Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Sterren Event 2017

Door 07-09-2017 3635 keer bekeken Geen reacties

Oke, het is even wennen de herfst… Maar van de nieuwe najaarscollectie word je zeker heel blij! Op woensdag 4 oktober organiseren wij daarom het Sterren Event in onze 5 BabyPlanet winkels! Het Sterren Event is 'the place to be' voor iedere (zwangere) mama. Tijdens dit evenement ben jij de 'ster' en word je verwend met véél lekkers, kortingen en een leuk cadeau bij je aankoop! Laat je inspireren door onze nieuwe collectie baby- en positiekleding en profiteer direct van korting! Happy shopping!

Sterren Event BabyPlanet

Korting shoppen

Share your happiness en neem je moeder, vriendin, buurvrouw of partner gezellig mee naar het Sterren Event. Er staan lekkere hapjes voor je klaar en lots of tea! ;-) Zie jij die mooie winterjas voor je kindje? Shop deze dan met korting deze avond!

Korting plakken!

Bij binnenkomst ontvang je een stickervel met kortingsstickers. En jawel, daar zitten ook kortingsstickers voor babykleding en positiekleding bij! Maar de korting geldt ook op beddengoed en het voedingsassortiment!

Stickervel Sterren Event

Korting in de webshop

Tijdens het Sterren Event profiteer je van korting op jouw favoriete BabyPlanet product. Een aantal van de kortingen is deze dag ook geldig in de webshop. De kortingen gelden hier tussen 16.00 en 23.59 uur.

Advies van de kraamverzorgende

Tijdens het Sterren Event zijn onze vrienden van Kraamzorg Het Groene Kruis er ook weer (in Assen, Groningen en Drachten). Het een vraag over de kraamtijd? De kraamverzorgende geeft je graag antwoord en advies. Wil je meer weten over ergonomisch dragen? Onze draagconsulenten Susanne Jongejan en Aafke Veldman zijn in Drachten en Meppel om je advies te geven over draagdoeken en draagzakken.

Cadeau bij je aankoop in de winkels én in de webshop

Maar dat is nog niet alles! Bij een aankoop vanaf €25,- ontvang je van ons een mooi cadeau voor je kleine spruit! Wees er snel bij, want op is op. Het Sterren Event start om 16.00 uur in onze winkels. Alle tijd om na het middagslaapje van je kindje langs te komen. En mocht je nou net werken deze dag, dan kun je ’s avonds gezellig langskomen! Onze winkels zijn deze dag tot 21.00 uur geopend!  Benieuwd wat voor jou de dichtstbijzijnde BabyPlanet winkel is? Bekijk hier onze vestigingen. We zien je graag!

Volg het evenement op Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van alle ins en outs rondom het Sterren Event? Volg ons dan op Facebook. We geven hier echt te gekke prijzen weg die je, als je wint, mag komen ophalen tijdens het Sterren Event. Wat dacht je van 50,- shoptegoed? Of een Easywalker buggy? Of een kledingsetje van Feetje? Volg ons gauw op Facebook. :-)

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...