Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Thule Sleek kopen

Door 13-10-2021 144 keer bekeken Geen reacties

 

De zoektocht naar de perfecte kinderwagen is één van de leukste dingen waar je je tijdens de zwangerschap mee bezig mag houden. Natuurlijk wil je de mooiste maar ook de meest functionele kinderwagen. Bij BabyPlanet helpen we jou graag bij het vinden van dé perfecte kinderwagen. In onze winkels en webshop vind je de beste merken kinderwagens. In deze blog vertellen we je meer over de Thule Sleek kinderwagen. Het outdoor merk Thule richt zich op actieve ouders die van een lekkere lange wandeling op alle soorten terreinen houden, zowel in het bos als in de stad.

Kinderwagen van het Zweedse outdoor merk Thule

Denk je aan Thule, dan denk je aan outdoor producten zoals dakkoffers, fietsdragers (beide voor op de auto), fietsstoeltjes, maar zeker ook aan kinderwagens en buggy's. En dan wel met een sportief karakter. Het Zweedse outdoor merk Thule bestaat al sinds 1942. Alle producten van Thule hebben met verkeer en vervoer te maken, daarom wordt er extra veel aandacht aan de veiligheid besteed. 

De Thule Sleek is een stadse kinderwagen met een sportief karakter!

In deze blog richten we ons op de Thule Sleek. Ben jij een actieve ouder? Houd je van functionaliteit, veiligheid en fashion? Dan is deze kinderwagen echt iets voor jou. De Thule Sleek is een fijne en grote kinderwagen waarmee je zowel veel stadswandelingen als heerlijk lange outdoor wandelingen kunt maken. In alle vier wielen zit een super goede vering, waardoor alle terreinen gemakkelijk en prettig te bewandelen zijn. 

Thule Sleek is een complete kinderwagen

De Thule Sleek bestaat uit een frame, een reiswieg en een zitje. De reiswieg is ruim en diep, je kindje kan hier lekker in slapen de eerste maanden. De reiswieg heeft een 50% UV filterende stof, reflecterende punten en wordt geleverd inclusief een regenhoes. De reiswieg klik je gemakkelijk met één hand op het frame. Het zitje gebruik je na zo'n 5 á 6 maanden. Het zitje is ruim én omkeerbaar; je kindje kan naar jou kijken óf de wereld in kijken. De zonnekap groeit met je kindje mee, deze kun je omhoog schuiven op het frame. Het zijn van die handigheidjes die de Thule Sleek uniek maken. Shop de Thule Sleek in de BabyPlanet webshop of bezoek onze winkels. 



Thule Sleek denkt verder... Duo of tweeling kinderwagen?

Verwacht je een tweeling? Of een tweede kindje? Dan verandert je gezinssituatie. Ook hierin denkt Thule graag met je mee. Met behulp van hoogte- en laagteadapters, bevestig je gemakkelijk een (extra) reiswieg of zitje op je frame. Verwacht je een tweede kindje, dan kun je gewoon de reiswieg van je eerste kindje opnieuw gebruiken. Je plaatst dan dus het zitje voor je eerst kindje op het frame plús de reiswieg voor je tweede kindje. Hierdoor hoef je er geen extra reiswieg of zitje bij te kopen. Is je tweede kindje uit de reiswieg gegroeid? Dan is je eerste kindje inmiddels zo oud dat hij/zij zelf kan lopen (en niet meer in het zitje hoeft). En plaats je je tweede kindje in het zitje. Verwacht je een tweeling? Dan kun je er wel een extra reiswieg en/of zitje bij kopen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.



Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Thule Sleek? Natuurlijk kun je deze kinderwagen bekijken en shoppen in onze webshop. Maar wil je er even een 'proefritje' mee maken? Dan begrijpen wij dat als geen ander. Bezoek één van onze BabyPlanet winkels; onze toppers staan voor je klaar. We demonstreren de kinderwagen graag en kijken direct even of hij ingeklapt in jouw auto past. Word direct lid van de BabyPlanet Family Club. Als Family Member spaar je voor gratis shoptegoed bij je aankopen. 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...