

Cadeautip!

De Feetje pyjama is echt het ideale cadeau als je even niet weet wat je moet geven voor een pasgeboren baby, een kindje die jarig is of natuurlijk als Sinterklaas- of Kerstcadeau! Ouders zijn áltijd blij met een Feetje pyjama.

Feetje pyjama Limited Edition

De limited edition pyjama collectie 2019 is erg populair! Feetje heeft een collectie gemaakt van een mooie kwaliteit pyjama’s in zes leuke prints. Ze gaan als warme broodjes, dus op is écht op. Deze pyjama’s zitten in een mooie kartonnen doosje, waardoor het als cadeau extra leuk weggeeft. De luipaardprints Leopard Lux en Panter Paul zijn erg gewild, net als Zookeeper Zack. De zachtere kleurtjes Dots Doreen, XO Xaver en Lama Laura zijn ook erg mooi.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...