Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Voordelige kinderwagenweken

Door 19-12-2019 816 keer bekeken Geen reacties

Het einde van het jaar nadert! Misschien ben je tijdens de kerstdagen en de jaarwisseling gezellig samen vrij. Eindelijk tijd om te shoppen voor jullie baby in de buik. Profiteer nu van de Kinderwagen weken bij BabyPlanet, met heel veel gratis cadeaus... Lees meer in deze blog!


Kinderwagen weken bij BabyPlanet

Profiteer in de laatste weken van 2019 van gratis accesoires bij aankoop van een kinderwagen. Accessoires vullen je kinderwagen mooi aan en zijn er in dezelfde kleur als je kinderwagen. Je kinderwagen wordt zo een mooie complete set. Wel zo handig! Bij een Bugaboo kinderwagen een gratis warrrrme voetenzak, cupholder, seatliner en adapter t.w.v. 245,-. Bij een Mutsy kinderwagen ontvang je ook gratis musthaves! En wat dacht van de gratis voetenzak en hoogte adapter t.w.v. samen €110,- bij een Easywalker Harvey 2? Deze acties zijn geldig t/m 31 december. Klikt op één van de banners hieronder en ga direct naar de actie van jouw favoriete kinderwagen. Bezoek je liever één van onze babywinkels? Naast deze acties, vind je in onze winkels meer afgeprijsde (winkelmodellen) kinderwagens. Extra veel voordeel dus!


Welke kinderwagen past het beste bij jou?

Welke kinderwagen past nu het beste bij jou/jullie? We kunnen ons voorstellen dat je tijdens de zwangerschap veel hebt om over na te denken. Bij BabyPlanet nemen we je graag aan de hand in deze prachtige blije wereld. Zo ook bij het uitzoeken van een kinderwagen. Om te bepalen welke kinderwagen het beste bij jou past, nemen we je thuissituatie eerst goed onder de loep. Wat zijn jouw plannen? Woon je binnen of buiten de stad? Hou je van boswandelingen? Heb je voldoende ruimte in je huis of eventueel in je auto op de kinderwagen op te bergen? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kinderwagen! Of je nu in één van de winkels langskomt of liever online advies wilt, we staan voor je klaar. Bezoek één van onze winkels. > Check hier de openingstijden. Online kun je ons bereiken via de chat-functie in deze webshop of via een Facebook Messenger bericht. We reageren altijd snel. 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...