Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Korting in de webshop tijdens het Sterren Event

Door 02-10-2017 2491 keer bekeken Geen reacties

Het Sterren Event is een shopevenement in de 5 babywinkels van BabyPlanet. Inspiratie voor het nieuwe seizoen, lekkere hapjes en... korting! Heb jij geen tijd om het Sterren Event in onze winkels te bezoeken op woensdag 4 oktober? Of is er geen BabyPlanet winkel bij jou in de buurt? Geen probleem. Een aantal van de kortingen geldt ook gewoon in de webshop!

korting in de webshop

Kortingscode voor de webshop van BabyPlanet

Met de kortingscode sterren2017 profiteer je in de webshop van 15% korting op 1 product uit onderstaande groepen/merken (in totaal 5 producten dus!); Babykleding, Beddengoed (m.u.v. Koeka), Done by Deer, KidsDepot en het Voedingsassortiment (m.u.v. Koeka en borstkolven). Deze kortingscode geldt op woensdag 4 oktober van 16.00 uur tot 23.59 uur. Klik op één van onderstaande kortingen en ga direct naar de bijbehorende producten.

Cadeau bij je aankoop

Besteed jij op 4 oktober meer dan €25,- in de BabyPlanet webshop (en winkels)? Dan ontvang je een mooi cadeau bij je aankoop! Let op: OP=OPperdepop. ;-) Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €20,- gratis in heel Nederland & België. Happy shopping!

Korting op babykleding

Korting op Bedtextiel

Korting op Done by Deer

Korting op KidsDepotkorting op Voedingsassortiment

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Voeg reactie toe
Bezig met laden...