Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Maxi-Cosi Coral en Mica

Door 17-12-2019 3061 keer bekeken Geen reacties

Van Maxi-Cosi hebben we twee nieuwe autostoelen in ons assortiment. De Maxi-Cosi groep 0 autostoel Coral en de groep 0/1 autostoel Mica. In dit blog vertellen we je alles over deze nieuwe autostoelen.

Maxi-Cosi Coral

De Maxi-Cosi Coral is onderscheidend door de dubbele functionaliteit van de autostoel, doordat hij uit twee delen bestaat. De lichtgewicht soft carrier (1,7 kg) kan worden verwijderd, waardoor je je kindje altijd dichtbij je kunt dragen. Coral voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden. De soft carrier gebruik je alleen los als je je baby niet in de auto vervoert. Het voordeel hiervan is dat het lichter is om te dragen (dan de gehele Maxi-Cosi), makkelijker en zachter. Wanneer je je baby in de auto wilt vervoeren, klik je de soft carrier gemakkelijk in de safety shell. De Maxi-Cosi Coral bestaat dus uit de safety shell en de soft carrier, welke je samen gebruikt als autostoel en makkelijker en veilig bevestigt in de ISOFIX-basis. De Coral past op de ISOFIX basis FamilyFix3. De Coral autostoel kan ook in de auto bevestigd worden met de autogordel, als je geen ISOFIX bevestigingspunt in de auto hebt.



Het innovatieve van de Maxi-Cosi Coral is dat deze in twee delen los te koppelen is, waardoor het dragen van je baby lichter, fijner en makkelijker is. De verstelbare handgrepen maken het dragen comfortabel. Je kunt je kleine met één hand op ergonomische wijze uit de safety shell tillen dankzij het slimme ontwerp. De audiovisuele indicatoren laten je zien of de soft carrier op juiste en veilige wijze wordt geïnstalleerd of verwijderd uit de safety shell. Natuurlijk kan de Coral ook op de kinderwagen bevestigd worden, met behulp van adapters.

In welke kleuren is de Maxi-Cosi Coral te verkrijgen?

De autostoel Coral is verkrijgbaar in de kleuren Essential Black, Essential Red, Essential Blue, Essential Graphite en Neo Green.

Eigenschappen Maxi-Cosi Coral

- De eerste modulaire baby autostoel die het dragen van de baby licht en gemakkelijk maakt door de verwijderbare soft shell
- Meerdere ergonomische manieren om je kindje te dragen
- Soft shell weegt slechts 1,7 kilogram
- Verstelbare zachte handgrepen
- Door memory lock eenvoudig met één hand te verwijderen van kinderwagens
- Extra groot zonnescherm
- Innovatieve zitverkleiner zorgt voor extra veiligheid en comfort
- Voldoet aan de laatste i-Size veiligheidsnormen (R129/03) die nu ook gelden voor installatie met autogordels
- Audiovisuele indicatoren bevestigen of de verwijderbare soft carrier op juiste wijze wordt geïnstalleerd
- Side Protection System biedt optimale bescherming in geval van zijdelingse botsing
- Maxi-Cosi Coral is goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen (raadpleeg altijd de vliegmaatschappij)

Maxi-Cosi Mica

De autostoel Mica maakt elke rit ontspannen voor jou en je baby, dankzij de mogelijkheid om de stoel 360 graden te draaien. De draaibare autostoel is geschikt voor pasgeboren baby's en kinderen tot ongeveer 4 jaar (40-105 cm). De autostoel Mica wordt eenvoudig en veilig bevestigd met ISOFIX en daarnaast voldoet de stoel aan de nieuwste Europese veiligeheidsnomen (i-Size). De steunpoot biedt extra stabiliteit, ook wanneer je kindje niet in de stoel zit. Door de visuele indicatoren kun je zien of de autostoel op de juiste manier is bevestigd aan de ISOFIX-bevestigingspunten in de auto.


De Maxi-Cosi Mica voldoet aan de meest innovatieve veiligheidstechnologie: G-CELL. Dankzij deze technologie worden klappen opgevangen en wordt je kindje beschermd bij zijdelingse botsingen. In de Mica kan je kindje achterwaarts gericht reizen totdat hij/zij ongeveer 4 jaar oud is.

Doordat de stoel draaibaar is, is het extra makkelijk om je kindje vast te zetten in de gordels. Je kunt je kindje naar de opening van de autodeur draaien zodat je recht voor de autostoel staat om je kindje veilig en goed te bevestigen in de autostoel. Vervolgens draai je de stoel om de reis veilig te beginnen. Het juist vervoeren wordt bevestigd met een klik.

Vanaf de eerste dag zit je kindje veilig in de autostoel. De zitverkleiner voor pasgeboren baby's zorgt voor ultiem comfort. Als je baby ouder wordt, kan hij/zij nog steeds comfortabel zitten dankzij de slaapstand, de hoofdsteun met memory foam en de ingebouwde ventilatie in de rug. Tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar kan je kindje koel en comfortabel reizen.

In welke kleuren is de Maxi-Cosi Mica te verkrijgen?

De autostoel Mica is verkrijgbaar in de kleuren Authentic Black, Authentic Graphite en Authentic Grey.

Eigenschappen Maxi-Cosi Mica

- 360 graden draaibaar met één klik
- Draaibaar in alle standen
- Tussenbeenstukje om je kindje gemakkelijk in de stoel te zetten
- Extra haken houden de gordels open wanneer je je kindje in de stoel zet
- Click & Go-bevestiging: gebruik de ISOFIX-bevestigingspunten in de auto om de Mica gemakkelijk te bevestigen
- Verstelbare steunpoot klikt automatisch in de juiste, verticale positie
- Bekleding kan worden verwijderd zonder de gordels te hoeven verwijderen
- Slaapstand
- Extra voering voor comfort
- Verstelbare hoofdsteun met zacht memory foam
- Comfortabele zitverkleiner voor baby's
- ClimaFlow: ingebouwde ventilatie in de rug zodat je kindje het niet te warm krijgt
- Conform i-Size (R129): voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen
- G-CELL-technologie vangt de klap op bij zijdelingse botsingen, voor betere zijbescherming
- 5-puntsgordel
- Achterwaarts gericht reizen tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar voor een betere bescherming van nek en hoofd
- Zichtbare en hoorbare indicatoren die aangeven of het stoeltje correct is bevestigd
- Hoofdsteun en gordel (harnas) zijn met één klik tegelijkertijd verstelbaar
- Kan van 0 tot ongeveer 4 jaar gebruikt worden


Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...