Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Koop de Joolz x Filling Pieces Geo3 kinderwagen limited edition

Door 24-05-2023 543 keer bekeken Geen reacties

You gotta love this one! Joolz en high fashion streetwear merk Filling Pieces hebben de handen ineengeslagen om de Joolz Geo3 kinderwagen opnieuw vorm te geven. Een opvallende kinderwagen waarmee je echt de show steelt op straat. Bij BabyPlanet zijn we verliefd op deze stoere kinderwagen. Wat is hij gaaf! Heb je de stoere wielen al gespot? In deze blog vertellen we je meer over deze 'limited edition' kinderwagen. Limited inderdaad... dat betekent dat er maar een aantal van gemaakt zijn. Loop jij straks achter deze coole wagen? Vergeet dan niet je vetste sneakers aan te doen...

It takes a team to raise a child

Joolz en Filling Pieces hebben de handen ineengeslagen om een brug te slaan tussen familie en fashion. Gezamenlijk hebben de twee merken de Joolz Geo³ kinderwagen opnieuw vormgegeven, geïnspireerd op het iconische 'varsity jack' van Filling Pieces; een sportklassieker én een symbool voor 'community'. De Joolz Geo3 Filling Pieces is een limited edition kinderwagen. Wat betekent dat er maar een aantal van gefabriceerd zijn. BabyPlanet heeft hier weer een aantal van weten te bemachtigen. Wat we dus eigenlijk willen zeggen... Zie jij jezelf straks achter deze kinderwagen 'rocken'? Wacht dat niet te lang met bestellen... Op is echt wel 'op'!

Joolz Geo3 Filling PiecesJoolz Geo3 Filling Pieces
Joolz Geo3Joolz Geo3

De belangrijkste kenmerken van de Joolz Geo3 Filling Pieces kinderwagen:

  • Lichtbruine wielen die je doen denken aan sneakers!
  • Co-branded geborduurde leatherette duw- en veiligheidsbeugel
  • Duurzame stoffen gemaakt van gerecyclede plastic flessen
  • Opvallende, met de hand ontworpen patches
  • Wordt geleverd met een paar bijpassende babysneakers (té cute!!)
  • Beschikbaar in mono, duo en twin (een kinderwagen die met je gezin meegroeit!)

Alles wat je moet weten over Joolz

Joolz is een premium kinderwagenmerk uit Amsterdam dat zich inzet om de volgende generatie ouders sterker te maken. Ouders die vastbesloten zijn om een betere wereld voor hun kinderen te creëren. Joolz geeft hen de juiste ondersteuning door slimme en bewuste producten te creëren die hen helpen om in balans, comfortabel en in controle over hun leven te blijven. Zo kunnen ze de wereld creëren die ze voor hun kinderen willen en er volop van genieten! In onze BabyPlanet winkels vind je de meest complete collectie van Joolz. Er zijn verschillende modellen met ieder hun voordelen. Denk aan de Joolz Aer+. Day+. Hub+ en natuurlijk de Geo3. Onze toppers in de winkels en webshop denken graag met je mee zodat je zeker weten de juiste keuze maakt en héél veel fijne kilometers maakt met je nieuwe kinderwagen. 

Alles wat je moet weten over Filling Pieces

Filling Pieces heeft als doel streetwear en high fashion te verenigen. Het merk vertrouwt op een getalenteerd team van ontwerpers in Amsterdam en productieteams verspreid over heel Europa om hoogwaardige en duurzame items te produceren die voor eenieder toegankelijk zijn. Creativiteit, cultuur en design worden bij Filling Pieces ingezet als instrumenten voor positieve verandering, met als doel een wereld te creëren waar diversiteit gevierd wordt en onze verschillen ons verenigen.

De Joolz Geo3 groeit met je gezin mee

Als er (later) gezinsuitbreiding komt, is het fijn om te weten dat de Joolz Geo3 kinderwagen met je meegroeit. Verwacht je één kindje? Of twee? Je kunt de Joolz Geo3 als Mono en als Twin kinderwagen bestellen. Komt er later nog een broertje of zusje bij? Het leven met twee kinderen kan... een uitdaging zijn! Met de Joolz Geo3 Duo set is je kinderwagen net zo aanpasbaar als jij wanneer je gezinssituatie verandert. Je hebt alles wat je nodig hebt om je Joolz Geo3 op een slimme manier uit te breiden tot een duo-kinderwagen. Yes, deze kinderwagen is super praktisch... hij past zich aan naar jouw gezinssituatie. 

Ben jij na het lezen van deze blog ook helemaal fan geworden van de Joolz Geo3 Filling Pieces kinderwagen? Shop 'm dan in de webshop van BabyPlanet óf kom langs in één van onze babywinkels in Drachten, Groningen, Assen, Meppel of Sneek voor een proefritje! Woon je niet in de buurt van één van onze winkels en heb je toch nog een paar vragen of wil je advies over kinderwagens? Onze toppers staan altijd voor je klaar. Stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook (@babyplanetnl).

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Gerelateerde blogs
Voeg reactie toe
Bezig met laden...