Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Bijna 100 zwangere vrouwen openden de nieuwe BabyPlanet winkel

Door 01-06-2018 4856 keer bekeken Geen reacties

Met een parade van bijna 100 zwangere vrouwen is precies één week geleden de nieuwe BabyPlanet winkel aan de Martin Luther King Woonboulevard in Drachten geopend. Deze dames mochten op hun stiletto's (ja echt?!) hun prachtige bolle buiken showen tijdens een loop over de rode loper, van het oude pand naar het nieuwe naastgelegen pand.

opening nieuwe winkel BabyPlanet

Oproep zwangere vrouwen

Een aantal weken geleden plaatsten we een oproep op Facebook waarin we 100 zwangere dames zochten die nog 1 keer hun hoogste hakken uit de kast wilden halen voor deze spectaculaire opening. We kunnen je vertellen dat het best een opgave is om met je 'dikke toeter' op hoge hakken te lopen. Maar deze (bijna) mama's gingen de uitdaging aan! Van BabyPlanet kregen ze ieder €25,- shoptegoed en mochten ze als eersten de nieuwe BabyPlanet winkel betreden. Het vormde een prachtig plaatje! 

100 zwangere dames openen BabyPlanet

opening BabyPlanet Drachten

kirsten en lotte klaver knippen lint BabyPlanet door
De nichtjes Lotte en Kirsten Klaver mochten als derde generatie van het familiebedrijf, onder toeziend oog van hun vaders Sietze en Jan het lint doorknippen.

Bíjna 100 zwangeren

Er waren niet helemaal honderd zwangere vrouwen, een aantal vrouwen dat zich had opgegeven zijn inmiddels bevallen. Tja, dat heb je niet in de hand. Daarnaast was er één dame aanwezig, Rebecca van der Vaart, die op de dag van de opening was uitgerekend. Rebecca liet weten dat alles nog rustig was op het moment van de opening, en om nou thuis te gaan zitten wachten... Ze was super benieuwd naar de nieuwe winkel! De Rode Kruis medewerkers die voor eerste hulp waren ingeschakeld hoefden gelukkig niet in actie te komen, maar ze waren er klaar voor. "Zo gauw als er een wee is, bellen we meteen 112", aldus Hardy Deiman van het Rode Kruis. Maar alle baby'tjes bleven gelukkig rustig zitten in hun mama's buik. Overigens is Rebecca inmiddels bevallen van haar dochter Lieke Anna. Lieke is geboren op donderdag 31 mei en mama en dochter maken het goed. 

Benieuwd naar de nieuwe BabyPlanet winkel in Drachten? Bekijk de video van de opening en krijg direct een indruk. Foto's van de nieuwe winkel zien? > Klik hier.  

Toekomstplannen familiebedrijf

Met deze spiksplinternieuwe mééégastore van 3.000 m2 zet het familiebedrijf Klaver een flinke stap in de toekomst, aldus de broers Jan en Sietze Klaver. Wil je meer lezen over de historie én de toekomstplannen van de familie Klaver. > Lees het blog over het familiebedrijf. 

beschuit met muisjes voor alle klantenVoor alle klanten was er beschuit met muisjes

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...