Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Kraamzorg Het Groene Kruis en BabyPlanet; een mooie combinatie

Door 29-05-2017 2698 keer bekeken Geen reacties



Wat is kraamzorg?

Wanneer je een kindje verwacht, zijn er veel leuke dingen te regelen. Neem nu de kraamzorg. Het is een bijzonder idee dat er straks een kraamverzorgende bij je thuis komt om je de eerste week te helpen met jullie baby. Jullie staan er dan gelukkig niet alleen voor. Kraamzorg begint bij de geboorte. Een kraamverzorgende is er vanaf het eerste moment bij om jullie als kersverse ouders te adviseren en te begeleiden. Kraamzorg heeft als doel je baby zelfstandig te kunnen verzorgen. Daarnaast helpt de kraamzorgverzorgende je om de dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Maar natuurlijk is lekker tot rust komen, genieten van je kindje èn een klein beetje verwend worden minstens zo belangrijk.

De samenwerking tussen BabyPlanet en Kraamzorg Het Groene Kruis

Als extra service voor jou, werkt BabyPlanet samen met Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen gaan we voor de beste zorg! Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar nummer 1 in kraamzorg en daardoor een begrip in Noord-Nederland. Inmiddels heeft Kraamzorg Het Groene Kruis vele generaties baby’s tijdens hun eerste levensdagen liefdevol en deskundig verzorgd. Wist je dat klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis de kraamzorg beoordelen met een 9,5? Dat is natuurlijk een top waardering!

Maak kans op 200,00

De voordelen

Wanneer je je nu inschrijft bij Kraamzorg Het Groene Kruis ontvang je, naast de goede zorg voor jou en je kindje, een super leuk kortingsboekje. Hier zitten verschillende kortingsbonnen in met een totale waarde van zo'n €200,00, te besteden bij alle BabyPlanet winkels. Daarnaast maak je tot en met vrijdag 18 augustus 2017 kans op een BabyPlanet shoptegoed ter waarde van €200,00! Dat komt natuurlijk goed uit wanneer je de babyuitzet compleet aan het maken bent. Nieuwsgierig geworden? > Schrijf je hier in.

Informatieavonden Kraamzorg in de winkel

“Hoe lang krijg ik kraamzorg? Wat als de borstvoeding niet lukt? Wat doet een kraamverzorgende allemaal in huis?” Natuurlijk heb je vragen als het om kraamzorg gaat. Om je goed voor te lichten, organiseren we informatieavonden in onze BabyPlanet winkel in Groningen. De kraamverzorgende van Kraamzorg Het Groene Kruis vertelt je dan alles over kraamzorg, borst- en flesvoeding en veiligheid. Naast alle handige informatie, ontvang je deze avond 10% korting op ons assortiment in de winkel (m.u.v. lopende acties). De informatieavonden in 2017 staan gepland op: 10 oktober en 12 december. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, of  > geef je telefonisch op bij Kraamzorg Het Groene Kruis.

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...