Swipe naar rechts
voor menu
Swipe naar rechts

Koopzondag bij BabyPlanet Drachten

Door 10-10-2019 4770 keer bekeken Geen reacties

Heb jij het doordeweeks ook zo druk met je werk en andere dingen? Maar wil je er wel graag sámen op uit voor de babyspullen? Dan is de koopzondag in onze prachtige supersize winkel in Drachten echt iets voor jou! Laat je inspireren door meer dan 3.000 m2 Positiekleding, babykleding, kinderwagens, babykamers, tienerkamers en álles wat je nodig hebt voor de baby (en je zelf niet kunt bedenken...). Lees gauw verder.

Koopzondag bij BabyPlanet Drachten

Goed en eerlijk advies

Onze toppers in de BabyPlanet winkel noemen wij ook wel hosts en hostesses. Dat komt omdat we meer doen dan advies geven alleen. We denken écht met je mee en nemen je graag aan de hand bij het uitzoeken van de babyspullen. Het is een feestje om voor je baby (in de buik) te mogen shoppen, dat begrijpen we als geen ander. We geven écht goed en eerlijk advies, en nemen alle tijd voor je.

Waar zit BabyPlanet Drachten?

BabyPlanet vind je op de Martin Luther Kingsingel 74 in Drachten. Ons familiebedrijf bevindt zich op een mooie woonboulevard, waarvan alle winkels zondagmiddag geopend zijn. Heel gemakkelijk te vinden, naast de A7 (afrit 29). Ons nieuwe pand (mei 2018) is van alle gemakken voorzien. Uiteraard staat de thee en koffie voor je klaar in onze Theetuin, kun je je kindje voeden en is er genoeg ruimte om je kindje te verschonen. Even geen zin om je kinderwagen mee te nemen? Bij BabyPlanet staat een leen-kinderwagen voor je klaar, waar je zo je Maxi-Cosi op vastklikt.

Winkelpand BabyPlanet Drachten

Tienermeubels bij JuniorPlanet

Natuurlijk vind je bij BabyPlanet de beste merken babyartikelen. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor tienermeubels? Wanneer je kindje uit zijn of haar ledikant is gegroeid, hebben wij een grote tienerafdeling met prachtige peuter- en tienerbedden. We noemen deze afdeling: JuniorPlanet. De grootste afdelingen hebben we in Drachten en Assen, met merken als ComingKids, Bopita en Flexa.

Assortiment bij BabyPlanet

Onze babywinkels hebben een groot assortiment babyproducten. De supersize winkel in Drachten heeft het grootste aanbod! Denk hierbij aan autostoelen, kinderkamers en kinderkamerinrichting, baby- en positiekleding, kinderwagens, badartikelen etc. Natuurlijk vind je hier de beste merken, zoals Noppies, Koeka, Joolz, Bugaboo, Maxi-Cosi, Mamalicious, Name It, Feetje, Z8, en nog veel meer!

BabyPlanet Drachten Koopzondag

Op zoek naar de mooiste en beste kinderwagen

Welke kinderwagen past nou echt bij júllie? Grote kans dat je hem vindt op onze grote kinderwagenafdeling op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig!). Onze toppers weten alles van de kinderwagens, luisteren écht naar jullie wensen en geven je objectief advies. Wil je graag een testritje maken met de kinderwagen? Leuk! We hebben in de binnentuin een testparcours voor je uitgestippeld waar je het verschil tussen de kinderwagens kunt ervaren op verschillende ondergronden.

Personal shopper

Kom je van ver en wil je graag een personal shopper bij het uitzoeken van de babyuitzet? Laat dan van tevoren even weten dat je langskomt, wij zorgen dat één van onze toppers voor je klaar staat en we zorgen voor wat lekkers bij de koffie.

BabyPlanet Drachten personeel

personeel BabyPlanet Drachten

Super-service!

Bij BabyPlanet staan we voor super-service! Pas wanneer jullie blij zijn, zijn wij dat ook. Ook na je aankopen, want we lopen na je aankopen graag even met je mee naar de auto. En koop je bijvoorbeeld een kinderwagen? Zodra je de kinderwagen komt ophalen hebben wij de kinderwagen voor je in elkaar gezet en laten we nog even zien hoe de kinderwagen ook alweer in elkaar klapt. Ready to go en geen gesjouw met dozen! ;-) Na een jaartje zien we je graag weer terug voor een (kosteloze) ‘kinderwagen APK’; we kijken de kinderwagen even helemaal na zodat jij weer zorgeloos kunt genieten van de wandelingen met je kindje.

Gratis shoptegoed als BabyPlanet Family Member

Wist je dat je bij BabyPlanet met je aankopen automatisch spaart voor gratis shoptegoed? Meld je in de winkel aan als BabyPlanet Family Member (gratis en geen extra pasjes in je portemonnee) en de rest gaat vanzelf. Bij iedere euro die je bij ons besteedt, ontvang je een punt. Bij 500 punten krijg je van ons €20,- shoptegoed en bij 1000 gespaarde punten ontvang je €50,- shoptegoed. Dat is leuk meegenomen!  Meer informatie over het membership vind je hier.

Koopzondagen BabyPlanet

BabyPlanet Drachten is iedere zondagmiddag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. Wist je dat je BabyPlanet ook in Meppel, Assen, Groningen en Sneek vindt? Onze winkels in Groningen en Sneek hebben iedere eerste zondag van de maand koopzondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Bekijk hier alle BabyPlanet vestigingen en de openingstijden.


BabyPlanet openingstijden

BabyPlanet Drachten nieuwe winkel

Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!Happy Winter Deals bij BabyPlanet | Kortingen, Acties, Aanbiedingen en Deals!
BabyPlanet 70 jaar!BabyPlanet 70 jaar!

Geplaatst in: In onze winkels
Voeg reactie toe
Bezig met laden...