Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Noppies Basics Short: ideaal tijdens en na de zwangerschap

Door 02-10-2017 3656 keer bekeken Geen reacties

Wat zijn er een hoop producten te vinden in onze webshop en winkels! Van sommige producten vinden wij dat je er van gehoord móet hebben. De echte musthaves! In deze blog vertellen we je daarom over 'het Noppies broekje'. Een short die je tijdens en ná je zwangerschap kunt dragen. En wat zit dit broekje super fijn..  ;-)

Noppies Basic Shorts

Noppies lingerie

Tijdens je zwangerschap mag je je prachtige bolle buik laten zien, ja toch? Het positiekledingmerk Noppies komt met elegante en hippe zwangerschapskleding, waar jij als zwangere vrouw extra van gaat stralen! Met 'het Noppies broekje' zit je positiekleding net even lekkerder en mooier. Het geeft stevigheid aan je buik en laat die kleine oneffenheden verdwijnen. Heerlijk dat ondergoed, wat helemaal over je zwangere buik gaat.

Maar je kleding mag ná de zwangerschap ook lekker zitten!

De Basics Short van Noppies is ook erg fijne lingerie om te dragen ná de zwangerschap. Het geeft ook zonder bolle buik stevigheid aan je figuur, waardoor je jurkje nóg mooier valt. Het Noppies broekje werkt dus ook als corrigerend ondergoed. En nu komt het. Wist jij dat de dames van BabyPlanet allemaal zo fan zijn van dit broekje dat wij er bijna allemaal eentje dragen onder onze jurkjes/rokjes? Wij vinden het een echte musthave voor iedere mama (in spé).

Ook tijdens het sporten is het Noppies broekje ideaal. Door de langere pijpjes, schuren je benen niet tegen elkaar. En echt, deze pijpjes krullen niet omhoog tijdens het bewegen. Het broekje blijft goed op z'n plaats zitten. Wil je de Noppies Basics positiebroekjes bekijken? Klik dan hier.

Noppies Basics Short nu online kopen

De Noppies Basics Short is in twee kleuren verkrijgbaar; zwart en naturel. Natuurlijk kun je dit product vinden in onze BabyPlanet babywinkels. Maar het is ook gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. 

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...