Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Meyco Warm Sand en Panter Camel

Door 22-03-2021 259 keer bekeken Geen reacties

Niets is leuker dan het stylen van de babykamer! Een paar goede basics mogen echt niet ontbreken. Het babymerk Meyco heeft deze basis items. Betaalbaar en hip! Een warme deken, een aankleedkussenhoes, kruikenzakken, een slaapzakje... Hoe leuk als je al deze items in dezelfde kleur kunt shoppen? Lees verder in deze blog...

Meyco Warm Sand en Panter Camel

Mix & Match de Meyco Warm Sand en Panter Camel collectie

Hou jij van warme tinten in de babykamer, maar wil je het wel graag neutraal houden? Bijvoorbeeld omdat je nog niet weet of je een jongetje of meisje verwacht óf juist omdat je van rustige kleuren houdt? Dan is de Warm Sand tint van Meyco echt iets om mee te nemen in je keuze. Combineer Warm Sand met het leuke motiefje van Panter Camel en echt, het wordt een prachtig plaatje!

Hoe leuk is het om alle accessoires in een zelfde kleur/stijl te hebben. Zo wordt je babykamer één mooi geheel. Bij BabyPlanet bieden we jou een ruime keuze in babykamer aankleding. Het merk Meyco valt op vanwege z'n betaalbaarheid en goede kwaliteit. Daarnaast zijn de kleuren prachtig! Ben je benieuwd naar alle kleurcombinaties van Meyco? Klik hier voor alles van Meyco.

Meyco baby

Hoe maak ik een babybedje op?

De betaalbare Meyco producten kun je goed gebruiken voor het aankleden van je ledikant. Op de babymatras plaats je een Meyco Molton en Meyco hoeslaken. Natuurlijk kun je nog voor een molton bedzeiltje kiezen, voor onder de billetjes. Daarna gebruik je een Meyco Ledikantlaken, bijvoorbeeld de Floral Warm Sand of de Panter Camel en niet te vergeten een warme Meyco Ledikantdeken, bijvoorbeeld de Herringbone Warm Sand. Wat je ledikant echt mooi compleet maakt is de klamboe Meyco Klamboe Warm Sand. Deze klamboe bevestig je op een Piekstok of aan het plafond (met een haakje). Benieuwd naar deze producten? Shop ze hier.

Benieuwd naar de Meyco collectie? Kom dan gauw naar één van onze BabyPlanet winkels. Onze toppers adviseren je graag! Bijvoorbeeld bij het opmaken van een ledikant. Liever shoppen vanuit je luie stoel? Bekijk hier alle Meyco Warm Sand en Panter Camel items.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...