Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Naïf voor de piepjonge, kwetsbare én eczeem-gevoelige huid!

Door 05-12-2022 57 keer bekeken Geen reacties

Hoe houd je de piepjonge en, tegelijkertijd, steeds ouder wordende huid in optimale balans? Met natuurlijke verzorgingsproducten zonder poespas en rommel! Zo geef je niet alleen het allerbeste aan je huid, maar ook aan onze planeet. :-) In deze blog lees je over de fijne en milde verzorgingsproducten van Naïf. Deze zorgen voor een compleet dagelijkse verzorging van je baby, kids én jezelf! 

Naïf | Good careNaïf | Good care

Naïf voor de complete verzorging

Met de producten van Naïf haal je de complete verzorging voor je kindje in huis. Fijne en milde producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Wist je dat de Naïf verzorging ook voor je eigen huid te gebruiken is? Naast dat Naïf geschikt is voor de piepjonge babyhuid, is het ook ideaal voor de kwetsbare en eczeem-gevoelige huid. Heb jij en/of je kindje veel last van een droge huid? Lees dan gauw verder…

Naïf | Good careNaïf | Good care

Gebruik de juiste Naïf producten

De huid van jouw kindje is zo zacht. Maar soms kan het zo zijn dat dat zachte babyhuidje heeft plaatsgemaakt voor een schilferige huid, rode en schrale plekken of eczeem. Ai…! Het weer, wisselende temperaturen of lang badderen kan de oorzaak hiervan zijn. Ook kan het simpelweg genetisch bepaald zijn. Met de piepjonge babyhuid of een kwetsbare gevoelige eczeemhuid, is een milde behandeling wel zo fijn. Door de juiste verzorgingsproducten van Naïf te gebruiken, is je kind in no-time van die jeukende en kriebelende huid af.

Naïf Starter Kit en Giftset

Om kennis te maken met de verzorgingsproducten heeft Naïf een starter kit met verschillende producten en gifsets die leuk zijn om cadeau te doen, bijvoorbeeld als kraamcadeau of als geboortecadeau. De sets zijn mooi verpakt en er is zelfs een handige travelkit voor onderweg, leuke uitjes, op vistite en op vakantie. Bekijk hieronder de verschillende giftsets en starterkits.

  1. SALE

Bestel het complete Naìf assortiment online bij BabyPlanet of kom naar één van onze babywinkels in Drachten, Groningen, Assen, Meppel of Sneek. Is het een Naìf cadeau voor mama en/of baby? Helemaal leuk! Wij pakken het graag feestelijk én gratis voor je in! Ook in de webshop.

Naïf | Good care aanbiedingNaïf | Good care aanbieding

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...