Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Newborn Set voor Stokke Tripp Trapp

Door 08-09-2016 3353 keer bekeken Geen reacties

Newborn Set voor Stokke Tripp Trapp

De Tripp Trapp kinderstoel is inmiddels niet meer weg te denken in een huishouden met kleine kinderen. Dacht je dat deze stoel alleen te gebruiken is voor kindjes die kunnen zitten? Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Stokke ontwierp de Newborn Set speciaal voor pasgeboren baby’s. Met dit handige babykuipje heb je vanaf dag één plezier van je Tripp Trapp stoel.

Newborn Set Tripp Trapp

Wat is een Stokke Newborn Set? 

De Newborn Set is een soort wiegje dat je gemakkelijk met één klik op de Stokke Tripp Trapp kinderstoel kunt bevestigen, zodat ook de allerkleinsten aan tafel mee kunnen doen. Je kindje zit er gezellig bij, op een fijne ooghoogte. Dat maakt tafelen nog leuker!

Wat zit er bij een Stokke Newborn Set?

De Stokke Newborn Set wordt compleet geleverd als babykuipje met een driepunts gordel. Ook zit er een speelboog bij waar je zelf een leuk speeltje aan kunt hangen. Er zit standaard een ecru bekleding in de Newbornset. Om deze bekleding te beschermen is het handig om er een Newbornset Textielset bij te kopen. Deze Textielset is te wassen in de wasmachine en verkrijgbaar in diverse leuke kleurtjes.

Waar kun je de Stokke Newborn Set kopen?

Natuurlijk in onze babywinkels maar ook online via de volgende link: Stokke Newborn Set. Via deze link krijg je extra informatie en is de Newborn Set eenvoudig te bestellen. De Stokke Newborn Set is ook een ideaal kraamcadeau! Bezorging in Nederland en België.


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: Nieuwe producten
Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...