Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Start bouw nieuwe BabyPlanet winkel Drachten

Door 31-10-2017 4256 keer bekeken Geen reacties

Vandaag zette de derde generatie van ons familiebedrijf, symbolisch, de eerste paal van de nieuwe winkel in de grond. In mei 2018 opent BabyPlanet haar nieuwe babywinkel aan de Martin Luther Kingsingel (Woonboulevard) in Drachten. En dat vierden we vanmorgen met gebak en champagne. 

Nieuwe winkel BabyPlanet

Verhuizing

Na de verhuizing van De Leidijk naar de woonboulevard aan de Martin Luther Kingsingel in Drachten zit de winkel van BabyPlanet momenteel in een tijdelijk onderkomen. Het naastliggende terrein is dit jaar aangekocht om er een nieuw gebouw op te zetten. De vergunningen zijn rond en het bouwbedrijf is inmiddels begonnen met het graafwerk. In mei 2018 hopen de broers Sietze en Jan Klaver hun nieuwe babywereld voor de ouders in spé te openen.

Compleet nieuwe winkel

Tegen de stroom in presteert BabyPlanet het een geheel nieuw winkelpand te bouwen met extra verwerkingsruimte voor internet bestellingen. Door de sterke groei van de webshop wordt de winkel in Drachten tevens het distributiecentrum voor bestellingen uit binnen- en buitenland.

Familiebedrijf

Dochters Lotte en Kirsten sloegen vanmorgen symbolisch de eerste paal als de derde generatie van het familiebedrijf Klaver. Grootouders en grondlegger Hielke en Boukje Klaver startten in 1953 hun babywinkel aan de Stationsweg in Drachten. De medewerkers en klanten van BabyPlanet zijn dinsdag getrakteerd op gebak om dit moment te vieren.

bouw nieuwe winkel BabyPlanet

Ben jij, net als wij, ook zo benieuwd? Het is nog eventjes wachten, maar in mei 2018 verwelkomen we je graag in onze nieuwe babywinkel aan de Martin Luther Kingsingel. In de tussentijd kun je voor al je babyspullen, babyvragen en lekkere kopjes thee natuurlijk in onze tijdelijke winkel terecht (ook op de Martin Luther Kingsingel). 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...